2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aboww cokmuş bende 7de olsada cıksam dıom ayy cok heycan yaptım ıkı ayakkabı alcam bıde ark doğum gunu hedıye alcam bu ayda paralar suyunu cektı
arcelık taksıtı ödedım 5. daha:delphin:evkurada ınş 15 gun sonra bıraz ödderım

sitede baska yerlerde takılıp kalmısım bugün kimse de yok burda.

hevin hoşgelin canım...

böcüğüm ohh yap alışverişleri ben de ayakkabı almak istiyorum ama beğenemiyorum bir türlü yaaa .....

sagol aybuer'im a.s.

Istanbul nasildi nereleri gezdin?
Ahhh özledim Istanbul'u :asigim:

kızlar bu saat oldu anca nefes alabildim inşallh şu son 2 saati de sakin geçiririz geberdim çünkükafamçokkarıştı
yaa ben pikniğe gitmek istiyom ya hava süperkaydirigubbakcemile4

Gecmis olsun Didem'cim az kalmis dayan biraz daha aksamada güzelce dinlenirsin :1hug:

hevın h geldın yawrıı
aybuer bende hemen beğendım aksam alıp eklıycem bakarsınız
dıdem nan ben gtmem gecen yıl kene ısırdı benı:roflol:

Gecmis olsun Didem'cim az kalmis dayan biraz daha aksamada güzelce dinlenirsin :1hug:

saolasınnnn canımbenimmm:1hug: havalar ısındı ya artık fenalık geliyo bana çalışırken...şimdi yeni bi ofise taşınmamız söz konusu inşallah yeni yer havadardır da rahat çalışırız
bi de kışın düğün olacak diye bu yaz yıllık izine de çıkmıcam....uzun bi yaz beni bekliyiiii:emir_bebek:

olsun gülüm hayirlisi olsun, insallah en yakin zamanda yeni yerinize tasinirsiniz sende rahat edersin :1hug:

kızlar bugün salonlara baktık en uygunu 2500 tl kafamçokkarıştı bana çok geldi fiyatlar. altı üstü sade nikah yapacaz. sizin orda nasıl fiyatlar :uhm:

kızlar bugün salonlara baktık en uygunu 2500 tl kafamçokkarıştı bana çok geldi fiyatlar. altı üstü sade nikah yapacaz. sizin orda nasıl fiyatlar :uhm:

hevinim sağol canımŞeniz
pastacım bizim orada yakında bi salon var yıllardır hiç zam yapmamışlar hep 2000 tl salon 700 kişilik, ve paket yapıyolarmış bu fiyata 10 poz fotoğraf, 1 saat video çekimi, pasta limonata, orkestra ve gelin başı dahil oluyomuş...benim kafama yattı ama önümüzdeki ay nişanlımla dolaşmaya başlayacz inşallah o zaman detaylı inceleyecez canıma.s

pastacım sadece nikah için mi,öyleyse pahalı tabi,ama bir düğün salonuysa o zaman normal..biz nişanlımla gezmiştik istanbulda,bizim baktıklarımız 4 -5 mlyar arasıydı,ama hep güzel ferah yerlerdi..

pastacım sadece nikah için mi,öyleyse pahalı tabi,ama bir düğün salonuysa o zaman normal..biz nişanlımla gezmiştik istanbulda,bizim baktıklarımız 4 -5 mlyar arasıydı,ama hep güzel ferah yerlerdi..

biz sade nikah yapacaz ama burda nikah salonu bir tane var diğerleri düğün salonu şeklinde. nikah salonuna dahi 3500 tl dediler. nikah kıyacaz pasta kesecez takı töreni o kadar. 2 saat sürüyor. bana çok geldi fiyatlar. vede bi çok yerde istediğimzi tarihte dolu. ramazan sonrası yoğunluk var heryerde

