- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım ...
çok güzelmş gelinliğin içinde sen olunca daha da güzel olur eminim...
straplez gelinlikleri seviyorum ama ben giyemezmişim gibi geliyor hayallerimde de pek bi gelinlik yok şu an...
nan bende gelınlık almaya gıtsemde gunes nereme gecerse geçsınayynen onun için güneşle hiç aram yok. hele dün gelinlikçiye gidene kadar beynima güneş geçtikafamçokkarıştı
off allah zıhın acıklığı versıngünaydın kızlar nasılsınız?
didemcim gelinliğini almıssın ne güzel hem istediğin hem de ucuza çok iyi.modelinin resmi var mı ya da benzer bişey merak ettim :)
böcüüğüm çok sıcak hakkaten bugün evden çıkmmayı düşünmüyorum ,sınavlar da yaklaştı yine ders çalışıcam üffff :1closedeyes:
çok teşekkür ederim böcüğüm tabi ki önce senin adını yazacam zaten:1hug:
canım gerçekten göründüğü kadar kabarık zaten içinde 2tane tarlatan var...içime çok sindi valla çok şükür en önemli işlerden birini hallettik
inşallah hayırlısıylan sen çok çok daha güzellerini giyersin yevrum:Saruboceq:
hayrlı olsun cnm h geldun Şenizgünaydın kısçeler
ben de sonbahar gelini olucam :)))
ben genede evde olmak ısterdım hıc deılse 1 saat fazla yatsam oda yeterdı mirmirmirmirmerhabalar kızlar bayramımız kutlu olsın:1hug:
bugün evdeyim ama inanın işte olmaktan daha yorucu hee ev işi hiç bitmiyo, sabahtan pazara çıktım şimdi biraz dinlenip eski kitap ve cd lerimi ayıklayacam nerden baksanız 6-7 senelik ders kitapları, günlükler...işim zor anlayacaınız-tatlicadiarzu-
h gelduntünaydın kızlar..
gençlik bayramımız kutlu olsun...
merhabalar kızlar bayramımız kutlu olsın:1hug:
bugün evdeyim ama inanın işte olmaktan daha yorucu hee ev işi hiç bitmiyo, sabahtan pazara çıktım şimdi biraz dinlenip eski kitap ve cd lerimi ayıklayacam nerden baksanız 6-7 senelik ders kitapları, günlükler...işim zor anlayacaınız-tatlicadiarzu-