2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar nasılsınız?

geçmişi zar zor okuyabildim. sürekli attı beni site kaydirigubbakcemile3
minilyacım gelinliğin hayırlı olsun.

ben patronla konuştum ay sonu işten ayrılıyorum hihoyyyt biraz parasız kalacam ama huzurum olsun yeterki. herkese banka hesap numaramı verdim hani sizde isterseniz verebilirim kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum böcügüm...kaç gündür s,te sorunlu giremiyorlardır belki...yavas yavas düzelio sanırm...

esracım hoşgeldin canım...
pastacım hakkında hayırlsıı olsun inşallah, Allah hayırlı kapılar açsın:Saruboceq:
böcüğüm çok özledim seniiiiiiiiŞeniz

ayy bugun cok susuyom nedense
ayy bıde sıvılcelerımın en azından yenılerı cıkmıo eskıler duruyo ama daha 4 gundur kullanıyoum ılaclarımı kaldı 11 gun
sonra kontrolum var:delphin: ınş gecerkı gecmıycek gıbı deıl bazılarında cukur bıle oluşmuş ama benım sadece kızarıklık

pastam hayrlı kapılar acılsın

esracım hoşgeldin canım...
pastacım hakkında hayırlsıı olsun inşallah, Allah hayırlı kapılar açsın:Saruboceq:
böcüğüm çok özledim seniiiiiiiiŞeniz

sağol canım . amin inşallah

ayy bugun cok susuyom nedense
ayy bıde sıvılcelerımın en azından yenılerı cıkmıo eskıler duruyo ama daha 4 gundur kullanıyoum ılaclarımı kaldı 11 gun
sonra kontrolum var:delphin: ınş gecerkı gecmıycek gıbı deıl bazılarında cukur bıle oluşmuş ama benım sadece kızarıklık

pastam hayrlı kapılar acılsın

sağol canım
yenileri çıkmamasıda güzel bir gelişme. inşallah geçecek hepsi. onlar nazar boncuğun canım bu güzelliğe :nazar:

geçmişi zar zor okuyabildim. sürekli attı beni site kaydirigubbakcemile3
minilyacım gelinliğin hayırlı olsun.

pastacım saol cnmcım..

Kızlar hiçbiriniz yoksunuz.çok özledim sizi.çok üzgünüm.sadece ağlamak için geldim.keşke biriniz olsaydınız en azından.en uzak ama en yakın arkadaşlarız biz

günaydın kızlarrrr
hepinize mutlu günler...hihoyyyt
roselincim inşallah bugün denk geliriz de dertleşiriz
mesajını şimdi gördüm ve çok merak ediyorum seni:1hug:

kızlar günaydın moralim sıfır sabah sabah patrondan fırçayı yedık sanırım msn ede nete de yasak gelıcek yani şöle tum ağı görucek ne yaptıgımızı nereye gırdıgımızı belkıde gıremeyebılırım kk ya senağlamasenağlama:kızgın:

kızlar günaydınn...sehercim çok üzüldüm ya,bazı şirketlerde yasak geliyor,bizde de msn falan yasak..
didemcim ,böcüğüm sizler nasılsınız..
roselincm hayırdır, inşş.önemli bişey yoktur..

iyi sayılrıım böcüğüm sabah sabah yakın sandığım bi arkadaşımın iftirasına uğradım morali biraz bozuk ama geçer sizle konuşunca...
seherim üzüldüm canım yaaa kötü oldu bu:çok üzgünüm:

oda bişi mısenağlama
sbh komşumuz aa duydumkı evlenmışsın dedı :1shok: yoo dedım yok yok sen benı kandrıyon nedne düğüne cağırmadın demez mısenağlama ya yok dedım bak yüzük bıle yok yok ınanmam dedı yemın etmem normalde asla zorla ettrdı-tatlicadiarzu-cok moralım bozuldu yaa ılla hatrlatcaklar bişeylerı
zaten kac gundr yüzüğü bozdrmakla bozdurmamak arasında kalıyorum allam ben hala onu sevyom mu sevmıyom mu valla bılmıom yaa rabbım yardım etsın unutam onu:çok üzgünüm:
ayrıca ece arkdasım taburcu oldu h sonu onu demeyı unuttum kaydirigubbakcemile2

günaydın bayanlar
bugün herkes kötü başlamış anlaşılan güne. bundan sonra güzel geçer inşallah kızlar gününüz.
böcüğüm Rabbim herkesin herşeyin hayırlısını versin. her Şerde bir Hayır,her hayırda bir şer gizlidir canım. bunu biz bilemeyiz Mevlam bilir. sadece sabır
minilyacım bizdede ağ var yani benimde neler yaptığımı görebiliyorlarmı :1shok:
dasilvadido geçer inşallah canım.
roselin senin neyin var canım? :çok üzgünüm:

Back
X