2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar oğlum emerken çok boğuluyo sık sık çekiyo fazla gelince nefesini çeviremiyo günde 3 4 kez oluyo gözleri falan kayıyo beynine oksijen gitmiyo allah korusun ne yapmam gerekir ya yarın doktora çıkarmayı düşünüyorum sırf bu yüzden

Günaydın kızlar,
Benim oğlusun kafa derısı kabuk kabuk olmaya kurumaya basladı baktım bugun bayaa cogalmıs.
Sizlerdede oldumu ne kullandınız

canım bebeğinin kafası konak olmuş sanırım kabuk kabuk olur ben hemşireye sormuştum ilacı varmış sanırım onu sürüp ince tarakla temizleniyormuş eczaneye bir sor istersen

ayy canım ya valla çok zor bencede doktora bir sor geçen gece bizimde başımıza geldi emerken bi baktım burnundan geldi sütler ödüm koptu dik posüzyonda emzirmek gerekiyor

Günaydın Kızlar;
Bugün 40 ımız çıkacak ama benim göğüslerim berbat hala düzelmedi, çatlak değil ama etrafı kıpkırmızı dayanamıyorum artık sizde de oldu mu

Ayy benımde öyle 40 gun oldu ama hala gögüs uclarımın acısından zor emzırıyorum
ıskence gıbı gelıyo valla bazen emzırmek.
Aldıgım Emzırme kremlerı bı ıse yaramadı en son bepantene kullanıyorum aama hala duzelme yok

Ya acısı beynime çıkıyo ne kremler kullandım ayva çekirdeğimi denemedim bana mısın demedi

Günaydın Kızlar;
Bugün 40 ımız çıkacak ama benim göğüslerim berbat hala düzelmedi, çatlak değil ama etrafı kıpkırmızı dayanamıyorum artık sizde de oldu mu

evet canım aynı durum bende var ama göğüs pedi kullandığımda dahada dayanılmaz oluyo evdeyken hiç bişey takmıyorum hava alıyo rahatlıyo emerken ilk bir iki dk çığlık atasım geliyo

benimde biri iyileşti diğeri acıyo acımayanı hevesle veriyorum:)
ya bu emzirken boğulmayı araştırdım hep ölümler çıktı karşıma allah korusun napcam ben ya baştan sağsam mı acaba

acaba emzirmede mi hata yapıyorum birini veriyorum emiyo sonra diğerine 4 5 saat geçiyo üzerinden e doluyo daha çektiği anda fışkırıyo ikisinide mi emzirsem bi kerede siz nası veriyosunuz

selam canım bizde doktor colinoxsu yazmıştı 10 damla ama nası kullanıcağımı sormamıştım prospektüsündede sıvıyl akarışıtırın diyo biraz sütümden sağıp 10 damla damlatıp veriyorum kaşıkla çok rahatsızlandığında sen direkmi damlatıyosun çok kıvamlı bişey baya sallamak gerekiyo

acaba emzirmede mi hata yapıyorum birini veriyorum emiyo sonra diğerine 4 5 saat geçiyo üzerinden e doluyo daha çektiği anda fışkırıyo ikisinide mi emzirsem bi kerede siz nası veriyosunuz

canım 4 5 çok fazla bence acıkmıyomu ben saat başı uyuduğu zamanda 2 satte bir bazen bir göğsümü veriyorum doymadığını anladıysam yarım saat sonra filan öbür göğüsmü veriyorum bilmiyorum doğrumu yanlışmı ama

Ya benim oğlumda dayanılmaz gaz sancısı vardı acil dr a gittik geçen akşam, 3 saatte çok ağlarsa 2 saatte bir emzir dedi üst üste emzirmekte gaz sancısını artırıyomuş

kızlar merhaba umarım herkes ve bebişler iyidir
Sizleri özlüyorum ama oğlum çok huysuz bir türlü giremiyorum. Maşallah bu topikte dolmuş biraz okumaya çalıştgım ama beceremedim. Kızlar 40 mız çıktı sonunda oğlum 46 günlük bile oldu.
Oğlum hastalandı septis denen bir hastalık kanına mikrop bulaşmış. Aynı zamanda reflü hastalığıda çıktı. Sürekli kusuyor . Gece bile uyuyamıyorum kusarda boğulur diye.
Sizlerinde böyle bir problemi var mı? Doktor ilaç vermiyor bizim doktor bi tuhafda.
Bebeğinizin kakası yeşilimsi olduğunda onun sancısı olduğunu gösteriyormuş geçenlerde bir anneden duydum ona da doktor demiş.
Birde kızlar 42 gün kaınvaldemler yanımdaydı. Gittiler. zor günlerdi kızlar oturma odasında oğluşumu emzirmek çok güzel. yatak odasından hiç çıkamadım kabus gibiydi. Allah beraber yaşayanlara sabır versin. Kendime geldim. Sütüm bile arttı onlar gidince.
hepinizi öpüyorum çenem düştü.

yok canım iki saatte bir ama bazen uzun uyuyo ne biliyim yarın doktora götürcez bakalım ne diycek

Canım cok gecmıs olsun.Bende cok nadır bakabılıyorum buraya oglumdan hıc fırsatım olmuyo benımde.,
Bu arada kızlar nasıl fırsat buluyonuz anlamıyorum.Gercı benım oglan bıraz huysuz da sanırım.
Kayınvalıde ıle ılgılı dusuncelerıne ıse kesınlıkle katılıyorum.Bendede aynı durum oldu alla bırlıkte yasayanlara sabır versın.

Selam kızlar rahatsızlıkları olanlara geçmiş olsun .
SÜT ARTTIRMAK için ben daha ptesi günü sormuştum ne yapmalıyım diye sadece bol sıvı tüketmeye inansamda bir türlü çoğalmıyodu salı günü still tea aldırdım normale dönmeye başladı sütler belki psikolojiktir bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz . OFFF birsürü işim var 2 makina ütülenecek eşya karşımda süt sağarken bakayım dedim sizlere de

Günaydın kızlar,
Benim oğlusun kafa derısı kabuk kabuk olmaya kurumaya basladı baktım bugun bayaa cogalmıs.
Sizlerdede oldumu ne kullandınız

canım konak oluyor sanırım oglun.bizim şuan yok öyle bişiy.:teselli: inşallah cogalmadan gecer canım

ay canım geçmiş olsun seni cok iyi anlıyorum bende 20 gün kaynanada kaldım kabus ötesiydi resmen..kötükedihüso

KONAK için annem yeğenime yapıyordu iyi geliyor isteyen denesin kızlar .Zeytinyağıyla karbonatı karıştırıp saçına sürüyorsun bebeğin 1 saat kadar bekletip ince dişli tarakla tarayıp temizliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…