2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

vay be 1 haftada yazılanları 1 gecede yazmışsız amma cışmuşuz valla bende kaçar oğlanı yni uyuttum bende ytaım bari sağı solu belli olmaz bunun hadi kızlar iiyi geceler bol sütlü günler

kardelen uyandı bi hevesle emzirmek için aldım kucağıma ama maelesef
mama içti yine çok şükürki onu içiyor artık

Son düzenleme:
günaydın gece mama içmeyle bitmedi malesef
gazını çıkardıktan sonra yatırıcaktım aslında ama
bi altına bakıyım dedim
altını temizlerken kardelenin yüz ifadesi değişti birden
mamanın boğazındaki fokurdamasını duydum resmen
ters çevirmemle bütün mama yatağın üstüne çıktı
temizle filan derken oarada yağmur başladı ama ne yağmur
gözgözü görmüyor dışardakiçamaşırlar aklımıza geldi bide onun telaşına düştük :)))
artık en son saat beşi geçtiğinde kardeleni uyutup bişeyler yiyip yattık ve bu saatte
ayaktaım acıkmış hanım zombi gibi dolaşırım artık bugün

asiyecim günaydın
geçmişi okuyorsun sanırım :))
neyse ben çıkmak zorundayım işler beni bekliyor

gnaydın canım
evet şaşırdım okurken vallahi eski haline dönmüş burası banada okumak kaldı eskisi gibi.ne yapayım ya dün saat 6 gibi başladı bütün gece evam etti baş ağrım eşim masaj falan yaptı başıma ilça falan derken saat 11 de yattım ama gene ağrımaya devam etti.artık saat kaçtı bilmiyorum uyumuşum.sabaha 7 de kalktm işte.

selma hoşgeldin canım sık sık selma dön artık diye yalvar yakar moduna girmiştim.senin yokluğun en çok beni etkiliyor kız. opuyorumnanaktan

canım bende çok aradım ama bir türlü bulamadım damaklı.sanırım yok kapaklı olanlarından madem sende bulamamışsan.ozaman damla almıştım oğlum emmemişti.ama sonra hiç denemedim belki şimdi emer.bulursan benimde haberim olsun.

günaydın kızlar anca kalkıyoruz kızımla
annem aradı da ondan kalktık yani uyurduk daha
dayım gelmiş de almanya dan bil bakalım kimin sesi bu diyo dayımda arkadan konusuyo haha
ayy yakında gideriz artık bizde onların yanına muhtemelen 1 hafta kalıcam

kızlar emzık sormussunuz. Bız bıberon olarak nuk un damaklısını kullanıyoruz. Emzıkde nuk un damaklısını almıstık.

bende 2 gıbı aranızdan ayrılmıstım ama sonra banyo yaptım yattım derken 2.30'u gecıyordu. Dun gece esım evde yoktu oglumla tektık. Ikıde bır gıdıp yatagına kontrol etmekten bır hal oldum uykusuzluktan duymam dıye.
Aldım yanıma beraber yattık oglumla

kızlar dün feci bir kabus gördüm...karmakarışık bir rüyanın içindeyim..artık olağanüstü bir hal mi var nedir..hastanelere filan koşuyor insanlar...ben de oğlumu hastaneye yatırmışım...bir türlü bulamıyorum yerini..sonra zor açılan demir kapılardan filan geçiyorum..bir bakıyorum her yer hasta çocuklarla dolu...bir perdenin arkasında yatar durumda askıda asılı oğlumu görüyorum...bacaklarından kan akıyor ya da başka bir sıvı ...kafasının arkasını görüyorum..öyle hareketsiz yatıyor..öldü diyor doktorlar...offf anlatması bile zor...ağlaya ağlaya uyandım..kalbim sıkıştı sabaha kadar...sizce anlamı ne ya..kötü birşeymi acaba...

Bu kadar gezersen konserlerde bılmem nerde :)))

canım saka bı yana :) kan gormussun. bozulmus o ruya. bır de sabaha karsı gorduysen hıc takma.
Hayırdır ınsallah de gec.
Bılınc altında bısey takmıssındır kafana..

canım benim kan gorunce ruya bozulurmus...sen bebegıne gec kavustugun için bilinçaltında kaybetme duygusu var heralde..allah korusun..boyle ruya için popon açık kalmış da derler ...ben boyle ruyalar gordugumde nazar almış oluyorum nezaman nazarlı olsam kabus gorurum ıyıce okut kendıne yada sen oku bılmem ınanırmısın nazara..

sağol canım ya..inanmam mı nazara..nazardan insan çatlar derler...evet bir büyüğe okutayım hem kendimi hem oğlanı...ama kan mıydı o akan bacağından onu hatırlamıyorum..rüya tabirlerine baktım uzun ömürlü/hayırlı evlat olacak diyor..anam bizim oğlan uzun ömürlü olurkene beni hücceten götürüverecek yahu....

nestlecim cnm oluyor bazen öyle rüyalar off gercekten cok kötü
bebisin uzun ömürlü saglikli olucak bitanem
ibsanin dedigi gibi nazar duasi oku bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…