2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize..:Saruboceq:
siteye şimdi girebildim keyifler nasıl bakalım geçmişi okuyamadım:1hug:
bende durumlar aynı ama haksızlığa uğradığım da bal gibi ortadaa.s onun için vicdanım rahat

lady cok haklısın nan sız gıdınce ben yenı bı topıc acarım hıc evlenme ıhtımalı olmayanlar dıe:roflol:

dıdem nasıl gıremedım anlamadım yolumu bulamadın
dun senı cok merak ettım
olsun cnm haksızlığın elbet bedelını öderler boşver

lady cok haklısın nan sız gıdınce ben yenı bı topıc acarım hıc evlenme ıhtımalı olmayanlar dıe:roflol:

dıdem nasıl gıremedım anlamadım yolumu bulamadın
dun senı cok merak ettım
olsun cnm haksızlığın elbet bedelını öderler boşver

canım benim yaa çok zor bi hafta geçirdim ama artık iyiyim çok şükür:1hug:
dün ne zaman siteye girmeye kalksam bööle yazılar yazılar çıktı hep sinir oldum-tatlicadiarzu-

canım benim yaa çok zor bi hafta geçirdim ama artık iyiyim çok şükür:1hug:
dün ne zaman siteye girmeye kalksam bööle yazılar yazılar çıktı hep sinir oldum-tatlicadiarzu-

sende ben gıbım yanlış yerden gırmışsın sureklı ılk kkya tıkladım acılmadı sonra kızlar msn dedıler nıe gelmyon ana ddım sıte acıkmı :1shok: sonra gebelık bölumunu tıkladım geldımkaydirigubbakcemile3
off yaa hala para alamadık bılıyon mu

:delphin:
HAVIN nerdesın yaaa sennnnnnnn:mymeka:

h.geldin didemcim,şükür kavuşturana :)) önemli olan vicdanın rahat olması zaten canım gerisi boş..
böcüğüm alemsin yaa,Allah kısmetini en kısa zamanda karşına çıkarır inşş.. :))

yaa kızlar valla özledim ben sizi yaaa ne yalan söyliyim..
yarın iş yerinden bi arkadaşım evleniyo düğüne gidecem, aslında bugün de kına var ama çok sapa bi yerde nişanlım da gitmesen olur mu dedi ben de gidemiyom haliyle ama çok üzülüyom bi yandan da:delphin:

dıdemcım boşver düğüne gıdersın sen
nan dusundumde sız evlenınce ben gelcem ınş ee benım düğüne kım gelcek:roflol:

benim nişanlım gibi ona ters gelen yere bende gidemiyorum :)))) olsun düğüne gidersin canm..
böcüğüm hayırlsıyla o günler gelsin bizde gelirz canm senin düğüne..

Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı."

---
Müslim, Cum`a 17, 18. Ayrıca bk. Tirmizî, Cum`a 1, 2; Nesâî, Cum`a 4, 45

Cumanız Mübarek Olsun bayanlar ...

merhabalar tekrar kızlar..
hevincim geçmişi daha şimdi okuyabilim canım çok üzüldüm...hakkınızdan hayırlısı olur inşallah bebem:1hug:
hiç kafam yerinde değil ki bu aralar:delphin:

hevın nan nerdesın sen:mymeka:
kk cok yavas kızlar ya gelemedım bı turlu
nehır yok roselın yok
roselın yoladın şeye baktım cnm gelınce derımm sana

Kızlar geçmişi okuyamadım.bugün geldim topiğe ama kalamadım.hepinizi öpüyorum.beklicem böcüüm

gunaydın kızlar
nan hevın roselın benı ne kandrdınız hee:mymeka:
hevın nan öğlen gelcen ama ben öğlen cıkıyom
off 6da kalkıp kek börek yaptım kollarım ağrıyı

Ey Rabbim! Senden sana şefaat talep ediyorum (kendin hakkına beni bağışlamanı istiyorum.) Senden sana sığınıyorum. ıhsanına göz dikerek, nimetlerine meyl ederek, rahmet yağmurunla kanmayı ve fazilet bulutunda yağmuru yağdırmanı diliyerek, hoşnutluğunu talep ederek, canabınıza yönelerek, bağış nehrinin kıyısına gelerek, indinde olan en yüce hayırları dileyerek, yüce cemaline gelerek, vechini (müşahede etmeyi) isteyerek, kapını çalarak ve azamet ve celalinin karşısında eğilerek sana geldim. Benim hakkımda bağış ve rahmetin hatırına kendin layık olduğun şeyi yap, kendi rahmetin hatırına benim layık olduğum azap ve intikama beni mübtela etme; ey merhametlilerin en merhametlisi…

AMıN...AMıN...AMıN...

herkese kocaman günaydın

Back
X