- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aslında çok uzun süre kalmazsa altında bez pişik yapmaz sanırım
bide ben ilk bezini molfix almıştım 2 numara 98li paket babamda almış molfix 2 numara 66lı paket doğunca tabi büyük geldi molfx sin yeni doğanını bulamadım prima aldım şuana kadar nu kullandık molfixlere geçince pişik olur diye kokuyorum primaya alışan bebeklerde oluyomuş galiba
canım ben huggies2 numara kullandım başta ama kocişin arkadası molfix hediye etmiş 2 numaralar bitince molfixe geçtim ama memnun degilim.az kaldı şuanda bitsin gene huggiese geçicem ondan cok memnunum.3 numara var 2 paket huggiesin.2 numarası küçük gelmeye baslıyor sanırım.
bende de 1 paket huggies var onlar biraz sert gerçi inşallah birşey olmaz bende indirim var diye almıştım inşallah kullanabilirimben memnunum şimdilik bir sorun yok molfixe geçince nolucak bilmiyorum inşşallah ondanda memnun kalırım hem biraz daha uygun fiyatı hemde türk malı tabi pişik filan yaparsa yine primaya geçicez mecbur
maşşallah derine 3kilo doğdu benim bıcırık 5 gün sonra kontrolde 2800 çıktı anlıcan ben bütün kiloyu kendime almışım 17 martta kontrol var bakalım kaç kilo oldu çok merak edyorum
neden memnun değilsin canım nemlimi kalıyor altı bayada var nesye deniyip görücez artık
uzun süre kalıyor en az 3 ay dayanır bundan sonra bebeklerle daha da pratik olmak zorundayız :)))derincim bende öyle yapmayı düşündüm ama ne kadar dondurucuda kalabiliyor bilmiyorum senin dediğin gibi yapıcam tatlım saol..
ya kızlar topiklerden okuduğum kadarıyla kalça röntgeni çekiliyormuş
bana doktor öyle birşey demedi ebeyede gittim oda demedi
herkezmi çektiriyor bu filmi
doktormu söylüyor
bu konuda bilgisi olan varmı kızlar
birde ben özel hastanede doğum yaptım ben ameliyathanedeyken çocuk doktor gelip bebeğimi muayene etmiş
bende kendi doktoruma sordum ne zaman çocuk doktoruna götüriyim diye bana 2 ay sonra dedi
oğlumu ne zaman çocuk doktoruna götürsem acaba
bebişim sakın patatesleri ön kızartma yapmadan koyma kararırlar.Önce kızgın yağda hafif yumuşayıncaya kadar kızart rengi falan dönmicek sonra yağını süzdür koy poşete at buzluğa aynı mc donalds patatesi sana ohhh misss canım cekti falla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?