- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
maşşallah cnm kızına anne sütümü veriyorsun sadece yoksa mamada veriyormusunözlemcim maşallah ya 1800 acayip hızlı kilo almış şaşırdım valla
allah nazarlardan korusun :)
cnm yataktamı oluyor çok güzel vede fyatı kaçpara sallana biliyormuhttp://www.joker.com.tr/urungorselleri/ST12009BR.GIF
Kızlar yardım lütfen fikirlerniz benim için çok öenmli Derin ne yazıkki her sabah bize kahvaltıyı rahat ettirmiyor ve akşam yemeklerini sanki yemek yediğimiz anlıyor bende internetten bu mama sandalyesini buldum doğumdan itibaren kullanıyor lütfen görüşlerinizi bekliyorum ne yapsam alsammı ikisi bir arada
Evet internetten de alabilirsiniz tabii ben tam adını yazayım resin net diye sadece fotonun olduğu linki koymuşum .CHıCCO POLLY MAGıC MAMA SANDALYESı FıYATI :300 YTL .hayatım bende almaya karar verdim..sen bu resimdekinin fiyatını biliyor musun? internet üzerinden alabiliyor muyuz? kullanışlı görünüyor..salıncak olması çok iyi..bende nerde sallasam diye düşünüp duruyordum...
Canım sıkma kendini sen aldınmı humana still tea bak göreceksin kutuyu bile zor bitirecksin şakır şakır akacak sütlerin .iyi akşamlar kızlar kzım huysuz yine bu akşam yeni uyudu umarım uyanmazda süt birikir biraz sibelcim mama vermek önemli değil tabiki beslensin sağlıklı olsun yeter ama biberonu verince beni bırakır diye korkuyorum bende çok az emmişim kıızmda bana çekti heralde özlem çok güzel bu sandalye bence al hem birçok fonksiyonu varmış kullanışlı bişeye benziyor
Anne sütüyle genelde çok nadir mama veriyorum günde bazen 60 ml.bazen 2 günde birmaşşallah cnm kızına anne sütümü veriyorsun sadece yoksa mamada veriyormusun
Canım tam adını yazdım yukarıya sallanma özelliği yok galiba ama ana kucağı oluyor doğumdan itibaren kullanılabilen ilk mama sandalyesi diyor .cnm yataktamı oluyor çok güzel vede fyatı kaçpara sallana biliyormu
bende araba koltugu ve pusetı var portbebesını almadım o gereksız geldı ..dedıgın gıbı 3 lu olunca fıat ıyıce artıyor ama cokpratık cok rahat kullanımı tek elınle arabasını katlıyabılıyorsun...ay kızlar nerdeyse akşam oldu ancak girebildim
Sağolun araba için olan fikirlerinize İBŞA gönül ister tabii ki Orbit yada Storkke ama fiyatları bana bebek arabası için fazla geliyor o arabalara bitiyorum ben ama çok yüksek yaa sende tam sistemi mi var yoksa araba koltuğu şeklinde olanımı ayrıca araba koltuğu hali güzel puset şeklini çokta beğenmiyorum of yaaa ne kadar kararsızım(((
bir de bebe confortlar şık ay ya ne yapsam bilemedim
p.tesi doktoru asi yapmazda bikac gün daha yada bir hafta bekliyelim derse kötü olurmu zamaninda yapilmasi gerekmiyormu bu asilarin mirmirmirmir zaten bir ayini dün doldurdu p.tesi 3 gün gecmis olucak .....
http://www.joker.com.tr/urungorselleri/ST12009BR.GIF
Kızlar yardım lütfen fikirlerniz benim için çok öenmli Derin ne yazıkki her sabah bize kahvaltıyı rahat ettirmiyor ve akşam yemeklerini sanki yemek yediğimiz anlıyor bende internetten bu mama sandalyesini buldum doğumdan itibaren kullanıyor lütfen görüşlerinizi bekliyorum ne yapsam alsammı ikisi bir arada
Sağol canım verdiğin bilgiler için bakalım biraz daha düşünücem sanırım :))bende araba koltugu ve pusetı var portbebesını almadım o gereksız geldı ..dedıgın gıbı 3 lu olunca fıat ıyıce artıyor ama cokpratık cok rahat kullanımı tek elınle arabasını katlıyabılıyorsun...
Kesinlikle anlıyorlar bend diyorum annecim sana süt vermem için benimde yemek yemem lazım aynen böyle :çok üzgünüm:bakıyor yüzümeah bu bebişler hepsi aynı oglum erdemde oyle ne zaman masaya otursak sesı cıkmaya baslıyor..hatta kocasıma azıcık sarılmak ıstesem mızmızlanması baslıyor anlıyor mu ne...heralde onun ıznıyle yemek yıycegız sarılacagız koklasacagız
kızlar sütünüz artsın die özel bişey yapıyormusnuz 20 günlük kızım sütüm az herşeyi yiyiyorum komposto meyve suu su humana rezene incir düzenli beslenme ama arttırramadım apıcam ben doktor mama takviyesi vericek yoksa lütfen yardımmmmmmmmm
kızlar sütünüz artsın die özel bişey yapıyormusnuz 20 günlük kızım sütüm az herşeyi yiyiyorum komposto meyve suu su humana rezene incir düzenli beslenme ama arttırramadım apıcam ben doktor mama takviyesi vericek yoksa lütfen yardımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?