2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Cem Yılmaza bende çok gülmüştüm Hülya göndermişti onu maille hel gil diye konuşanlar kısmı bende öyle sanardım .Hatta izzet altınmeşeyle Belkıs akkale yi bende evli sanardım onlar hep birlikte çıkarlardı ya sağol ya akşam akşam güldürdün beni allahta seni güldürsün

zuhalcim valla süper olur canım yaaa
hem sen gelene kadar çido da döner belki :)
biz de 3 kişi olur çoğalırız :))

anım geçmiş olsun ya atlatmışsınız çok şükür allah dermensız dert vermesin yavrularımızı korusun

ayy sibel senin kaynanayla benim annem aynı kişimi kız
benimkide aynı o geldiğinde kardelen huysuzluk yapçak diye aklım çıkıyor
biz sakinleştirmeye çalışırken oda peşimizde dolaşıyor
hatırlarsın biz biara koliktik zıplatıp dolaşınca sakinleşiyordu
annemde inatla yatırıp pış pışlıyordu
kardelen bağardıkça benimde avazım çıktığı kadar bağarasım
geliyordu valla

kızlar saat 2 ye gelıyor. Alı Tunam gece uyandırmazsa 6 ya kadar uyabılecem. Opuldunuz hepınız. Mucks

iyigeceler canım inşallah uyanmaz oğluşun dün gecede beni kardelen şaşırttı sabaha karşı uyanırdı hep bu sabah 8 kadar uyumuşuz

geçmiş olsun canım ya bilmediğimiz ne hastalıklar var daha kimbilir

ayy ben yazana kadar hepiniz gitmemişsinizdir inşallah ya

ben yatıyorum kızlar zaten yazmıyosunuz
hepinize iyi geceler rahat huzurlu uykular dilerim
hoşçakalınız.

zuhalcim valla süper olur canım yaaa
hem sen gelene kadar çido da döner belki :)
biz de 3 kişi olur çoğalırız :))

evet ya süper olur sonra fotolarımı çeker koyarım fotşarımı diyorum çünkü o kadar şişkoyumki fotolarda sadece ben çıkacağım size karede yer kalmaz yani
neyse geyik bir yana acayip bunalmış durumdayım sibelci
3 sene önce olüdenizdeydik
bu sene de arkadaşların ovacıkta bir oteli var gelin diyolar bakalım otelde zeyenebe bakanilir miyim banyosu yemeği yatakta dönmesi falan böcek ısırması ateşi isheli bütün bunlarla başaçıkabilir miyim bilemiyorum

kızlar genede kayınvaldelerinize şükredin bakan kayınvalidelere benimki yakından sevme konusunda çıldırıyo deli gibi seviyo ama bakma konusunda ben bakamam hastayım tansiyonum var diyip işin içinden çıkıyo .işin gıcık olduğum tarafı eltimin oğlu 3 yaşında 3 yaşın a kadar baktı benimkine bakma konusu olunca hasta.bende ona gıcıklık olsun diye bakıcıya vericem parayıda bakıcı yesin.bide bana akıl veriyo yok nasıl güvencen yok öle olur böle olur aklı verene kadar bak dimi.yaptığı ayrımcılık değilde ne.bide eltimlerin durumu iyi fuzuli çalışıyo eşi iyi maaş alıyo.benimki onun yarısı kadar bile almıyo ama bana demiyo ihtiyacın var çalış demiyo ama ben çoçuğumun geleceği ve benim psilokojimin iyice bozulmaması adına çalışıcam.şu an 26 yaşındayım nerdeyse 10 senedir çalşıyorum ve şu 6 aydır nerdeyse sudan çıkmış balığa döndüm çünkü daha önce hiç evde oturmamıştım .tabi oğlumla bereber olmak ona vakit ayırmak güzel ama bi taraftanda ona istediğini almak istediği gibi gelecek vermek için çalışmakta şart.hem daha genciz şimdi çalışmayıp en zaman çalışcaz.üff amma konuştum be

smyslow canım o kas hastalığı bendede vardı daha doğrusu bu hastalığa bi nevi hastalık hastası deniyor her yerin ağrıyo ama tahlllerde yada görünürde bişey yok özllikle boyun ve eklem yerlerin çok ağrır ama galiba tek tedavisi psklojik ilaçlar çünkü stres kaynaklı bi hastalık ama bende geçti allah şükürler olsun ben bu hastalık yüzünden boyun tomografisi bile çktirmiştim çünkü boynum öel bi ağrıyoduki fıtık sanmıştım aa dedğim gibi hepsi stres kaynaklı stersi yokedersen oda yokoluyo

iyi geceler uyumaya gidenlere

evet canım ay herhengi bir bulgusu yok zaten bu hastalık psikosomatik bir hastalık senin iyileştiğine sevindim inşallah ben de iyileşirim

ben de zeynebi bir emziryim uykusuzluğun acısını çıkarıyor ama üç buçuk saat oldu acıkmıştır sonra da yatarım çünkü zeynep bugün erken uyanır
hepinize iyi geceler kızlar tatlı rüyalar

Of Sevilay ya ne kadar haklısın bende çok kızıyorum ayrımcılık yapılmasına biz herşeyi kendimiz yaptık kaynım evlenicek onlara herşey gümüş tepsilerde sunuluyor sanki kıskanmak değil ama sinir oluyorum bana nişan tepsilerine falan hep kumaşlar koymuşlardı bir halta benzemez yeni geline Herry den Kotondan takımlar alınıyor ihtiyacım yok allaha şükür onların almasına da yanii eşim aylarca hasret kalıyor buraya daha da kalıcak yanii .Ama ne yazıkki eşime sunulan imkanların kat kat fazlası erkek kardeşine sunuluyor .Ne yapalım allah görüyor

ya ben de takıldım kaldım fibromiyalji olayına
neredeyse tüm belirtiler bende var ama buradaki drlara gitsem bende fibromiyalji mi var diye
bana bakıp o ne derler herhalde bu potansiyelle PP

aşkolsun zuhalcim ya
azimle vermeye devam ediyorsun işte gayet de iyi gidiyorsun ovacık serin oluyor yazın buralara göre
öyle düşün düşün zorla başına toplarsın hastalıkları
takmayacaksın kafana
biz de 31 ağustos-1 temmuz geceleri datçada bir pansiyon ayarladık arkadaşlarla kalacağız orası iyi geçerse bi kaç günlüğüne kendi başımıza bir yerlere takılalım diyoruz ekmek elden su gölden

Selma kızzzzz seksilik fışkırıyor her yanından avatardan imzadan dikkat ette kardeş gelmesin Berruya

ay kızlar bütün gecedir bişey söyleyeceğim diye düşünüp durdum
şimdi hatırladım
hani drdan doğru düzgün bilgi alamıyoruz demiştim ya
eşime uyuz halasına tel ettirdim
bari işe yarasın kadın P
tanıdığı diyetisyen- çocuk dr larını seferber etti
ek gıdalar hangi saatte hangi öğün ne miktarlarda yenmeli diye menü hazırlatıyor
gelsin size de yazarım

valla bu gece tam çiğdemlik miş muabbet kız topik için annesinin evine net bağlatıı ama topikte toplanan yoktu .bu gecede herkes coştu ama bu seferde herlde çido umudu kesip yattı.valla sizin bebeişler uyoyoda takılıyonuz ben napım benimki başımda per per bakıyo ama uyuma vakti yaklaştı şimdi uyuturum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…