kızlar bıde bız soğuk buhar makınesı aldık ya heryerı ıslatıyo bu cıkan buhar olduğu gıbı su ıcınde bırakıo herseyı
sehpaı kurtardık yere koyduk sımdıde halı parke ne varsa su ıcınde kalıo sızınkılerde olemı kullan arkadaslara soruom :)
bende aynı durumdayım bize mama verin dedi doktor ama ben henüz vermedim iki gündür humanayı deniyorum işe yaradı gibi
Bebe seti derken atta çantasımı bedava bir arkadaşım doğum yapacak ona alayım varsa Omoyu bilmiyorum ama ben Dalin almıştım hiç memnun değilim lekeler öylece kalıyor yazık yani beyaz sabunla kullanıcam vallasibelciğim bim e geliş onlar bebe seti kalmamış ama deterjanı aldım ben omo kullanmadım nasıldır bimem.
cnm ben aldım çok memnum kızımın burnu dıkandıgında hırıltısı oldugu an açıyorum geçiyor yarım saat tutuyorum kapatıyorum benimki sunnyfaydasi varmi buhar makinasinin kizlar ??
bizde tüm evde kalerifer yaniyor ben aslinda kaleriferlerin üstüne bardagin icinde su koyuyorum ama cok zor buhar oluyor artik havluyu islatip koyuyorum yatak odalarina ...acaba bendemi alsam buhar makinasi ?? memnunmusunuz ?
Canım su haznesı catlak yada kacak vardır hava alıyordur ondan yapabılır... düşürdünüzmü...yenı aldıysanız ıade edın.
cnm bende dogdu dogalı omo baby kullanıyorum ama lekeler yinede çıkmıyor 60 derecede yıkıyorum banamısın dimiyor kaka lekeleri duruyor arkadaşıma sordum böyle böyle diye bende hiç çıkaramadım diyor bende dedimki nekadar sadık lekeler 2 suda yıkadım çıkmadı canlarım birtane battanesini attım saten kızımın doktor muayne ederken kakasını yaptı kaç kere yıkadıysam çıkmadı çok cırlıyordu attım eger biryöntem bulursanız banada söyleyinözlemcim bebe setinin içinde 200ml bebek yağı, 200ml bebek şampuanı, 100ml pişik kremi, 300ml yenidoğan saç ve vücut şampuanı ve yenidoğan ıslak havlu-64'lü var bir çanta içinde
ben de dalininkini kullanıyorum özlemcim ondan mı acabı bilmem oğluşun az önce bahsettiğim kaka kaçaklarını-sarı lekeleri önce akıtıp sabunlamama rağmen çıkartmıyor
doğum öncesi ilk eşyalarını yıkamak için annemler omo kullanmışlardı ama sonra dalin aldık
bakalım şimdi aldığım omo baby'yi deneyeyim bir de
off yaa
amma detaylı uğraşlar bunlar yok bez kaçırdı yok lekesi çıkmadı
ooo işimiz var vallaP
cnm bende haziranda samsuna gidecem 3 ay orda kalacam çocuk doktorlarından hangisi iyiymiş bilgin varmı cnm kaç aylıga kadar yenidogan bölümü bakıyorbeyaz bulut ve huzur84 ve diğer sütü yetmeyen arkadaşlar size bir öneride bulunacağım.bende ibşa arkadaşımla aynı gün 16 şubatta doğum yaptım kızımı doktor kontrolüne götürdüğümde sütümün yetmediğini söylemiştim.(Bu arada doktorumuz samsunun yeni doğan dr. prof.tur) bana metpamid adlı ilacın günde 3 kez 10 gün kullanıldığında sütü arttırdığını vede bebeğe hiçbir yan etkisi olmadığını söyledi.bende 10 gündür kullandım gerçekten sütüm arttı tabi bol su içmek şartıyla.umarım sizlerede faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?