2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

buarada bizde yedik yoğurdumuzu zor zahmet
içine bebe bisküvisi koydum yesin diye
mızmızlanmıyor ama ağzında biriktirp dışarı çıkaryor
yeni taktik öğrenmiş cadı

asiye canım ömer yusufa ek gıdayı verince
ne kadar zaman sonra mama veriyorsun
yani günde kaç kere mama yiyor

slm kızlar eşim eve gelince en yakın markete gidip ömer yusufun eksiklerini aldık bezi falan bitmişti birde şu bebek ekmeğini aldım.inş yer bakalım.normal sütte aldım yarın mayalıycam bakalım inş tutarda benim oğluş yer.

asiye canım ömer yusufa ek gıdayı verince
ne kadar zaman sonra mama veriyorsun
yani günde kaç kere mama yiyor

ek gıda derken mesela çorba yeyince 2 saat sonra veriyorum mama.normalde 3 saate bir mama veriyorum.gece zaten kalkmıyor.günde 4--5 kez falan canım.saymadım yarın dikkat ederim.bu akşam muhallebi yaptım tok tutsun diye.ben öyle 5-6 ölçekten yapmıyorum ancak 100 cc mamaya katılmış pirinç ununu yiyebiliyor.sabah kalkınca 180 cc yiyor normalde 150 cc veriyorum.az ve sık yesin benim baştan beri uyguladığım yöntem.

sağol canım kardelen henüz çok az yiyebiliyor
mesela bugün küçük bir çerez kasesinin yarısı kadar meyva yedi
15 dakka bilemedin yarım saat sonra 150 cc mama içti
aynı şekilde sebze çorbasından sonrada mamasını içti
ama akşam yoğurttan sonra içmedi uyuyp kalktıktan sonra 180cc
içti şimdi uyuyor yani günde 3 kez mama içti ama bugün geç kalktı biraz
az değilmi ya

canım kıyas yapma bünyeleri farklı sonuçta benim oğluş 500 gr almış seninki 400 gr eğer doymasa almazdı kilo.az ve sık sık dene birde canım.yani 150 ver 180 yerine.birde ben meyveyi püre olarak vermiyorum yani biberona koyuyorum meyve suyu için birtane bebedor un biberonunu aldım ucunuda kestim onunla veriyorum.öğürüyor posası gelince ağzına.onun yerine şeftaliyi elimle ağzına tutuyorum öyle ısırır gibi yapıyor suyunu çekiyor:)

sağol canım bende ilk zamanlar meyva suyunu biberonda verdim
ama kaşığa ve pütürlü yemeğe alışmasını istiyorum bugün mesela şeftali ve armutu sadece rendeledim süzgeçten geçirmedim biraz yadırgadı ama alışıcak zamanla

bugün eline ekmek veridm onu bile ısırarak yedi başka şeyleride yiyor pütürlü ama meyvayı yemiyor nedense benimkide başka bir türkaydirigubbakcemile3

günaydın herkese iyi bir haftasonu diliyorum bebişlerinizle ve sevdiklerinizle ( bayram tebriği gibi oldusırnaşık şey )

hafta sonu herkes geziyor galiba
sabahların sultanı bile gelmediğine göre :)))
bende balkonu boşlatmaya çalışıyorum
eşim boyucak tabi kalkarsa :S

bence cok hoş olmussun ..guzele hersey yakısır...derınıde op benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…