2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar

ne yalan söyleyim okuyup okuyup çıkıyorum yazmaya mecalim yok ne zamandır
hoş başka yazanda yok ağır aksak gidiyo topik yaz sezonu ya döküldük iyice

bizim kız coştu bu aralar sesini keşfediyo sanırım bir çığlık bir kıyamet nasıl bağırıyor keyifle. özelliklede ayakları üstüne bastırınca değmeyin keyfine.
gündüz yine kuş uykumuza devam yalnız varya 1 dk. durmuyor tevekkeli ondan emdiği halde iyi kilo alamıyor hiperaktifmidir nedir yoruluyorum akşama kadar sonrada size yazamıyorum

cumartesi ufak bi opersyon geçiricem bana şans dileyinç daha önce bahsetmiştim 2 ay önce fissür oluşmuştu lokal anesteziyle küçük bi operasyon olucak inşallah sorunsuz geçer ve sıkıntımı giderir. genellikle doğumda oluyomuş bu durum ama bende ne hikmetse doğumdan 2 y sonra başgösterdi hayırlısı bakalım.

sizde ne var ne yok sibelcim maşallah tam gaz devam tüm duyarlılığınla herkese yetişmişsin helal valla tebrik ediyorum seni hem çınar hem iş hem kk maşallah.

tabi asiyeciğmide unutmamak lazım sabahların sultanı kaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar kızlar bugun doktora gıttık malum sonuc ıdrar yolları enfsk.nese doktrla gorustuk surup verdı
antıbıyotık ordan ortp.gıttık kalca ıle ılgılı 6.ayda kontrol vardı korka korka rontgenıde cektırdık cok sukur bısı cıkmadı onda .doktora kusma ısını sordum bu ılacı kullansın rahatlar dedı ama daha eve gelmeden markette kustu dıde zaten bısı yemıo bıde sureklı kusuyo nese eve geldık bıde evde cıkardı artık yeter naraları eslıgınde basladım aglamaya bı baktım bnm kızın bıngıldagı ıyıce cokmus aldım tıp merkezıne goturdum fethıyelı bır doktor var o acıldeymıs hemen serum takalım dedı serum takıldı saat 5 gıbı daha yenı eve geldık cok sukur ıyı ılac verdı doktor kusması ıcın fıtıl ve surup ınsallah artık kusmaz hastanede bıle kustu ıctıgı bır yudum mamayı artık ole hale geldıkı kızım bıberonu gorunce aglıo karnı ac ıcmek ıstıyo ama mıde bulantısından korkuo ıcmeye resmen aglıo bebegım ya cok agladı serum akılırken bulamadılar damar yolunu ınsallah atlatırızz bugunlerımıze sukur dıyelım

geçmiş olsun çiğdemcim belki tuhaf gelebilir ama bi kurşun döktürsen dideye bende böyle şeylere pek ihtimal vermem ama kurşun iyi geliyo bazen.

kıyamam ona yavrucuk dr. dr geziyo Allahım acil şifalar versin beterinden korusun
inşallah ilaçları kısa zamanda iyileştirir kuzucuğu

denizcim şimdiden geçmiş olsun diyelim o zaman canım
kolaylıkla atlatırsın inşallah

çiğdemcim kıyamam ben ona yaa
şu damar bulma özürlüleri niye hemşire yaparlar anlamıyorum ben de
ama serum taktıkları iyi olmuş canım eksik ne varsa desteklemişlerdir
çabıuk toparlar kendini

bende ole umut edıyorum ınsallah ıyı gelıcek ama ıste 20 gundur doktor kapılarında bıttık resmen basta yapılcak seyler sona bırakılıo annmlerde benı hastalık hastası ılan ettıler yok abrtıon bısısı yok cocun dıye bastan berı yrttım bısey var dıye ama saglık olsun napalım buna sukur ınsallah kısa zamanda ıyılesırde bugunlerı cabucak unuturuzz

kızım uyudu kocamda geç gelecek bugün size takılıyım dedim ama nasıl uykum geldi anlatamam

iyi geceler kızlar sonra tekrar görüşmek üzere beni özleyin kaydirigubbakcemile3

özleriz anacım byeee
aslında ben de 2 saatlik uyku ile duruyorum ama sıcak çok yatmak da istemiyorum daha
kafam sersem gibi
yarın da temizliğe bayan gelecek yine
ondan da sıkıldım
kadın gelip gidiyo evi topluyorum diye eline geçen herşeyi ya atıyor ya da bir yerlere tıkıyor
o gidince 2 haftada ancak eşyalar yerini buluyor sonra yine geliyor ve hikaye yine başa sarıyor

cuma sabahına manşetlerde görebilirsiniz belki beni
eve temizliğe gelen bayanı cinnet geçirip öldürdü falan diye P

çok geçmiş olsun canım insan dayanamıyor bu kuzular hastalanınca ya.allah şifa versin.

ıyi gceler kızlar .Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .Ne yazıkki Derin ede bulaştı hafif öksürüyor ve burnu tıkanıyor .Kettle da buhar yapıyorum birde az biraz ıhlamur verdim inşalalh iyi gelir . Sizlerden buhar makinası kullanan varmı kızlar memnunmusunuz ?
Sibel süper ya Çınar hakikatten resmen ayrı ayrı büyük insan gibi yiyor maşallah ee ne de olsa abi olacak ol kadar
Çığdem canım benim kıyamam Dide ye ben başlangıcı kaçırdım hayatım annenlerde mi hastalandı Dide birde çok güzel bir konuya değinmişsin bıngıldak önemli gerçekten değil mi ? dikkat mi etmek gerekiyor .ınşalalh serum iyi gelir güzel kuzuna ay vallahi daha ne kadarlıllar ömrümüzden ömür gidiyor ne yapıcaz biz böyle .
Birde ben yanlız ne yapıcam kızlar yaa inşallah gelirim üstesinden

sağol özlemcim
buğuseptil de yapsanız odada rahatlatır derini
yalnız olmak mutlaka zor olur tatlım ama sen başa çıkarsın
hamilelik heyecanını bile bir kısmını kendi başına yaşamadın mı

en azından ailelere yakınsın gurbette değilsin büyük avantaj senin için

benim gözler iyice kaydı kızlar daha fazla katılamayacağım muhabbete
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
öptük hepinizi

hepinize tatli rüylar kizlar bebislerinizede gücükler atsinlar uykularinda yorgunluktan bittimm bugün...

saol cnm bende netten arastıırken okumustum sıvı kaybının buyuk bı gostergesı dıye bungıldak cokermıs ole durumlarda yannıs hatırlamıorsam ama doktorda tasdıkledı bıngıldak durumunu allah bıse saglık versın bızde yavrularımıza bakalım ne onları bızsız nede bızı onlarsız bırakmasın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…