2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sevgicim ben pıer gardın bakmıstım burda cok hafıf bır araba senın bahsettığınmı bılmıorum ama kucucuk oluodu tek elle kapanıp tek elle acılıodu ebn süsüne kapılıp pusetli olanı aldım biiyosun bı arastır ıstersen ama benm gordugum cok kullanıslıydı

duru benm doktor rotavırusu yaptırmayın dedı cok gereksız bır ası bızım ulkemız ıcın ve dedığı sırf ılac satılsın ulkemızde yaygınlassın dıye bazı seylerın abartıldığı ben vazgectım yaptırmaktan

ay bi dönence alamadım hee bana fikir verin fısher prıce nın yağmur ormanları var bıde kelebekler ruyası kafam karıstı be

sanırım cnm ama tam emın dıılım o duz dıılde assa doğru katlanıyosu ufacık bısı oluyo bı sılkeledı tekrar araba oldu cok kullanıslı bıseydı ama carsıya gıdersem sana modelını oğrenebıllırım yada yarın ararım magazayı sorarım cnm senın ıcın

çiğdem sen sorunca ikisinide inceledim pek fark yok bence aralarında hatta ikiside aynı :)) bende istiyorum aslında ama kaç ay kullanılırki bunlar çokta ucuz değiller çünki 2 ay kullanılıp köşeye kaldırılıcak bişeyse:uhm:

teşekkürederim canıma.s.:1hug:

ay bi dönence alamadım hee bana fikir verin fısher prıce nın yağmur ormanları var bıde kelebekler ruyası kafam karıstı be

hayatım ben gi..gi....dan tiny love ın hayvanat bahçesi dönencesini aldım...en iyi tasarım filan seçilmiş...benim oğlan en azından yarım saat filan oyalanıyor onla..çok çeşitli fiyatları var..99.50 den aldım ben...e-bebek de de 113 tl kargo ödemiyorsun...

özlemcim başınsağolsun canım
ağlamayacağım diye kendini daha çok stres yapma bu arada
valla ben aklıma geldikçe ve memlekete gidince teyzem için çok ağladım hiç de etkilenmedi sütüm
belki de bu söylem de hurafedir

şu öpme meselesi çok sinir bozucu hakikaten
ctesi oğluş görümcemin kucağında geziyorduk
kızın biri ay ben bunu az öncede görüp bayılmıştım öpçem valla diye oğluşun üzerine atlayıp öptü biz dönüp bakana kadar :S
dumur olduk resmen

cimcime cnm dr neden izin vermedi tatile bende samsuna gitmeyi düşünüyordum mayısta uçagamı izin vermediki

arkadaşlar banada ögretirmisiniz bende kızımın fotorafını koymak istiyorum nasıl yapıyorsunuz önceden de yazmıştım

Canım yanlış bilgi v ermöek istemem ben aşı karnemizde yazanları yazdım ama bildiğim kadarıyla zatürre aşısının adı pnömokok ishal aşısını da dr yapalım dedi tamam dedim bende ama okuduklarım kafamı karıştırdı birde hadi belli bir zamana kadar koruduk diyelim bebekleri ama okula başlayınca da faydası olmazmı bu aşıların ?
Sevgicim istediğin tarz bir puseti ablam kullanıyor dolaylı olarak bizde tabii bak gönderiyorum linkini bak bakalım çok raha sürüşü katlaması yazlık gibi görünüyor ama yağmurluğu ve ayak örtüsü var Chicco Multiway Baston Puset 2008 Sezon

arkadaşlar banada ögretirmisiniz bende kızımın fotorafını koymak istiyorum nasıl yapıyorsunuz önceden de yazmıştım
Canım tam olarak nereye koymak istiyorsun isminin yazdığı yeremi mesajlarının altına mı yoksa yoksa bebeklerimizin giysileriyle koyduğumuz yeremi

Sibelcim çok sağol desteğin için aklıma geldin bugün ne kadar zor olmuştur diye düşündüm senin için allah sıralı versin dediğin gibi hurafe ama insan yinede tedirgin oluyor bebek etkilenirmi falan diye geçti şimdi biraz daha iyiyim

saol cnm rotavirüsüne karsi bize özel bi asi söylediler onuda yaptiklarini bilmiyordum
hatta 200€ ymus kendimiz ödicekmisiz

ya bu arada herkez birinci ay asisini oldu bizim dokotor asi yapmadi bebege 4 hafta sonra gelin tekrar dediiiiii sinir oldum tüm gece rüyalarima girdiiiiii ya

emekbebek cnm baya yogun bi gün yasamissin
anlamadigim sey bebegi olan bi insana cat kapi gidilirmi yaaaa insan hic mi düsünmüyor bunlar gece uyuyamiyordur sabahlari uyurlar dinlenirler diye Çok üzgünüm çoook

sevgicim cnm gercekten cok sinirler ya niye öpüp dururlarki bebegi anlamiyorum
özlemcim canan arkadasimiz yani adasim yeni katildi baska topiklere yazmis hatta ordan taniyorum bende
dilracim yurt disina gitmek icin en az bi 6 ay bekleyin asilari yapilsin dedi
ucakla alakasi yok cnm

kizlar bu arada dün aksam sok oldum dedemi malesef hastaneye yatirmislar annem bana pek bisey söylemek istemedi önemli degil hasta falan dedi ama yaslarida malümm
aradigin zaman gelemicegini ve hastaligi hakkinda hic bisey söyleme dedi
aklima geldikce agliyorumm ya sizlere bisey oldugunda aglama sütüne bisey olmasin demesi kolaydida yapmasi kolay olmuyor senağlama

sabah sabahta esimle kavga ettik anlayis falan kalmamisss bizim tuvaletimizle dus alinan yer ayri devamli dus alinan yerde sigara iciyordu dün gece uyumamis ve kültaplosu dolmus
oraya bi girdim heryer duman yankicakti evi nerdeyse ya
kizdim artik pencerede ic sigarani dedim hayir dedi
ben onun yüzünden sagligimdan olamam kusura bakmasin ben o dumani icime cekmek zorundamiyim yaaaaaa ,dus odasinda pencereyi acarim diyor onuda unutup duruyor
zaten morallerim bozuk bide bu üstüme üstüme geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:

özlemcim sağol bunada baktım kafasının geldiği yerdeki ped beni biraz düşündürdü rahatmıki bebek rahatsız olmuyor dimi ben butarz bişey istiyorum toplu taşıma araçlarına binerken daha iyi olur diye düşündüm hem hafif olur

canan geçmiş olsun canım sıkıma canını inan üzüntü stres sütü çok etkiliyor bizzat yaşadım üzülmemek elde değil ama bebişler için sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…