2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar..hihoyyyt
didemcim sana da hayırlı cumalar..
bugün son.. izin aldım haftaya izinliyim..yarın da aşkım geliyor,1 hafta tatil çok iyi gelicek inşş.:sm_cool:

hyarlı cumalar
lady gözun aydın valla ıyı olur bencede tatıl
pekı yıllık ızınden mı kullancan

dıdem nasılsın cnm
off cok uykum var

merhaba kızlar
valla keyfim yerinde çok şükür yalnız iki gündür banka işleriyle uğraşmaktan kafam çorba oldukafamçokkarıştı
esracım inşallah çok güzel geçer tatiliniz canımbenim:1hug:
böcüküm yrın akşam 7 ye kadar çalışacam düşündükçe bunalıyom

hyarlı cumalar
lady gözun aydın valla ıyı olur bencede tatıl
pekı yıllık ızınden mı kullancan

dıdem nasılsın cnm
off cok uykum var

hayırlı cumalar böcüğüm..
evet canım yıllık iznim bu sene 25 gün,zaten cmtsi pazar sayılmıyor,şimdi 4 gününü kullanıcam,19 mayıs normalde de tatil olduğu için 4 gün sayılıcak,ama h.sonuyla 9 gün geriye kalıyor 21 günüm.
sağol didemcim :))
bende dün entersan rüyalar gördüm,uyayamadım..ama şu anda hiç uykum yokkaydirigubbakcemile3

heycandan yok senın uykun cnm
ama benım cok var ya oncekı aksam bjk kutlamaları aksam cınema derken :delphin: cok uykusuz kaldım aksma gıdnce hemen yatcam gecede nete gırcem

dıdem off ya bızdede duruyoz duruyos ctesı mesaı oluyo kalmasan olmaz

Günaydııınn..
Hayırlı cumalar hanımlar.
Anaaammm laydim askerin mi geliyor.
Bu zamana ne yapıyorsunuz siz yaa. Bu kadar mı çabuk geçer.
Sakın deme birde bana sor diye. Baksana yarın geliyor geliyor inşallah.
Allah kavuştursun canım çok sevindim.
1 hafta tatilde inşallah çok güzel ve mutlu bir şekilde geçirirsiniz.

Böcüğüm naber, nasılsın, keyfin nasıl, anneciğini özledin mi?

didemcim, hevincim, minilyam, roselinim, aybuerim, pastam nasılsınız kızlar?
ıyisinizdir inşallah..

nehirim hoşgedlin bacım:1hug:
iyiyim Allaha şükür yalnız yaz gelende benim iştah kapanıyor kaç gündür aç geziyom yeminlen-tatlicadiarzu-

Günaydııınn..
Hayırlı cumalar hanımlar.
Anaaammm laydim askerin mi geliyor.
Bu zamana ne yapıyorsunuz siz yaa. Bu kadar mı çabuk geçer.
Sakın deme birde bana sor diye. Baksana yarın geliyor geliyor inşallah.
Allah kavuştursun canım çok sevindim.
1 hafta tatilde inşallah çok güzel ve mutlu bir şekilde geçirirsiniz.

sağol canım benim a.s.
evet canım zaman olarak hakikaten çok çabuk geçti ama manevi olarak çok ağır geldi..neyse hepsi geride kaldı inşş.
sen nasılsın canm..

nehırım ıyım cnm cok şükür
dr geldım sımdık keske gtmeseydım
bısey demedı desem yerıdır -tatlicadiarzu- 30 koruma faktörlu gunes korucuyu alcakmışım onu kullancakmışım bı sordum 32tl :1shok: alamadım
sonra koluma surduğum ılac bıttı onu yazın dedım yanlış ılac yazmış hoppp gerı çık
sonra duzeltım ama bılseydımmvallah böle olcanı yanımdakı sağlıkocağına derdım hemen yazarlardı:delphin:

kızlarr sellam ...

bengeldim 2 gündür yokum dün kayınvalidemdeydik annemle akşsam kimse kalmamıstı bugün arkadasıma gittim bebeği oldu 3 günlük onun yanıa gittim.

ladycim askerin geliyr haa ne güzell gözün aydın son ayrılıgınız olsun inşallah...

böcüğüm doktora yüzün için gidiyorsun dimi şikayet,n neydi takip edemedim o zaman sivilce ve lekeler miydi.ben de de leke problemi var ondan sordumm cnm ...

aybuercim hoşgeldin canım...bugün yine işlerden kaldıramadım başımı-tatlicadiarzu-
yarın da çalışacam amaaaa sonraki hafta 2 gün hafta içi 2 gün hafta sonu iznim olacak inşallahhihoyyyt

Merhaba kızlar.bu aralar çok stresliyim uğrayamaz oldum.bana dua edin.tam istanbulda iş ve evimin belli olacağı sıralar.lütfen dua edin bana da istediğimiz semtlerden bir iş olsun.duanıza ihtiyacım var

Merhaba kızlar.bu aralar çok stresliyim uğrayamaz oldum.bana dua edin.tam istanbulda iş ve evimin belli olacağı sıralar.lütfen dua edin bana da istediğimiz semtlerden bir iş olsun.duanıza ihtiyacım var

ınş cnm ıyı seyler dusnkı ıyı olsun :Saruboceq: Şeniz

ıyi düşünmeye çalışıyorum ama durum biraz karışık kafamda karışık.Allah yardımcım olsun.iş ve evin aynı yerde olması çok önemli.tabi herkes için öyle.ama özellikle ilk kez istda yaşicam.huf.nolur böcüğüm dua et

Hayirlisi olur insallah Roselin'im a.s.

Esram gözün aydin balim darisi bizim basimiza :çok üzgünüm:

Nehir'im sagol tatlim iyiyim sen nasilsin?

Böcügüm yanas yanass Şeniz Şeniz

anamm bende diyom bu yumusacik yanak neyin nesi :roflol:
gel askim gell Şeniz

Back
X