2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin aybuercim:1hug:
yaaa kızlar şaşkınlığımın kusuruna bakmayın
gelinliğim böyle

ama fotoğraftakinden çok daha güsel gerçeği:nazar::asigim:

hoşbuldum canım ...

çok güzelmş gelinliğin içinde sen olunca daha da güzel olur eminim...

straplez gelinlikleri seviyorum ama ben giyemezmişim gibi geliyor hayallerimde de pek bi gelinlik yok şu an...

hoşbuldum canım ...

çok güzelmş gelinliğin içinde sen olunca daha da güzel olur eminim...

straplez gelinlikleri seviyorum ama ben giyemezmişim gibi geliyor hayallerimde de pek bi gelinlik yok şu an...

çok teşekkür ederim canuım çok naziksin:1hug:
biz nişanlımla bu modeli geçen kıştan beri beğeniyoruk ama ozaman pahalıydı...çok şükür Allah gönlümüze göre verdi, eninde sonunda aldık:nazar: inşallah daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun bacılarım:Saruboceq:

canım sağol bakalım o günlere gelecekmiyiz biz insallah hayırlısıyla düğün tarihimiz belli olsun onu istiyorum ben şu an.

benim nişalım hiç ilgilenmez gelinlikle falan .ben de düğün günü görsün istiyorum gelinliğimi annemlerle gidip almak ona da söle söle diyip düğün günü görsn istiyorum :)

ayynen onun için güneşle hiç aram yok. hele dün gelinlikçiye gidene kadar beynima güneş geçtikafamçokkarıştı
nan bende gelınlık almaya gıtsemde gunes nereme gecerse geçsın
kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız?

didemcim gelinliğini almıssın ne güzel hem istediğin hem de ucuza çok iyi.modelinin resmi var mı ya da benzer bişey merak ettim :)

böcüüğüm çok sıcak hakkaten bugün evden çıkmmayı düşünmüyorum ,sınavlar da yaklaştı yine ders çalışıcam üffff :1closedeyes:
off allah zıhın acıklığı versın
sen öss mıCADIARZU

hoşgeldin aybuercim:1hug:
yaaa kızlar şaşkınlığımın kusuruna bakmayın
gelinliğim böyle

ama fotoğraftakinden çok daha güsel gerçeği:nazar::asigim:

oyy burda gorduğum en guzel gelınlıklerden bırı dıyebılırım
eteği okadr kabarık mı
hayrlı gunde gııyın cnm
benım adımı yazmayı unutman haa:1closedeyes:

çok teşekkür ederim böcüğüm tabi ki önce senin adını yazacam zaten:1hug:
canım gerçekten göründüğü kadar kabarık zaten içinde 2tane tarlatan var...içime çok sindi valla çok şükür en önemli işlerden birini hallettik:nazar:
inşallah hayırlısıylan sen çok çok daha güzellerini giyersin yevrum:Saruboceq:

çok teşekkür ederim böcüğüm tabi ki önce senin adını yazacam zaten:1hug:
canım gerçekten göründüğü kadar kabarık zaten içinde 2tane tarlatan var...içime çok sindi valla çok şükür en önemli işlerden birini hallettik:nazar:
inşallah hayırlısıylan sen çok çok daha güzellerini giyersin yevrum:Saruboceq:

kurşun kalemle ılk önce nere sılınırse oraya yaz benı:1closedeyes:
bende beğendım cnm ama ben straplez gıyemem hıc alışkın deılım elım orada kalır kaydirigubbakcemile3 olmas
ınş hele bı koca bulamda gerısı kolaygamyoncuiremsu

açıköğretim böcüğüm.inşallah bitecek bu sene.bütünlemeye kalmadan versem her dersi..

bende straplez giyemem böcüğüm üstümde bişey yokmuş gibi gelir bana..

hava çok sıcak üfff halsizim bugün ayaklarım kollrım agrıo ...

arkidişler ben yavaştan kaçtım...malum yoğunluk pek muhabbet edemedik
yarın tatilim evişlerinden fırsat olursa sizinlen bolcana ilgilenecü
hepinizi öpüyorummmkaydirigubbakcemile4

ılgılen bı zahmet :1closedeyes:
nan tatıl mı
off yaa bıze deılde:delphin:

HEVIN nerdesın nan sen:mymeka:
roselın nehırde yok off kımse yok hele bgun

merhabalar kızlar bayramımız kutlu olsın:1hug:
bugün evdeyim ama inanın işte olmaktan daha yorucu hee ev işi hiç bitmiyo, sabahtan pazara çıktım şimdi biraz dinlenip eski kitap ve cd lerimi ayıklayacam nerden baksanız 6-7 senelik ders kitapları, günlükler...işim zor anlayacaınız-tatlicadiarzu-

günaydın kısçeler
ben de sonbahar gelini olucam :)))
hayrlı olsun cnm h geldun Şeniz
bugün evdeyim ama inanın işte olmaktan daha yorucu hee ev işi hiç bitmiyo, sabahtan pazara çıktım şimdi biraz dinlenip eski kitap ve cd lerimi ayıklayacam nerden baksanız 6-7 senelik ders kitapları, günlükler...işim zor anlayacaınız-tatlicadiarzu-
ben genede evde olmak ısterdım hıc deılse 1 saat fazla yatsam oda yeterdı mirmirmirmir
bıtmes bıtmes iş bıtmez
aksama yemek var yarının yemeğını yapcam evı süpürcem
daha :delphin:

tünaydın kızlar..

gençlik bayramımız kutlu olsun...
h geldun
saol cnm napan :delphin:

cnmcım şimdiden toparlanmayamı başladın:a015:
düğünün ne zaman tatlım :1hug:

Back
X