2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

super cok hoş hava var
bakırkoye gıdebılırım yenı ceyıs yerıne
yaad taksımden MAC almaya

MAC kozmetık markası cnm
kızlar evımde artık net var tabı abımler kavga etmedığımız surece

Ey Rabbim! Senden sana şefaat talep ediyorum (kendin hakkına beni bağışlamanı istiyorum.) Senden sana sığınıyorum. İhsanına göz dikerek, nimetlerine meyl ederek, rahmet yağmurunla kanmayı ve fazilet bulutunda yağmuru yağdırmanı diliyerek, hoşnutluğunu talep ederek, canabınıza yönelerek, bağış nehrinin kıyısına gelerek, indinde olan en yüce hayırları dileyerek, yüce cemaline gelerek, vechini (müşahede etmeyi) isteyerek, kapını çalarak ve azamet ve celalinin karşısında eğilerek sana geldim. Benim hakkımda bağış ve rahmetin hatırına kendin layık olduğun şeyi yap, kendi rahmetin hatırına benim layık olduğum azap ve intikama beni mübtela etme; ey merhametlilerin en merhametlisi…

AMİN...AMİN...AMİN...

herkese kocaman günaydın

Amin :Saruboceq:

gunaydın kızlar
nan hevın roselın benı ne kandrdınız hee:mymeka:
hevın nan öğlen gelcen ama ben öğlen cıkıyom
off 6da kalkıp kek börek yaptım kollarım ağrıyı

böcügüm ne kandirmasi bebem :çok üzgünüm:
anca girebildim kuzum ya ev islerine verdim kendimi gecede hic uyumadim sabahin köründen beri evi temizliyorum :a015:
ellerine saglik canim benim ayy ne güzel olmustur o kekler börekler simdi kaldimi azcik bizede cokacimcoook

Şşşşştt ben geldim.merhaba hevincim.böcüüm hala bişey yazmamışın yorum mesaj bekliyodum

evet ya :çok üzgünüm:
abisi geldi herhalde onun bilgisayariymis ya

kızlar selam nasılsınız bakalımm.
bugün ben sinir oldum yaa,aşkım girdi msn e sonra kamera dondu,sonra tekrar geldi,benm yazdıklarım ona gitmedi falan filan,sinirlerm baya bir zıpladı,tabi onunda..neyse öyle böyle konuştuk çok güzel,en azından sonlara doğru bir problem çıkmadı,kazasız belasız son msnimize bitirdik :))))))))))) haftaya bugün yanımda kısmetse :)))))))))

Ayyyyy üzülme be tatlım esracım inşallah haftaya bugün yanında olur sağsalim msne falan gerek kalmaz bi daha

Ayyyyy üzülme be tatlım esracım inşallah haftaya bugün yanında olur sağsalim msne falan gerek kalmaz bi daha

inşş.canm yaa zaten yemin ettim bir daha konuşmam msn den o kadar sinir oldum,gerçi zaten burdayken hiç konuşmuyrduk msn kameradan ama yine de yemin ettimm benkaydirigubbakcemile3

Esra'cim gözün aydin tatlim.
Allah birdaha ayirmaz insallah :Saruboceq:

Back
X