Merhaba kızlar.biliyorum çok geç bi saat bunu söylemek için.ama bgün başım ağrıdan çatlıyordu.nete falan giremedim.şimdi biraz toparlandım ama yinede ağrı var.
Esra bence bırak süpriz yapsın hem daha mutlu olursun bence ...
Didemcim canım inşallah yeni yerinizde daha rahat olursunuz da mutlu bir yaz geçirirsin
Böcüüm ya biz bu gidişle hiç karşılaşamiycez.burda olsanda başka topiclere takılıyon hem sen.en iyisi özelden maj at sen bana
Minilya artık giremiyor :( patron işi sıkı tuttu galiba.nerden çıktı bu bilgisayarları izleme yaaaaa
Aybuer canım gezmişsin ne iyi etmişsin banada öyle bi ferahlık lazım ki sorma.kafamı dağıtmak eğlenmek mutlu olmak istiyorum
Hepinizi özledim

ben geldımmmm kızlar gıremıorum kusuruma bakmayın:(
roselıncım evt aynen dedıgıne katılıorum sıkıor ama napalım dayanmak zorundayım borclarım var o yuzden cıkamıorum:( kızlar sanyorum mayıs 25 te ızne cıkıcam tabıkı ızın verırlerse kı ıns alırım ıkı haftalık ıznıme cıkıcam ve hazıran 8 de ıs bası olcak 15 gunluk zamanımda ise ılk işimiz nikah işlemlerını halletmek daha sonrada doktora gıdıcem 20 lık dişim arkadan patladı sureklı rahatsız oluorum onu cıkartıcam bıde dişlerımı temızletıcem..kaydirigubbakcemile4

kızlar salonlardan bahsetmıssınız hemen bende gırım araya bız de salonu 1500 tl ye tuttuk ama gercekten hoş bı yer ıstedıgımız gıbı oldu yanı mesela cok buyuk de degıl vok kucukte deıl 750 kısılık tuttuk ve dedıgınız gıbı 20 aıle pozu pastası 120 dk kayıtı vss ıcıne dahıl..
bıde cok buyuk bı yer vardı 2500 kişilik orasıda 1800 tl en son dedı ama tabı bızım sıkı tanıdık vardı ondan ındı yoksa o dedıgım 2500 kısılık asla 2500 tlden asagıya ınmıoo
tabı bu bırazda sezona baglı yaz ayı 2500 den ınmez ama ekım kasım aylarını tam bılemıorum belkı en son 2200 e ıner :)

bu arada kızlar gelınlık ısını hallettık:))))))hihoyyythihoyyythihoyyyt
1250 tl peşin para verdık taçı duvagı ve cıcegı dahıl kıralık fıyatı bıze bu oldu taksıtlı 1400 demıstı bızde peşin verdık:)))
inş ıyı yapmısızdır..
en son gıttıgımde yanı pazar gunu 3,gıdısımdı benımle ılgılenen kızlar artıq sey dıodu bu kez de anlasmazsan varyaaa felan:))
ölçüm alındı ve benım gelınlıgımı dıkecek kadınla hemşo cıktık oda balıkesır lıymıs ayvalıktanmış..artıq hemşosuna yamuk yapmaz dııyymiiikaydirigubbakcemile3
bu arada 2,5 ay sona provalarım başlıcak kızlarr cok sıcak ortamıda var valla içime cok sındı..kaydirigubbakcemile2

bu arada kızlar nüans gelınlıge de ugramıstık hem fıyatlar 2 bın tabı 1500 e de bulabılıosun ama duzgunlerı 2 bın tl hemde cok guzel bı model yoktu hıc begenmedım acıkcası :(((

suan gelınlıgımı kıraladıgım gelınlıkcı yı tavsıye ederım gıdın bı bakın göz gezdırın seher yolladı demeyıde unutmayın söz verdım musterı getırcem dıe derrmısımm:))kaydirigubbakcemile3
özden gelınlık google yazın cıkar modellerıde cıkıor ordan baktıgınıza aldanmayın tabıkı gıyınce orda püff cok guzel calısmıslar dıosunuz zaten bı balık modelını gıydım en son gıttıgımde gonlum ona kayıcaktıkı bızımkısı balık modelı ıstemedıgını söleyınce ben hemen vazcaydım ama benım begendıgım modelde harıka dogrusukaydirigubbakcemile3

Back
X