tünaydınlaar.
kimsecikler yok yine vaaayy şubat anneleri siz bu hallere düşecek kadınlarmıydınız yaaw:enbuyukkk:
sanırım artık herkez kendini bebişlerine verdi. bende oğlumla ugraşıyorum zebze puresi yaptım yutmayı beceremiyo 1 saat ugraştım yedirmek için yemedi. gerçekten zamn geçtikce daha zor oluyo bebek bakmak
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/298549-bebeklere-inek-sutu-2.html
kızlar linke bakın ya benim kafam karıştı inek sütü hakkında
Aynen dediğin gibi sevcanım bende alışamadım ve cumartesi günü küllüye döndüm oh be dünya varmış ay ama bir daha son bilmediğim kuaföre gidersem buda bana ders oldu.günaydın kızlar özlemcim saçının rengi biraz koyu gibi geldi küllü sarı daha iyi gidicek biraz daha aç rengini bence bu böyle turuncu gibi olmuş sanki pek fark edemedim yakından çok yok ama karamel falan boyatma çok açık sarı daha iyi gidicektir bence
Canım mutlka bir tatlı kaşığı zeytinyağı da ekle .Beyin fonksiyonlarının gelişimi için yağ çok önemli diyor uzmanlar.Kalan çorbaya tuz ilave edip ye sende yada porsiyonu iyice küçült .Yani çeyrek kabak 2 dilim patates gibi .Her gün taze yap nasılsa evdesin çalışıyor olsan haklısın dakızlar sebze püresini yaptım kabak patates ve biraz pirinçi haşladım
bledırdan geçirdim ama tam mama gibi yapmadım pütürlü oldu biraz
öğüre öğüre yarım kase yedi zamanla alışır heralde ilk gün olmasına rağmen iyi yedi
yanlız ister istemez kalıyo yarım kabak ve küçük patatesle yaptım halbuki
ama 150 c kadar kaldı şimdi bu çöpemi gidicek dolaba koysam
yarında versem olurmu acaba yazık ya atmay kıyamıyom bende yiyemiyom
Sağol hayatım ama o resim ilk günü sayılır şimdi bir acaip olmuştu ama hallettim çok şükür sağol senin güzelliğinin yanında biz solda sıfırızbence cok hoş olmussun ..guzele hersey yakısır...derınıde op benım ıcın
Anammmmmm ne kız bu tavırlar bacım okumuyormusun herkesin derdi aşmış biri yoğurt derdinde biri çorba yandık biz valla senin keyifler yerinde tabii maşşallah yok öyle bir derdin aman olmasın da zaten .Seviyoruz seni biliyorsun .yok yok asiyeee ben gözden kaçaçcak biri değildimm sen yeniisn bilmezsinnn biz taaa gebeliğin başından beri görüşüyoruz ben anladım anlayacağımı çok çabuk unutulmuşum o kadar muhabbet ediyorsun, dost bilip özel hayatına varana kadar paylaşıyorsun ama gözden kaçıyorum çok kırıldım çokkkk, ben ocakta doğum yaptığım halde ocak annelerine değil de şubat annelerine giriyorum neyse olsun bakalım, UNUTULMANIN ACISIYLA ELVEDA DİYORUM....
Hadi hayırlısı olsun canım olsun maaş azda olsa allah onun bereketini versin mesailer falan toparlarsınız iş olsun da .eşimin işi olmuş kızlar maaş pek iç açıcı değil ama olsun bunada şükür
ek mesaisi varmış en azından
Ah canım benim hoşgeldin .Valla benim eşim askere gidiyor bu aralar onunla takılıyoruz şimdi birde yemekler başladı 15 gün sonra 7x24 buradayım allah nasip ederse .bu aralar kimse kk ne ugramaz olmuş kimsecikler yok.
selma sibel özlemler daha sayamadıklarım nerde bunlar.
ben sizi böyle bırakmamıştım yaa
Canım sen hala annenlerdesin galiba yavrum benim kıyamam resimlerini gördüm Didomun süzülmüş sanki biraz ama toparlanır inşallah en kısa zamanda çocuklar daha çobuk topluyor kendini bize nazaran .ayyy bebıslrımız teker teker hasta oluo nedense ama gercekten kucuk bebekle tatıl akıllı işi diil beklemek lazım doğru zaman ıcın bız gelelı 24 gun oldu ve 24 gundur hasta dıde her sekıl hasta oldu ığne serum antıbıyotık artık fenalık geldı bı daha tatıle gıtcek olursam ıkı kere dusuncem kesin
Ay Aasiye kız sen habire temizlik yapıyon nasıl batıyor bu ev böyle .Şşaırdım valla .Bu arada geçmiş olsun canım bol sıvı al maydanoz kiraz sapı kaynat iç biran önce at o pis kumları içindenslm kızlar 2 gündür elim değmiyor girmeye sizi unuttuğum için değil yani.
bugn sabah 9 buçukta kalktık kahvaltı falan derken öğleni buldu.yine ben kum döküyorum sanırım aşırı derecede ağrılarım var bu halde kıvranırken evde kuzen aradı 1 saate kadar sizdeyiz diye.eşimde kuafördeydi apar topar eve çağırdım tabi beyfendi gelene kadar ben evi süpürdüm yerleri sildim toz aldım.tam delirmek üzereyimki eşim geldi ağrılarım hat safhadaydı o arada çünkü o ömer yusufu oyalarken duşa girdim.çıktım tam kuzenler geldi .az önce gittiler çok iyi geçti.ağrı kesicilerde faydasını gösterdi şimdi iyiyim.hasta bebişlere geçmiş olsun.
Bende vermem canım ama annem de der hep biz sizi sütçülerdeki sütlerle büyüttük diye pastorize süt bile yoktu neyiniz var diye ama işte ne bileyim insan kıyamıyor yinedecanım ben şahsen bir doktorun demesine bakıp içirmem oğluma inek sütü falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?