sağol canım.
çidooo
dide nasıl oldu canım
deniz sen de özlettin kendini
denizcim şimdiden geçmiş olsun diyelim o zaman canım
kolaylıkla atlatırsın inşallah
çiğdemcim kıyamam ben ona yaaaa
şu damar bulma özürlüleri niye hemşire yaparlar anlamıyorum ben de
ama serum taktıkları iyi olmuş canım eksik ne varsa desteklemişlerdir
çabıuk toparlar kendini
ıyı aksamlar kızlar bugun doktora gıttık malum sonuc ıdrar yolları enfsk.nese doktrla gorustuk surup verdı
antıbıyotık ordan ortp.gıttık kalca ıle ılgılı 6.ayda kontrol vardı korka korka rontgenıde cektırdık cok sukur bısı cıkmadı onda .doktora kusma ısını sordum bu ılacı kullansın rahatlar dedı ama daha eve gelmeden markette kustu dıde zaten bısı yemıo bıde sureklı kusuyo nese eve geldık bıde evde cıkardı artık yeter naraları eslıgınde basladım aglamaya bı baktım bnm kızın bıngıldagı ıyıce cokmus aldım tıp merkezıne goturdum fethıyelı bır doktor var o acıldeymıs hemen serum takalım dedı serum takıldı saat 5 gıbı daha yenı eve geldık cok sukur ıyı ılac verdı doktor kusması ıcın fıtıl ve surup ınsallah artık kusmaz hastanede bıle kustu ıctıgı bır yudum mamayı artık ole hale geldıkı kızım bıberonu gorunce aglıo karnı ac ıcmek ıstıyo ama mıde bulantısından korkuo ıcmeye resmen aglıo bebegım ya cok agladı serum akılırken bulamadılar damar yolunu ınsallah atlatırızz bugunlerımıze sukur dıyelım
İyi gceler kızlar .Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .Ne yazıkki Derin ede bulaştı hafif öksürüyor ve burnu tıkanıyor .Kettle da buhar yapıyorum birde az biraz ıhlamur verdim inşalalh iyi gelir . Sizlerden buhar makinası kullanan varmı kızlar memnunmusunuz ?
Sibel süper ya Çınar hakikatten resmen ayrı ayrı büyük insan gibi yiyor maşallah ee ne de olsa abi olacak ol kadar
Çİğdem canım benim kıyamam Dide ye ben başlangıcı kaçırdım hayatım annenlerde mi hastalandı Dide birde çok güzel bir konuya değinmişsin bıngıldak önemli gerçekten değil mi ? dikkat mi etmek gerekiyor .İnşalalh serum iyi gelir güzel kuzuna ay vallahi daha ne kadarlıllar ömrümüzden ömür gidiyor ne yapıcaz biz böyle .
Birde ben yanlız ne yapıcam kızlar yaa inşallah gelirim üstesinden
cigdem hayatim gecmis olsun
rabbim acil sifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?