2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

deniycem bugün canım inş yer bakalım buarada senin kız bebelacın mamasını mı yiyordu canım?

evet asiyecim bebelac yiyor milupayı sevmedi kardelen

geçmiş olsun çiğdemcim noldu böyle ya allah beterinden saklasın yine inşallah en yakın zamanda atlatır dide kuzum ya

ben bunu ilk defa duyuyorum söylediğin iyi oldu gerçekten

buarada kızlar işleri baya yarıladım bugün bütün gün mutfaktaydım desem yeri
canım çıktı valla balkonla yatak odası kaldı birtek boyanıcak
ama onları hafta sonuna bırakıcaz yarın önce kardeleni doktrora götürüyoruz
sonrada sağlık ocağına gidicez alışverişide yapar öle eve gireriz
banyoyu temizlemem lazım daha off yoruldumm

Sibel iyi geceler canım
Ay amin inşallah Çiğdem ben bu aralar hastalıktan herhalde paronayoklaştım ya bir sürü salak şey geçiyor kafamdan allahım uzak tutsun hastalıkları bizden .
Bizim bu aya dr. konrtolümüz yok gerek görmedi dr. ama ben sağlık ocağına götürüp kilosuna baktırayım diyorum bu aralar çok az emiyor sanki Derin bakayım ne kadar olmuş yeterli kilo alımı yoksa nasıl başlıyıcam ben yaa ek gıdalara söylerlermi sağlık ocağında utanıyorum valla dr. aramayı artık
Sevgi kolay gelsin canım zor valla bebekle badana neysekiş ben geçen sene yaza girerken yaptırmıştım oda beni 10 sene idare eder bir hayli koyu renk oldu .
Nesi var canım kardelenin neden gidiyorsun dr.a

allaha şükür bişeyi yok ama biliyorsun işte iştahsız bir bebek
ve şimdiye kadar bizim bir odktorumuz yoktu sağlık ocağı ilgileniyordu
ilgilenmek denirse oyüzden özele gidicem adam gibi muayne ettiricem
hemde kafamda bir sürü soru işareti var onları sorucam
ve sürekli her ay götürmeyi düşünüyorum oyüzden götürücem
sağlık ocağıylada bağları koparmak istemiyom aşıları orda olucal çünki
yarında onun günü var aşı yok ama kilo boy bakılıcakmış oyüzden çağardılar

Anladım canım iyi düşünmüşsün .Zaten benim bildiğim kadarıyla 6.aydan sonra dr.kontrolleri 3 ayda bire düşüyor .Maddi ve manevi olarak ta çok yormaz hem istediğin zaman arayıp danışabilecepğin bir dr.unuuzn olması iyi birşey

sabahların sultanı tamam kız benim adım böyle olsun çok sevdim:kedi:kaydirigubbakcemile3:lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabahın yedisinde kadırdı beni kardelen
acıkmış kuzu tabi hemen mutfağa mama yapmaya
önceden ne kolaydıya aç memeyi sok ağzına
gazıda hemen çıkıyordu yatırırp uykuya devam
şimdi mamayı içir yarım saatten bekle gazı tamamen çıksın
yoksa kusuyor ee beklerken benimde uykum kaçıyor püff
neyse yakınmıcam mamayı içmeye başladıya çok şükür allahıma tok
olduğunu bilmek çok güzel bir duygu

kızlar gölzerimden uyku akıyor ama benim oğluşu biliyorsunuz.dün arkadaşım geldi saat 3 te falan dışarı çıktık saat 7 buçuk olmuş ben dışardayım hala ömer yusufta bebek arabasının içinde uyududa uyudu kaydirigubbakcemile3 eve dönerken benim koçişle karşılaşmayalım mı yolda çok komik oldu. oda servisten indi eve geliyordu.
dışarı çıkınca benim oğluşun vücuundaki kızarıklıklar nerdeyse yarıya indi çok sevindim ya.bundan sonra sık sık dışarıya çıkıcam ok kapatıyorum kendimi ve onu eve.neyse eve girdik babamın bir arkadaşıyeni ev aldı annemler sizde gelin görelim dediler.gittik kızlar bittim böyle bir site ev olmaz tatil köyü sanki evlerinin balkonu havuza bakıyor çocuğu güvenle parkta oynuyor ya alahım banada inş öyle bir yerden ev almayı nasip etsin ya.ve herkese tabi.saat gece yarısını geçince geldik .

amiiiiin cümlemize ev nasib etsin rabbim bewn havuzlu filanda istemiyom
normalinede razıyım kiradan kurtuluruz inşallah birgün

babamın arkadaşının eşi öğretmen bird kızları var ilkokula giden kız 6 aylıkken babası kpıyı açıp işten gelince aa baba geldi demiş adamın ismini söylemiş kafamçokkarıştıbunlar tabi şok olmuş sonra kız 3 yaşında okumayı çözmüş ana okuluna giderken günlük bile tutuyormuşdelikafadulden
darısı başımızadelikafadulden

amiiiiin cümlemize ev nasib etsin rabbim bewn havuzlu filanda istemiyom
normalinede razıyım kiradan kurtuluruz inşallah birgün

inşallah.ya benim çok arkadaşım sitede oturuyorlar bunun konsepti çok ilginç gedi bana kafeler falan var palmiye ağaçları falan.. sitede sanki tatil köyü havası var çok değişikti.
ya bende kiradan kurtulayımda başka birşey istemiyorum her ya çöpe atılıyor kira ya verilen para.ve dönüşü olmuyor.ya annemler bu kış işe gir diyorlar kredi çekin falan diyorlar ama uygun saatli bir iş olması lazım çok araştırcam bakalım

bende ona hayret ettim zaten sevgi değil ya yaramaz falan.o zekasını başka ilgi alanlarına kaydırmışlar notaları müzik aletleri falan var .

valla canım yapabiliryorsanız yapın varsa üçbeş birikmiş gir işe çekin kredi alın
böyle nereye kadar bizim durumumuz umutsuz bana ancak piyango filan vurursa alırım ev
öbür türlü ömür boyu kiracıyım :çok üzgünüm:

neyse canım ben kahvaltımı yapayım bari saat 9 oldu bu satten sonra yatarsam
işler kalır sonra görüşürüz yine

afiyet olsun canım sana.
biz daha ömer yusuf doğmadan eşimle kararını vermiştik oğluşu yüzücü yapacağız diye hem en faydalı spor hemde erkeklerde özellikle güzel vücut yapıyor kaydirigubbakcemile3

ama benm oğlan hantalın teki daha yeni dönmeye başladı türkücü falan mı olcak nedir tüm gün çığırıp ses akordu yapıyor kaydirigubbakcemile3
koptum ben neyse ya

zuhalcim bitanem cok gecmis olsun dilekle bi konus kizlarin dedigi gibi onun bebisindede vardi bi zamanlar ins . gecicek bitanem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…