kızlar aklıma gelmişken bende bişey sorayım ozaman
ben kardelene cihicconun kapaklı emziklerinden almak istiyordum üzerine asınca sağa sola sürülüyor diye hep eczanelere baktım ama normal damaklı yok ya kapaklıların damla emzik hepsi
onuda kardelen emmez diye almadım damaklıya alışkın çünki eczacı da bunların hepsi böyle dedi
kullananız varmı aranızda yokmu gerçekten damaklısı acaba
selma hoşgeldin canım sık sık selma dön artık diye yalvar yakar moduna girmiştim.senin yokluğun en çok beni etkiliyor kız. opuyorumnanaktan
canım bende çok aradım ama bir türlü bulamadım damaklı.sanırım yok kapaklı olanlarından madem sende bulamamışsan.ozaman damla almıştım oğlum emmemişti.ama sonra hiç denemedim belki şimdi emer.bulursan benimde haberim olsun.
kızlar dün feci bir kabus gördüm...karmakarışık bir rüyanın içindeyim..artık olağanüstü bir hal mi var nedir..hastanelere filan koşuyor insanlar...ben de oğlumu hastaneye yatırmışım...bir türlü bulamıyorum yerini..sonra zor açılan demir kapılardan filan geçiyorum..bir bakıyorum her yer hasta çocuklarla dolu...bir perdenin arkasında yatar durumda askıda asılı oğlumu görüyorum...bacaklarından kan akıyor ya da başka bir sıvı ...kafasının arkasını görüyorum..öyle hareketsiz yatıyor..öldü diyor doktorlar...offf anlatması bile zor...ağlaya ağlaya uyandım..kalbim sıkıştı sabaha kadar...sizce anlamı ne ya..kötü birşeymi acaba...
canım benim kan gorunce ruya bozulurmus...sen bebegıne gec kavustugun için bilinçaltında kaybetme duygusu var heralde..allah korusun..boyle ruya için popon açık kalmış da derler ...ben boyle ruyalar gordugumde nazar almış oluyorum nezaman nazarlı olsam kabus gorurum ıyıce okut kendıne yada sen oku bılmem ınanırmısın nazara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?