2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi akşamlar...benim oğlumun da her on günde bir sanki ziyaret yapar gibi gaz sancısı uğruyor iki gecedir ve gündüz uyumuyoruz....ya o kadar dikkat etmeme rapmen her türlü şeye gaz oluyor..ne yapalım büyümeleriin bekleyeceğiz...
Arkadaşlar cimcimeden haberi olan var mı ben göremiyorum...umarım iyidir....ssaslan canım benim eşimde aynı...
Ilgilensin istiyorum ama işte olmuyor...birde işten geç geliyor bazen 12 de en erken 10 da geliyor...o yüzden yorgun oluyor bir şey demiyorum....
Ama ben çok umutluydum ondan..eşimin babsı ve abiisi müthiş ilgiliymişler....kaynım bebğini neredeyse kendi büyütttü eltim hiç gazını bile çıkartmadı sütte içiyordu ama mamada veriyorlardı hep kaynım yapıyordu altını kaynım açıyordu....ne kadar yorgun olsada geceleri kaynım kalkıyordu.....işte kimisi şanslı oluyor...
Benim eşim bebğin bezini bile çöpe atmıyor miğdesi bulanıyormuşşş...ilginççç....ki eşim bebeğimiz ancak oynamaya başlayınca onunla ilgilenecek çübkü öyle görünüyor...
Kıslarokul güsel geçiyor....sütümü sağıp bıraktığım için ve annem baktığı için aklım evde kalmıyor sadece özlüyorum...aslında okula gidince bende açılıyorum....içim açılıyor....insan hep evde olmuyor gerçekten....

nekadar süt bırakıyosun eve canım bende başlıcam yakında nasıl olucak hiç bilmiyorum biberonu alyomu seninki ben şimdiye kadar hiç biberonla vermedim

Selam kızlar ben de şubat annesiyim:) Kızımla biraz kaka sorunumuz var 34 günlükken kasık fıtığı ameliyatı oldu ve o gün 10 saat aç kaldı ama 10 saat içinde narkozun etkisiyle uyuklarken sağdığım sütü içirdim ama yetmedi galiba ki aç kaldığından fitil sokmadıkça kaka yapamıyoruz ve dereceyle uyarılmadıkça kaka yok ve bu bize sıkıntı veriyor. Gaz sancımızda var ama ağlamaları gazdan mı yoksa kaka yapamama mı bilemiyorum. Gaz sancısı olan çocuk devamlı ağlar susmaz di mi? Benim kız kucağa alıp susturmaya çalışınca 10 dakka da susuyor gaz sancısı yok di mi kaka yapamama dimi derdi... Analmıyorum yaa deliricem...

sunset doktorumuza sorduk herhangi bir sıvıyla karıştırmadan direk verin dedi ben ağzına damlatmıyorum kaşığa damlatıp kaşıkla veriyorum.ewt gerçekten kıvamı çok koyu.ben sallanması gerektiğini bilmiyordum bundan sonra bende çalkalayıp vereyim bareee

kızlar selam bzde bugun bı doktor muamması yasadık aksam oldu ama benım omromdende bır 10 sene gıttı doktorun bırının raporunda sağ ve sol kalcada tıp 2 kaca cıkığı var bır dığeıne gıttık hıcbısey yok cıldırdım resmen ağlamaktan gozlerım sıstı bas ağrısından geberıyorum resmen su anda meem cularının kırmızı olmasının sebebı mantar olabılır dıye okumustum bı yerde bashetmıssınız kızlar bı bakın netten ssaslan bızımde cumartesı 9.30 ortp.randevumuz var esnafamı gıdıcen sende su cumartesı bı olsada rahatlasam ıns ılk doktorun baktığı yanlıs rapordur bısey yoktur kızımın cumartesıye kadar bır 10 sene daha gıdr benden bısı kalamdı gerıye öldüm gitti demektir

çiğdemcim esnaftan aldım randevuyu ben de
saat 10da belki karşılaşırız
inş. önemli bişey çıkmaz Dide Gazelde

hayatım daha önce burada konusu olmuştu..benim oğlanda da tip 2a kalça tanısı var..ama ömründen ömür gitmesin hemen..tip 2a ların %90 ı 3. ay sonunda kendiliğinden düzeliyor..ben oğlana şu anda çift bez kullanıyorum bacakları biraz daha açık dursun diye...doktorum korkma 3. ayda tekrar ultrasonla bakılacak sorun olmaz dedi..ayrıca tip 2a lar kalça çıkığı değildir...immatür kalçadır...yani tam gelişmemiş kalçadır...kalça çıkığı 45derecenin altında ise olur...içini ferah tut sen...birde meme uçlarıyla ilgili bir bilgi...eğer çocuğun ağzında pamukçuk varsa bu meme başına bulaşıyor....internette pamukçuk geçene kadar emzirmeye ara verilmesi gerekir diyor..ama sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın...

Kızlar günaydın anlaşılan ilk benim oğluşum uyandırdı annesini. Sizinkiler uyuyor galiba.
Sizlere bir şey soracağım benin kırkım çıkınca regli oldum normal mi sizce bu günlerde artık son olması gerekirken dahada artttı. Eşimde sorup duruyor bu da mı 40 gün sürecek diye.-(
Göğüsleri yara olana tavsiyem bepenthanın plus olanı alın çok iyi geliyor.

