valla 5.hastalık farklı tatlım o da var ama ayrıntısıını tam bılmıyorum. Benımkı oyle degıldı. derısı kızarık kızarık kabarmıstı ertesı gune bısey kalmamıstı. Valla Mart annelerınden bır arkadasımda ılk okuldayken gecırmıs. Isyerınden arkadasımın oglu2.5 yasında gecırdı. Megersem ne kadar cok gecıren varmıs bu hastalıgı dıye dusundum herkese soyleyınce herkes benım su tanıdıgımın benım bu tanıdıgımın dıye basladılar
sevgicim bir an annende kayganayı görür gibi oldum
bugün öğlen drdan gelmiştim yeni görümcem arkadaşı ve kaygana aradı evde misin diye evet dedim hayırdır?(sanki anlamamış gibi)
geleceğiz de evde misin diye aradıık dedi(
geldiler
tam onlar geldiğinde çınarda aşı ve gaz huysuzluğu başladı onların yanında deliler gibi ağladı durdu tabi ben yöntemini kendimce biliyorum onlar şaşırmış kalmış bakıyorlar kaygana dibimde kucağımdan aldı alacak ( hafif hafif zıplatıp aynı anda bir elimle sırtına bir elimle de poposuna vurunca rahatlıyor )
tam sakinleşiyor kadın gel annem diyor bir bakış fırlatıyorum ardından hemen gel babaannecim diyor kucağımdan alıyor 10 sn geçmeden çınar yine yırtınıyor bu manzara 2 kere takrarlandı
onlar biraz oturup gideceklermiş
kaygana demesin mi ben kalayım sibele yardım edeyim
bende şalterler attı resmen kızları gönderdik bu arada oğluşu kucağımda sakinleştirmişim tam uyudu uyuycak gelip uzandı alayım ben demesin mi :SS
yok dedim kalsın hazır sakinlemişken uyuycak gibi
bozuldu biraz gitti oturdu kolun ağırırsa söyle ama diye
sonra ben oğluşa çeşit çeşit şeyler yedirmeye çalıştım hepsinden sadece 1-2 kaşık tadına bakıp yemedi
akşam üzeri iyi yedi ama demez mi
anam dedim herhalde ben işteyken bu kadınn aç bırakıyo oğluşu
boşuna değil oğluşun ben kapıdan girer girmez memeyi sömürürcesine emmesi :SS
çocuk bir kere ağzını açmasa hemen yemiyor diye bırakıyor kadın ya
kızlar saat 2 ye gelıyor. Alı Tunam gece uyandırmazsa 6 ya kadar uyabılecem. Opuldunuz hepınız. Mucks
fibromiyalji.org
Allah hiç kimseyi düşmanımı bile bu hastalığa uğratmasın ben 6 yıldır hergün her saat her dak her saniye bu ağrılarla yaşıyorum bankamatik gibi ama onlar bile arasıra bozulup dinleniyor ama ben de durdurak yok
Geçmiş olsun canım zor gerçekten benim bazen boynum ağrıyor ona bile dayanmak zor gelirken .Allah yardımcın olsun inşallah tam tedavisi bulunur da kurtulursun canım
zuhalcim valla süper olur canım yaaa
hem sen gelene kadar çido da döner belki :)
biz de 3 kişi olur çoğalırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?