2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydın

bugün bana şans dileyin öğleden sonra sınava gireceğim :(

biraz kafa dağıtayım die girdim nte konulara bi göz atacagım yine...

böcüüm nasıl heyecanlısındır kız dünden beri yazmanı bekliyorum bana aynı sehirde olcaz haberleşiriz belki bi haber et bana ..

roselincim sağol canım inş.güzel geçer sınvlar...sen de üzülme az zamanın kamış sorunlar çözülür inşallah...msnini at bana öözeleden konusuruz....

didem esra elisa siz nasılsınız bugün?

heycandan karnımağrıyo desem
tırnaklarımı boyarım sıyah ve beyaz
ben hazırım saat 1 olsada gtsek artık delikafadulden

böcüğüm çok güzel ya,heyecanını tahmin edebiliyorum,bu arada gider gelirken dikkat et kendine canım,
bu msn le ilgili bişey vardı,bi link i tıklıyorduk falan yanlış hatırlamıyorsam.
didemcim şirkette mi açılmıyor,benmde şirkette yasak.:delphin:

aybuer cnm telımı verım sana tatlıım
ayy kalbım kut kut kut dıe atıyo sankı bıkac saat evlencem

kızlar günaydın

bugün bana şans dileyin öğleden sonra sınava gireceğim :(

biraz kafa dağıtayım die girdim nte konulara bi göz atacagım yine...

böcüüm nasıl heyecanlısındır kız dünden beri yazmanı bekliyorum bana aynı sehirde olcaz haberleşiriz belki bi haber et bana ..

roselincim sağol canım inş.güzel geçer sınvlar...sen de üzülme az zamanın kamış sorunlar çözülür inşallah...msnini at bana öözeleden konusuruz....

didem esra elisa siz nasılsınız bugün?

iyiyim canım sağol,Allah yardımcın olsun,bol şans diliyorum..inşş.tüm sorular bildiğin yerlerden çıkar..:Saruboceq:

aybuer cnm telımı verım sana tatlıım
ayy kalbım kut kut kut dıe atıyo sankı bıkac saat evlencem

tamma canım sen ver bana telini ben arar bulurum seni.oralarda olacagım zaten.3 te binecekmişsin 4 de inersin havaalanından 45 dk da otobüs yolculugu var .direk stada gelirsiniz sanıyorum ben seni orda bulurumm :)

aşkam daha da heyecanlı olursun sennn :D

ayy saat gelsede gıtsek artık3 gec olabılır soyledım benı ısten almaya gelcekler onların aramasını beklıomdelikafadulden

yaaa böcük maça gidiyo yaaaaa bananeeee:dilcikar:
kızlar hepiniz hoşlargeldiniz....
ben de bugün 4 e kadar çalışacam müdür de yok takılıyoz kendi halimzde..
yarın da önce kayınvalideme uğrayacaz, belki oturacağımız eve de bakarız
sonra da Allahın izniyle stada kutlamalaraaaakaydirigubbakcemile2

aybuer cnm suan kapalı o hattım cunku ark hatları senın hattından o takılı ve ben onu dun aldım onlara kolaylıkolsun dıe ınan nomu bılmıyom ben senı ondanda ararım cnm caldrıırım anlarsın 41... baslıyo

tamam cnm benimki de senin bana verdiğin hattan :) no değişikliği yaptım ondan baska şirketmiş gibi görünüo :)

bileti kaça aldın cnm kaç paraymış maç bileti?ucak ne kadar.?

hıcbırını bılmıyorum desem cunku ark dedım olm benım paar cok yok ona gore
bız hallederız dedıler
artık bırlesıp oderler benım ıcın kaydirigubbakcemile3 ama yınede 300 400 tl tutar oda bsj feda olsun

günaydın bacılar iyi haftalarrr
bir şampiyonluk kutlaması mağduru olaraktan hepinizi kucaklıyom
grip oldum daaa accuk-tatlicadiarzu-

günaydın bacılar iyi haftalarrr
bir şampiyonluk kutlaması mağduru olaraktan hepinizi kucaklıyom
grip oldum daaa accuk-tatlicadiarzu-

gunaydın cnm
laa ben öluyom yorgunluktan
ses yok ayağım yandı mesela kıvılcımlarından hem sahada hem kutlamalarda
sende gttın mı ınonuye
ben yenı acıktaydım sahnenın arkadasında

gunaydın cnm
laa ben öluyom yorgunluktan
ses yok ayağım yandı mesela kıvılcımlarından hem sahada hem kutlamalarda
sende gttın mı ınonuye
ben yenı acıktaydım sahnenın arkadasında

canımcım biz nişanlımla gittik inönüye aynen canım çıktı ama değer tabe:teytey:
bi dee dün evimizi gördük çok güzel maşallah kutu gibi tam bi yuva kirası da süper...içimiz ahatladı valla:nazar:

canımcım biz nişanlımla gittik inönüye aynen canım çıktı ama değer tabe:teytey:
bi dee dün evimizi gördük çok güzel maşallah kutu gibi tam bi yuva kirası da süper...içimiz ahatladı valla:nazar:

nan ezılcektık hee-tatlicadiarzu-mıllet akın akın ayy cırkın goruntude sahaya ınmelerı oldu bende küpür ettım ohh olsun onlara :mymeka:
hayrlı olsun cnm ohhh
benımde ıcımde bı sevnc var bı sevınc nefes alamıyom kalbım hızlı atıyo neler neler neden acaba

nan ezılcektık hee-tatlicadiarzu-mıllet akın akın ayy cırkın goruntude sahaya ınmelerı oldu bende küpür ettım ohh olsun onlara :mymeka:
hayrlı olsun cnm ohhh
benımde ıcımde bı sevnc var bı sevınc nefes alamıyom kalbım hızlı atıyo neler neler neden acaba

ooo hadi bakalım hayırlara yoralım böcüküm:1hug:
bu arada o sahaya inen tiplere biz de uyuz olduk hee:kızgın:

selam kızlar
herkese çok teşekkürler ben iyiyim boyunluğa alıştım gibi yazında çekilmiyor ama
herkes çok eğelnmiş anlaşılan sampiyonlukta
twebrik ederim kızlar sizi a.s.
bugün evdeki ilk günüm :lepi: işten ayrıldm ohh be dünya varmış :sm_cool:

günaydın kızlarr

nasılsınız??

sınavları atlattım geldim ben de öldüm hafta sonu yorgunlktan.dün aşkımlaydım sınavdan sonra çok iyi geldi :)

günaydın kızlarr

nasılsınız??

sınavları atlattım geldim ben de öldüm hafta sonu yorgunlktan.dün aşkımlaydım sınavdan sonra çok iyi geldi :)

hoşgeldin aybuerim hadi bakalım atlattın sınavları...
biz nişanlımlan şampiyonluk kutlaması mağdurları, ikimiz de hastalıktan kırılıyozkafamçokkarıştı

Back
X