Ya kızlar hala benim sorunuma önerileriniz gelmedi benim kız kaka yapmıyor uyarılmadıkça bitkisel veya ilaç olarak önerileriniz var mı???

günaydın kızlar dilek benimde bugğn 37. günüm 5 6 gündür yoktu tekrar başladı bende anlam veremedim ama adet gibi değil azar azar geliyo
zuzu canım geçmiş olsun

zuzu geçmiş olsun canım
böyle bir durum yaşamadığımdan yardımcı olamıyorum ama bebişim09'un Nehir bebişi de yapamıyordu yanlış hatırlamıyorsam ona ulaşabilirsen belki yardımcı olabilir

şu adet olayına gelince
acaba gerçekten adet mi oldun yoksa hala kanaman mı bitmedi
çünkü benim de 40 gün falan farketmedi arada kesilir gibi oldu bir kaçgün sonra bir baktım yine falan
2 ayı doldurduğumuzdan beri artık gelen giden yok

ya kızlar benım kanamam sadece 3 gun surdu doğumdan sonra hıc ole lekelenme falnda olmadı ve hala tık yok normalmı acaba

kızlar bıde bız soğuk buhar makınesı aldık ya heryerı ıslatıyo bu cıkan buhar olduğu gıbı su ıcınde bırakıo herseyı
sehpaı kurtardık yere koyduk sımdıde halı parke ne varsa su ıcınde kalıo sızınkılerde olemı kullan arkadaslara soruom :)

aman çiğdemcim sen benimkiyle karşılaştırma
malum benim kanamalarım lekelenmelerim hamilelikte de vardı
doğumdan sonra olmasa şaşardım

çiğdemcim neden aldınız ki?
dr mu tavsiye etti
zira fethiyenin rutubetinden yılmış biri olarak havanın kuruyacağını hiç sanmıyorum

ssaslan cnm ben dun orhan beye gıttım ılk kez dıde ıcın metın beyden sonra ınanılmaz ıyı geldı anlatamam metın beyın ağzından cımbızla alıyorduk soruların cevabını bu doktor o kadar ılgılıkı kankı olcaktık nerdeyse cok rahat dondum dun eve kalca muabbetı dısında butun sorularımın satta sormadıklarımın bıle cevabını aldım doktordan

ay kocamı bılmıosun canım ya benı dınlemıokı bız klıma kullanıyoruzya gercekten bız bıle bazen gucluk cekıyoduk nefes alırken bızım ev bırıncı kat ve bıraz basık acıkcası esımde kız bıraz burnu tıkanınca sorduk ocaktakı doktora alın ıyı olur dedı bızımkı dururmu anında aldı ben almıcaktım ama faydası var cnm sadece bıraz sulu:)

anladım canım
valla bizim evde rutubetten boyalar falan döküldü sırf daha az rutubet var diye 1 aydır oturma odasında yatıyoruz
yazın evimiz çok rahat diye duruyoruz bu evde tabi bir de doğumdu fototerapiydi ameliyattı 2. bir ev kirasıydı derken iyi açılmıştık şimdi bir de üzerine taşınma masrafı eklemeyelim dedik
yaz sonu kısmetse uygun bir ev bulup oraya taşınmayı düşünüyoruz
malum fetıp tarafındayız her yer bataklık gibi su dolu kuru bir yerler arayacağız bakalım

kafam karıştı şimdi ya
biz de mi orhana götürsek
bir de başka bir dr tavsiye etmişlerdi ama hastanede değil özel muayenehanesi vardı ama ortada bişey yokken de özel dra para harcamak da zoruma gider oldu
artık çalışmıyor ve para kazanmıyor olmamın getirdiği bir psikoloji midir nedir anlamadım ya

cok haklısın cnm sağlık ıcınde olsa ınsan zorlanıo cunku bır dıılkı gıder heryerden delindik bizde ama istersen bi götür orhan beye ınanılmaz fark var bana gore ıkı doktor arasında metın bey cok ıyı doktrdu ama bıtmıs resmen hıcbırsey tam anlamıyla netlestıremdık sorularla gırıp daha cok soruyla cıkıodum bu dr kendı soyuyo metın bey bebeğın yanına anneyı alıpta su sole bole dıye annatmıodu bu benı yanına aldı dıdeyle konusa konusa en ınce ayrıntısına kadar annattı vıtamını bıle bn soledım mtn beye ole yazdı belkı bana öle geldı bılmıyorum ama ılgısızdı cok ben bundan sonra orhan beye gıdıcem

selam kızlar 1. ay kontrolümüzde doktorumuz üfürüm var dedi bebeğinizde bence masum üfürüm ama yine de bi çocuk kardiologu görsün dedi. ankarada devlet hastanelerinde bulabildik çocuk kardiyoloji bölümünü... başkent hastanesi 23 mayısa gün verdi, hacettepe gün bile vermedi yok önce kapı doktorundan randevü alın sonra o gönderirse tekrar bizden alın falan dediler baktık çok uzun sürecek oradanda vazgeçtik.. napsak acaba başınıza geldimi bu üfürüm .. eşimde de varmış ama hiç öyle doktora götürmemişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…