2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

a özlem benim içinde öle aman benimde çok umrumda değil aslında annem biraz iyi olsa kadın bakıcak ama o da dizlerinden dertli .napım bakım 6 ay ücretsiz iznim var daha oda bitsin aralıkta bakıcıya vericem bakalım nasıl olucak.

valla sevilaycım yarım saat kadar önce çınar yiine ağlayarak uyandı
su içirdim tepiştik zıplaştık geri uyudu
ya bu saatten sonra kolikli oldu yavrum sanki ya
hay ben bu ek gıdaların
ama bizde var salaklık biraz
yemek yerken masada herşeye atlayınca çocuğa pilav- yoğurt ve adını söylemeyeyim baklagil yemeği verdik
nasıl da hevesle açtı ağzını kendi yiyeceği olsa kilitlenirdi

Yatmaya gidenlere iyi uykular
YA süper olur gerçekten özellikle ben rica edicektim aslında birinizden biz daha başlamadık ama komşum var özel dr.a gitmiyor sağlık ocağıda şöyle böyle bilgi veriyor bir kaç tarif yazarmısınız diye sorcaktım bak kaç saattir unuttum gitti iyi oldu senin aklına geldi bende hatırladım gelsin liste onada vereyim

Nasıl yani daha uyumadı mı bebeğin anammmmm ben 22:00 yi geçince bunalıma giriyorum neden uyumuyor hala diye canım yaaa süreklimi böyle

gerçekten ya yarın bakıcak herkes gece coşmu zaten canı sıkılıyor oaralarda

Olsun Sevilay ne yapalım allah sağlık sıhhat iş rastlığı versinde daha kaç ay önce kriz diye kıvranıyorduk bebeklerimizin iyiliği için inşallah içine sinen birini bulursun canım .
Ohhhhhh Sibel maşallah o malum yemeğin yanına bir baş ta soğan kırıp verseydiniz Çınar a tam olsaydı :)))
Offff yemek adı duyunca karnım açıktı ((

neyse yarın okurken de bayağı bir oyalanır o zaman

benim pcnin de her an şarjı bitebilir kızlar
biterse şimdiden size iyi geceler

özlemcim liste elime geçer geçmez burada merak etme

:roflol::roflol::kedi::kedi:

Kızlar aklıma gelmişken sorayım ben humayı akşam yatmadan küçük su şişesine hazırlıyorum gece baş ucumda susadığımda ondan içiyorum birşey olmaz dimi hazırlandığı an tüketiniz falan diye bir ibare yok üzerinde ama sizlere de sorayım dedim

tam bilmiyorum ama olucağını sanmam üzerinde bişey yazmıyor ama ben hep unutuyorum yaa
sütte azaldı iyice bir umursamazlık çöktü üzerime

yok canım olmaz valla ben çoğu zamn soğuk suyla hazırluyom ya benim humndad bitti valla alsam iyi olur artırıyo baya yapandan allah razı olsun bu humanayı eskiler napıyomuş acaba

ay kızlar bende yatayım artık saat gece yarısını çoktannnnn geçtii hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın .
Yarın yokum arkadaşım doğum yaptı cuma günü ona giderim belki birde pazar var oazara çıkayım kaç gündür hazır yemekten bağırsaklarım şişti biraz sebze meyve alayım hatta buzluk içinde almak lazım offff her yeni gün işiyle geliyor .

olmaz herhalde canım ya
zaten bu mama türleri için de pazarlama stratejisi diyorlar hemen tüketiniz muhabbetini

sevgi boşverme anne sütünün yerini bişey tutmaz o emzir emzirdikçe gelir diyen koca karı doktora biraz da inanmak laım aslında azaldı dersen psikolojik azalıyo emdikçe çoğalır sen humanaya sarıl gene bacım

kızlar aklıma gelmişken bende bişey sorayım ozaman
ben kardelene cihicconun kapaklı emziklerinden almak istiyordum üzerine asınca sağa sola sürülüyor diye hep eczanelere baktım ama normal damaklı yok ya kapaklıların damla emzik hepsi
onuda kardelen emmez diye almadım damaklıya alışkın çünki eczacı da bunların hepsi böyle dedi
kullananız varmı aranızda yokmu gerçekten damaklısı acaba

yok canım olmaz valla ben çoğu zamn soğuk suyla hazırluyom ya benim humndad bitti valla alsam iyi olur artırıyo baya yapandan allah razı olsun bu humanayı eskiler napıyomuş acaba
Valla eskiler ne yapıyormuş ben çözemedim benin babanem 3 tane bebeği emziriyormuş bir kendi bebeğini birde komşusunun ikizlerini biz çürük yumurta resmen

canım ben hep emzirdim halada emziriyorum
benim sütüm birden kesildi bi sabah kalktım ve süt yok
o gün bu gündür günde 2 veya 3 kere birikiyor
yani ben inanmıyorum yemeyle içmeyle alakası olsun
evet humana sütü arttıyor bende çok faydasını gördüm ama sütün baş dostu
huzurlu bir ortam rahat brt pskoloji malesef bunlarda bende yok
emzirmek için inat edincede kardelen aç karnına göğsüme saldırıp boş dakikalarca çekip
katılarak ağlayınca boşverdim sadece birikince emziriyorum

herkes gitti sanırım bende yatayım artık kardeleni duymıcam diye korkuyorm
iyigeceler size yarın görüşmek üzere hepiciniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…