2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

saol dıdem cım

kız bocuk napıyım sıkıntı yarattılar bende bole yapıp cıktım ıns pzt gunu gıtcem paramı almaya verırler ıns he bıde gecen ayın maasını bıle yatırmadılar herkese maasını yatırdılar bana yatırmadılar napıyım bende cıktım ıste

kızlar geldim bi dısarı çıktım kaç saat sonra ana gelebildim...

bu ara havalardan mıdır nedir canım sıkılıyor sınavlar var hafta sonu geçen pazar aşkımla da görüşemedik çok çalışıyor bu ara.onun da var sıkıntısı biraz...didem,esra sağolun kızlar...

seher gelmiş,hoşgelmiş...nihaklanmıssın cnm hayırlı olsun,eve de alışırsın ben alıştım artık aylardır dinlen biraz,ailenle evlenmeden daha çok zaman geçirirsin...

didem kaynına hayırlı tezkereler canım,ayy aşkım askere giderken kayınvalidem de çok ağlamıştı.

esra aldıklarını güle güle kullan...

böcük şampiyon olursunuz denizli uugurlu gelir.geçen yıllarda gs denzili maçında şampion olmustu :)ne zaman burda olacaksın yarın ben yarın sınavdan sonra askımlara gidicem stadyum onlara çok yakın 5 dk.yürüyerek seni görmeye gelirim...

elisa çok az kaldı nişanına heyecanlısındır...

serkese kocaman selam kızlar

herkesi çok özledim senağlama
aybuer sınavlarında başarılar
seher nikahlanmışsın hayırlı olsun
didemcim Allah kavuşrtursun kaynını. sağlıcakla gidip gelsinler inşallah
The_lady_legend aldıkların hayırlı olsun
böcüğüm denizlilerde dikkat et kendine

bende nişanıma 1 ay kala aksilik geldi başıma. boyunluk takıcam 20 gün boyunca senağlama . inşallah geçer ama çok ağrım var

pastacım canım geçmiş osun ciddi bişey yoktur inşallah:teselli:
ben de yemekten önce kayınvalidemle kouştum telefonda ağlaştık karşılıklı...off Allah bütün asker bekleyenlere sabır versib çok zormuş gerçekten...hele de veda etmesi:delphin:

slm
pastacım nen var yawrum bana derken sen kendıne dıkkat et
dıdem kolay deıldr ayrılık bılırım bende 15 ay beklemıştım ınş tez zmnda kavusurlar

askolsun bi bni özlememissin :(

sıkıntın her neyse geçer cnm inşallah yaa hiçbişeyden senden canından öönemli dğil...

kızlar selam..ben dün gittim a.verişe beyaz babet bide beyaz çanta aldım,kolye ve küpeler aldım.nişanlıma bişey almadık amakaydirigubbakcemile3
didemcim benm k.validemde çok üzülmüştü ama bence böcüğünde dediği gibi şükretmek lazım,doğuya gidenlerin durumu dha kötü,peki 15 ay mı 5 ay mı gidiyor.15 aysa acemiliği orda sonra ustalığa başka yere gidicek,ama havacı olduğu için yine rahat yapar.Allah bekleyenlerine sabır versin inşş..
elisacım hayırlı olsun canım az kalmış :)) ne giymeyi planlıyorsun..
roselincim benide unutmuş,bende küstüm:dilcikar:
aybuercim hayırdır niye canın sıkkın..yarın sınav var değil mi canım,şimdiden başarılar dilerim.

Aşk olsun sizide çok ama çok özledim.hani minilya pasta hevin çok giremiyor ya son zamanlarda ondan ayrıca onları söyleme gereği duydum.canlarım benim opuyorumnanaktan yeni ikonlarımızda süper olmuş

kızlarrr ben geldım özledınız mı benı?
ben cok özledım sızlerı bayadır yoktum uzgunum ısyerınden gıremıordum dun nıkahım oldu bugun ıs yerınden ayrıldım..
artık ev kızıyım :((
ıns evede alısırım vakıt oldukcada gelıcem sıteye.
bu arada mobılya alamadık mobılyacıya gıtmıstıkya kapalıydı ıns musaıt bı zamanda gıdıp alıcaz hayırlısıyla eee sızlerde ne var ne yok ?

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur.nikahlanmışsın yani artık evli bir bayansın.canım benim mutluluklar dilerim inşallah düğününüde görürüz Şeniz

serkese kocaman selam kızlar

herkesi çok özledim senağlama
aybuer sınavlarında başarılar
seher nikahlanmışsın hayırlı olsun
didemcim Allah kavuşrtursun kaynını. sağlıcakla gidip gelsinler inşallah
The_lady_legend aldıkların hayırlı olsun
böcüğüm denizlilerde dikkat et kendine

bende nişanıma 1 ay kala aksilik geldi başıma. boyunluk takıcam 20 gün boyunca senağlama . inşallah geçer ama çok ağrım var

Pastammm çok geçmiş olsun Allah başka aksiliklerden korusun bir an evvel şifa versin iyileşesin inşallah canım :Saruboceq:

Didoşum Allah kaynına rahat bir askerlik yapmak nasip etsin hayırlı teskereler alıp sağsalim dönsün inşallah turkbayragi

Böcüüm aklınızda bende kaldı biliyorum sizi çok seviyorum burası forum diye paylaşamıyorum pek anlarsın herkes okuyor.başarılar diliyorum inşallah Beşiktaşa

Aybuerim sınavdasın şimdi Allah yarıdmcın olsu inşallah yüksek notlar alıp bütünlemeye kalmadan sınıfını geçesin inşallah.Amin

Benim için kötü giden şeyler oldu mafoldumben napıcamı da bilmiyorum.çok karmaşığım

off cok yoğunum yaa
roselın pekı balım anlatmak ıstersen msndende anlatabılırsın bana

heycandan karnımağrıyo desem
tırnaklarımı boyarım sıyah ve beyaz
ben hazırım saat 1 olsada gtsek artık delikafadulden

kızlar günaydın..bende şimdi evdeyim,sabahta erken kalktım,yaz gelince ben sıcaktan uyuyamıyorum.bugün nişanlımla buluşcam,bugünü kendimize ayırıcaz :)) gerçi tek muhabbettemiz evimiz, tamam karar verdik,konuşmayalım diyoruz,ama yine dayanamıyoruz :))
pastacım çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin canım.
roselincim hayırdır,her ne ise üstesinden gelinir canım,içini ferah tutmaya çalış.

Back
X