- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böcüğüm bilmiyorum ki biletler nerde satılıyor görümcem arastıracak bugün soracak arkadaslarına...
inş. dediğinden de az harcar gelebilirsin.bu maç şampiyonu belirleyecek dimi?
senin canın neden sıkkkın bugün böcüğün sözlünle alakalı bir durum var sanırım?
evt şampıyonluk macı delikafadulden ınş bız sampıyn olacağız sansımız cok yuksek cunku :1rolleyes:
hayrlı haberlerını beklıyorum
aybuer cim nişan tarihim belirlendi 6 haziran cumartesi ewet çok yaklaştı kuzum
daha elbisemi alamadım ben ama(
böcüğüm Allahın izniyle şampiyon olduğumuzda, İnönü deki kutlamalr ne zaman olur, kaç para olur bilirsin sena.s
pazar gunu ınonude cnm gıdersem hemen gerı doncem kutlamalar ıcn konserler var delikafadulden ucretlı deıldır yaa kutlama sonucta ama emın deılım sorarım
saat 12den 23e kadr
bısı deıl ayy sımdıkten heycan bastı bı yerlerımı boyamaya baslasam ıyı olar sıyah beyaza
yaaa aynı heyecan bende de var böcük ben de hangi formamı giysem diye düşünüyomkaydirigubbakcemile2
oyyy canım maşallah yaaa hayırlı olsun:1hug:
evde mi olcak nişan salonda felan mı
Merhaba kızlar böcüüm beni merak etmişsin sağolasın canım benim.canım sıkkın bu aralar kafam çok karışık bu sebepten nete girmek hiç içimden gelmiyor.keyfim yok.sizi de bunaltmak istemem.elisacım nişan günün hayırlı olsun.didoşum seninde yeni ofisin hayırlı olsun mutlu ol inşallah orda.böcüüm inşallah kazanırsınız maçı.öptüm sizi.minilya pasta ve hevini de özledim...kendinize iyi bakın emi
Merhaba kızlar böcüüm beni merak etmişsin sağolasın canım benim.canım sıkkın bu aralar kafam çok karışık bu sebepten nete girmek hiç içimden gelmiyor.keyfim yok.sizi de bunaltmak istemem.elisacım nişan günün hayırlı olsun.didoşum seninde yeni ofisin hayırlı olsun mutlu ol inşallah orda.böcüüm inşallah kazanırsınız maçı.öptüm sizi.minilya pasta ve hevini de özledim...kendinize iyi bakın emi