2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canan canım geçmiş olsun üzülme sen canım olurunua bırak herşeyi sütün etkilenmesin.

kızlar bebişlerdeki gaz için doktorumuz ilaçlar falan hikaye dedi poposunu su ve pamuklla silin ve silerken poposuna biraz bastırın gazı çıkar dedi. ben nurse harvey kullanıyordum bıraktık dediğini yapıyoruz ve gerçekten işe yaradı

ben doğduğundan beri su ve pamukla temizliyorum poposunuda bastırarak temizlerim genelde ama damlasınıda kullanıyorum yinede bazen çok sancısı oluyor çünki

her doktor farklı bişey söylüyor işte neye inanıcağımızı şaşırdık en son acile götürdüğümüz çocuk doktoruda ateşini ölçmek için cam derce kullanın dijitaller bir iki derece yanıltıyormuş

saolun kizlar uyudum biraz havada güzel burda bebisi alip kendimi kuaföre aticam agda yaptiricam ....sac boyamak istedim ama sütten bebege gidiyormus kimyasallar oyüzden vazgectim
kafa dagitmis olurum belki biraz para harcarsam

özlemcim sende uyu cani bol bol inan cok iyi geliyor ben 4 saat uyudum süper geldi
eger müsayitsen sende bi kuaföre git hayatim saclarini kestir uclarindan yada baska bisey yaptir kuaför havasida budurumlara karsi birebir , tatamen iyilestirmesede bizi birazcigina kendimize gelmemizi sagliyor

iyike varsiniz kizlar hepinizi cok seviyorum :1hug:

kızlar benim oğlumun saçları dökülüyor heömde çok
sizin bebeklerdede varmı saç dökülmesi
normalmi yani

canancım geçmiş olsun inşallah siz ziyaret edene kadar iyileşir de aklın onda kalmaz

canım normalde bebişlerin saçları dökülüp yeniden çıkarmış
gerçi bizimkinin dökülmedi ama sanırım bebekten bebeğe değişiyor

Canım yok ablam önce bu modeli Chicco Lite Way Baston Bebek Arabası 2008 Model aslı onda sorun yaşadık daha ilk kullanımda kafa desteği olmadığından Doruk yana kayıp kafasını sürekli yandaki demirlere çarpıyordu kıpkırmızı olmuştu başı sonra değiştirdik arabayı bundan çok memnun toplu taşıma olarak sadece metroya biniyor otobüste falan bilmiyorum fırsat bulabilirsen mağazaya gidip katlanmasına falan bak bakalım hangisi işini görecek

sağol canım en kısa zamanda gidip bakıcam a.s.

kızlar ben hala su ve pamuk kullanıyorum alt temizliği için ama nekadar süre daha dayanabilirim bilmyorum :)) özellikle gece çok zor oluyor ıslak mendile geçersemde pişik olur diye koukuyorum siz geçtinizmi ıslak mendile

sevgıcım ben bastan berı ıslak mendıl kullanıyorum cok sukur bısı olmuyo benım kızın şeyine pamukta dayanmaz bende dayanamam heralde cok şükür sorunumuz olmadı bebeğinin cıldı cok hassas dıılse gec en azından bı dene bez pamuk gercekten cok zor canmı dayanır ona

canım benim oğlum 2 aylık oldu ilk günden beri ıslak mendil kullanıyorum.kaliteli bir marka kullanırsan olmaz bence sonuçta pişik önleyici krem sürüyorum yetiyor.pamukla altını temizleyemem bizimki mamayla beslendiği için kakası daha yoğun 2-3 gün biriktiryor bazen:)düşün artık beni....

kızlar bişi sorcam benim kanamam bitmişti tekrar azıcık geldi dün bu gün bişi yok 45 gün oldu doğum yapalı hala gelirmiki ?? sizin nasıl kanama ara ara gelen var mı?

kızlar benim oğlumun saçları dökülüyor heömde çok
sizin bebeklerdede varmı saç dökülmesi
normalmi yani

evet canım bu çok normal benimki ilk doğduğunda sanki sırf saçtı kafası kapkara birşeydi şimdi saçları çok seyrek.ama bu normal yani şimdi daha güzelleri çıkacak.ufak şeyleri takma kafana bitanem.

ben doğduğundan beri unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandım hiçbir problem olmadı

şirinçek benim ara ara akıntı içinde kırmızılıklar hala oluyor
dra kontrole gittiğimde de vardı sıkıntılı bir durum olsa söylerdi

Yaptırdım canım ben saçlarımı boyatıp kestirmiştim 10 gün falan oluyor.Sana da geçmiş olsun canım allah şifa versin dedene

Sevgicim ben şlk günler unibaby kullanıyordum şimdi ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla yıkıyorum güzelce mendili çok kolay pretik oluyor pamukla fakan uğraşılmaz valla
bende beceremedım bı turlu dogum ayını ve resmını koymayı samsunlu musun

Kızlar yazın doğum tarihlerini yapalım biz aşkolsun ne olacak resimsiz tickersiz kalmayın

sen koymuşsun ya öyle istiyorum

ok bak şimdi bu siteye gir MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers burdan önce arka planı seç sonra step two yu tıkla ordan da etiketi beğen sonra step three date of birth e bebeğinin doğum tarihini set wording e mesajını bebeğimiz falan gibi Text above the ticker (optional): mesajını bende derin denizlerin prensesi yazıyor ya onun gibi Left side photo (optional): buraya bilgisayarından bebişinin resmini ekliyorsun create ticker ı tıkla en altta ımage url çıkacak onu kopyalayıp profilinde kilo takip varya oraya yapıştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…