bende geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum ama sanırım sizin için pek bir önemi yok.neyse yaa.herkese iyi geceler.
Oooo şaşırdım kimse yoklmaz:
Sevgi gitti herhalde dr.a inşallah güzel haberlerle dönersin canım opuyorumnanaktan
ASİYEEE ay korkarım kız ben Derin şimdi konuşmaya başlarsa bazen böyle gözlerimin içine içine bakıyor o zaman bile korkuyorum kalkıp gelcek gibi .
Tanıdıklarınızın ne güzelmiş evleri bende öyle bir ev istiyorum hatta mümkünse villa olsun kocaman bahçesi havuzu olsun hayal kurmak bedava nasılsa.zemuszemusAma önce allah ikinizde kiradan kurtarsın zor valla .Krediyle ev almak ta çok akıl karı değil gerçi dünya faiz .
Bizim arkadaşlar aldı geçen sen ayda 1500 tl taksitle 50.000 tl peşinat ödemeler sabit inşallah sizlerin karşısına böyle bir fırsat çıkar da ev sahibi olursunuz tez zamanda aminnnnn :Saruboceq:
aynı anda yazmışız canım :))
ne güzel ya ben de böyle götürünce hah bu çınarın geçen ayki boyu kilosu buydu diyen dr istiyorum :)
var aslında ama izmirde oraya gittikçe ancak onunla görüşebiliyoruz
adam hangi damladan kaç damla kullandığımızı bile kayıt ediyor pcye
zaten bizim de yeni dr bulmamız gerekecek sanırım
şimdi gittiğimiz dr muayenehanesini kapatacakmış
e kısmet bakalım başka dr bulmaya çalışacağız sanırım
her dr için farklı şeyler duyup duruyoruz
sevgi canım sevindim kardelenin kilo almasına ya.ben ilk günden beri milupa kullanıyorum ya ne yapayım bizi zorluyor ama doktoruma o konuda güveniyorum çünkü para için olsa rota aşısını yapardı ki ben özel sigortam var beş kuruş ödemiyorum ama ben inanmıyorum o aşıya deyip vurmadı.bu mamada diğerlerinden daha iyi olmasa tavsiye etmezdi.inş yer kardelen canım yemezsede üzülme.eskiden sütü olmayanlar pirinç mamasıyla besleniyormuş bende 1 ay emmişim sonra emmemişim.çocuğumda benim kaderimi yaşıyor senağlama
eve geldik kardelen yavrum açlıktan bitap düşmüş bişekilde
hemen mamasını yaptım dr.browns kirliydi yıkamadım
kaynatmam gerekiyordu başka biberona yaptım
normalde 180 cc içerdi gaz birikmesinden 110 cc anca içebildi
tabi o mama onu 2 saat tuttu tekrar kalktı tabi ben yine kaynatma işlemini yapmadığım
için aynı şey yine oldu uyuyor şimdi bakalım ne zaman kalkıcak
burdan dr.browns biberonu üretenlere teşekkürlerimi sunuyorum
onun sayesinde mama bitiyormuş meğer reklamıda yaptım buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?