2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

:roflol:
off ya sende hep cıkış saatımde gelıyon cıkmak zorunda kalcam ya evden msn gırsen olmaz mı bı görem senın sıfatı

Günaydın kızlar.
Ayy aynen didem yaaa..Saat 2 olurda 7 olur mu bende bilmem yaa.Uff sıkıntı bastı şimdi gördün mü böcük senin yüzünden.

Roselinim Allah işlerini rast getirsin inşallah.
Sen hangi şehirden gelin gelecektin ist.a?

Bugün ladycim muradına ermiştir.
Allah ayırmasın inşallah.
ınşallah çok güzel geçer şu 1 hafta.ve ondan sonralarıda tabiki.

En yakın roselinimin herhalde. Allah yardımcınız olsun canım yaa..

Nehir gelmiş hoşgelmiş.didoşum sen nasılsın bakalım.hiç sohbet edemez olduk.nehir ben forumda özel bilgi vermiyom nan.küsme emi.çok uzak ista onu diyim sana ben.Dua et emi bana.böcüüm yeter kafanı dağıt biraz.iş çıkışı bi çarşı yap etrafa gezin biraz.Esracımın gözü aydın inşallah kavuştular.benim düğüne hatta nikaha çok az kaldı ama şu an herşey karmakarışık.çok üzgünüm

roselinim ben iyiym gülüm ya galiba ev işini hallettik. kayınvalideme yakın bi ev var hem çok eski komşuları, ev onların; alt katta kızları oturuyomuş şehir dışına taşınıyolarmış kısmetse biz kirac olacaz oraya...bu sıralar onun heyacanı var, bi de yarın aşkımla çok beğendiğimiz bi gelinlik vardı indirime girmiş ona bi bakmaya gidecez:nazar: öyle tatlı telaşlar başladı yavaş yavaş

Yok roselinim niye küsem.
Olsun vermek istemiyorsan verme tebikide.
Ama geleceğin yeri biliyik o ne olcaksırnaşık şey
Ederim canım dua merak etme sen. Herşey gönlünce olsun inşallah.

Didoş evet o gelinliği kaçırmayın hem beğenmişin hem fiyat süper.ev işinizede sevindim.Nehirim sen neler yapıyorsun.ya bu sıra çok fea stresteyim.şimdi ev ve iş durumunu ayarlama aşamasındayız.ama ne yazıkki birini tuttursak öteki olmuyor

günaydın kızlar..nasılsnız.

didem evn hayırlı olur inş. cnm roselincim inş. sorunların düzelir işini bulursun .
nehircim hoşgeldin.

selam bayanlar
artık nete giremiyorum
herkes nasıl.inşallah çok iyisinizdir.
esracım gözün aydın canım. kısıtlı girebildğim için okuamadım geçmişi kusura bakmayın kızlar

uyy geldım
bıraz rahatlarım azcık yangın merdıvenlerıne oturup havamı aldım .:roflol:
bugun patronun annesının 4.yıl ölumunun yemek verıyo 1de cıkcam kızlar

nehırım senı cok osluyok msn acık deıl nan artık:mymeka: senın

dıdemcım hayrlısı olsun ne guzel ya erkenden halledın ıslerınızı sonra gezersınzı bol bol

aybuer pasta h geldınız

kızlar bir fırsat buldum hemen dayanamadım girdimm kaydirigubbakcemile3 aşkımm geldi ben akşam bekliyordum,sabah geldi sürpriz yaptı:sm_cool:şimdi de k.validemlere geldik,b.sayar açıktı bende hemen size haber veriyim dedim.geçmişi okuyamadım ama iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederimm...takvimde değiştirip çıkıyorumm..artık düğün şafağı başlıyor,Allahın izniyle..çok öpüyorum hepinizii :))):1hug:

Back
X