2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyiym ben de didemcm bugn evdetemizlik yaptım sonra çarsıya çıktım.hiç alışveriş havam yoktu ama ne zamandır bu ayakkabıyı kaç defa denedim deedim bırakmıstım bugğn arkadasım da al al dedi aldım çantası da varmıs aldım taım yapım dolaştım geldim.yorulmusundur bu aralar yoğunsun dinlen cnm.

günaydın kızlar..
hevincim hayırlısı olsun canım benm,3 temmuz çok güzel bir tarih,anneminde doğum günü :)))
bu arada annecine de yine geçmiş olsun canm..bak ben dün kutlamayı unuttum,12 mayıs hemşireler günümüz de kutlu olsun canm :)))
aybuercim bende beğendim,önünde beyaz toka olduğu için yine herşeyle giyilir bence canım..güle güle kullan..
didemcim sanada mutlu günler,umarım bugün çok yoğun geçmezz..

herkeslere kocaman kocaman günaydınlar a.s.

aybuer aldıklarını güle güle iyi günlerde kullan
dasilvadido Allah işlerinde kolaylıklar versn

kızlarr modaeviyle görüştümm
gelinlik kampanyasına çok yoğun talep varmış onun için her an bitebilirmiş...nişanlımla haftasonu gidip en azından kaparo vermek istiyoz telefondaki kadın kendi dedi bu gelinlik aslında 950 tl diye...eğer anlaşırsak biz 585 e halledecez inşallah:Saruboceq: artan parayla da valla koltuk kanepe neyim alınır yanihihoyyyt
hepinize güzel dilekleriniz için de teşekkür ediyorum eksik olmayın hep yanımdasınızı...yanlız benim aklım böcüğe takıldıCADIARZU

kızlarr modaeviyle görüştümm
gelinlik kampanyasına çok yoğun talep varmış onun için her an bitebilirmiş...nişanlımla haftasonu gidip en azından kaparo vermek istiyoz telefondaki kadın kendi dedi bu gelinlik aslında 950 tl diye...eğer anlaşırsak biz 585 e halledecez inşallah:Saruboceq: artan parayla da valla koltuk kanepe neyim alınır yanihihoyyyt
hepinize güzel dilekleriniz için de teşekkür ediyorum eksik olmayın hep yanımdasınızı...yanlız benim aklım böcüğe takıldıCADIARZU

çok uygunmuş gerçekten canm,içine sindiyse koşa koşa git al :)))

günaydın kılzar.

sağolu beğenmenize sevindim aldıklarımı.

böcük noldu acaba ben de merak ettim..

esraa çokk az kaldı cnm yaa göün aydın..

didemcim inş. alırsınız o gelinliiği gerçekten çok uygunmuş.

geldım ya cnm sıkkındı
amcamınoğluyla basımız belada babam aradı dun6 bın tl ıstıyo vercme kurtulcam dıo oysakı borcumuz yok allahından bulsunlar o para annemlerın hac parasydı
ınş hastane parası edrler

geldım ya cnm sıkkındı
amcamınoğluyla basımız belada babam aradı dun6 bın tl ıstıyo vercme kurtulcam dıo oysakı borcumuz yok allahından bulsunlar o para annemlerın hac parasydı
ınş hastane parası edrler

oy zarifim ya...hakikaten çok sinir bozucu bi durum bizim ailede de var böyle enteresan tipler:kızgın: herkes ettiğini er ya da geç buluyor sıkma canını balım:1hug:

böcüğüm ya ne zor bi durum allah yardımcınız olsu.Allah görüyor her şeyi başka bir yerden cıkar o para onlardan.insanı en yakını da bunu yaparsa :(

uyy ıkı kez yazdım yolluycam elekrtıkler gıttı -tatlicadiarzu-
aybuer ayakkabın cantan cok güzelmış gule gule eskıt
dıdem saolcnm ıkınızde cok saolun rabbını unutup paraya mala mulke tapanların allah cezasını elbet verır

bende çok şaşırdım böcüğüm,Allah herkesin ne yaptığını görüyor,er geç o para çıkar onlardan..
sağol aybuercim..son 2 gün..böyle bir tuhafım,daha alışamadım,inanamıyorum,düşündükçe heyecan basıyor :)))

Back
X