cnm bende dogdu dogalı omo baby kullanıyorum ama lekeler yinede çıkmıyor 60 derecede yıkıyorum banamısın dimiyor kaka lekeleri duruyor arkadaşıma sordum böyle böyle diye bende hiç çıkaramadım diyor bende dedimki nekadar sadık lekeler 2 suda yıkadım çıkmadı canlarım birtane battanesini attım saten kızımın doktor muayne ederken kakasını yaptı kaç kere yıkadıysam çıkmadı çok cırlıyordu attım eger biryöntem bulursanız banada söyleyin
şükür kavuşturana 1 aydır ayrıydım sizlerden umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.evimin 100 m ötesine yıldırım düştü evdeki elektonik eşyalar yandı bilgisayar da gitti yaptıralım derken 1 ay geçti ekonomik sebeplerden ötürü neyse.ben yazıları takip edemiyorum şu anda kızım uyudu ama her an uynanbilir.bazı sorularım olacak bazı deneyimlerimide sizlerle paylaşayım istedim
beyaz bulut ve huzur84 ve diğer sütü yetmeyen arkadaşlar size bir öneride bulunacağım.bende ibşa arkadaşımla aynı gün 16 şubatta doğum yaptım kızımı doktor kontrolüne götürdüğümde sütümün yetmediğini söylemiştim.(Bu arada doktorumuz samsunun yeni doğan dr. prof.tur) bana metpamid adlı ilacın günde 3 kez 10 gün kullanıldığında sütü arttırdığını vede bebeğe hiçbir yan etkisi olmadığını söyledi.bende 10 gündür kullandım gerçekten sütüm arttı tabi bol su içmek şartıyla.umarım sizlerede faydası olur.
iyiakşamlar hanımlar iki gündür giremedim baya yazmışsınız oku oku bitmedi bee cumartesi akşamı bebek görmeye gittik kzımla bir çok büyüdükya :)) gittik ama gittiğimede biraz pişman oldum çok kalabalıktı ve herkes kızımı kucağına almak istedi almaları bişey değilde doğum yapan kadın kzımı öptü hemde ağzından sinir oldum ufacık çocuk nasıl öpersin ben onunkini kucağıma bile almadım inşşallah hasta olmaz sofra filan hazırladılar ver bana bebeği sen rahat et diyor verirmiyim dedim içimden sana çocuğu allahtan taşıma koltuğunu götürmüşüm içine yatırdım çok dengesiz insanlar varya
kızlar bugün canım çok sıkkın bugün oğlum çok ğaladı bende nerdeyse ağlıcaktım moralim hala çok bozuk
sabah kalktık sobayı yaktım bir tüttü bir tüttü sormayın bebeği yan odaya aldım ama nasıl feryat figan ağlıyor bir yandan sobayla bir yandan bebekle uğraşmaya çalıştım
sonra 3 gündür yıkamıyordum çok huzursuzdu yıkayım dedim belki sakinleşir ilk defa yanlız yıkamaya kalkıştım soba tam yanmadı suda biraz ılık olmuş bebeğim çok üşüdü giydirirken eli ayağı bumbuzdu bide mordu
sonra tam giydirdim emzirmeye başladım çat kapı
bide bizim ev dubleks haydi bebeği memeden bırak alt kata kapıya koş tabi gene feryat figan
misafir gelmiş bebek görmeye
neyse emziğini yıkayım dedim koltuğa yatırcaktım kadın dedi ver ben tutayım verdim
emziği yıkadım bebeği alıyordum
kadının bilezikleri bebeğimin kafasına battı alırken
allahım kasıldı kaldı nasıl canı yandıysa ağlıyo ama sesi çıkmıyor
içim cız etti hala ediyor
neyse aldım emzirdim uyuttum şimdi uyuyor ama
sürekli aklıma o anlar geliyor
nasıl kötü bir gündü yarappim
içim acıyo hala düşünmemeye çalışşamda aklıma geliyor
kendime çok kızıyorum çokkkkkkkkkkkkkkkk
aaaa ne kadar dengesiz insanlar varya..hiç çocuk agızdan öpülürmü...yanağından bile öpülmez şun...ben ne kendim öpüyorum yanağından ne babası çok dayanamayıp arada nadirde olsa küçücük öpüyoruz belki genelde bacagından kafasından öpüyoruz...valla kimseyede öptürüyorum isteyen darılsın isteyen kızsın...şuan çok küçükler kış ayı soguk algınlığı grip nezle zehirli ishal v.s salgın var...hemde bebekler 6 ay öpülmemeli yanakları alerji oluyor kızarıyor ve agızlarından su akıyor...neyse cok uzattım...öpmeye klkan olursa öptürme bidaha canım..saglıkla kal..kuzucugu kokla benim için :))
Sağol Canan cım amin inşallah senin mesajını okurken elimdeydi çayım biraz daha iyiyim .
Canım aşıları sormuşsun hastanede hepatit b 1.ayında hepatit b aşısı yapılıyor .2.ayda 5'li karma ve pnömokok ve rota ( yani ishal aşısı ) 3.ay = bcg aşısı 4.ay= 5'li karma ve pnömokok ve rota 5.ay = boş 6.ay:=4.ayın aynı ama onda çocuk felçi de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?