2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız ben nasıl olduğumu pek tanımlayamayacağım
zeynep ülker hero babynin sütlü pekmezli kahvaltısından yediği zaman ve kendi yaptığım yoğurttan yediği zaman ağzını kenarlarından başlayan yanaklarına doğru hatta göz kapalklarına kadar varan kızarıklıklar oluyor
sizce inek sütü alerji mi yapıyor ama bir ay sonra kahvaltı da peynir falan yiyecek nasıl olacak

canım devam ederse bir cildiyeye götürürsün.ancak öyle anlaşılır.

slm kızlar hergün olduğu gibi sabah ezanıyla uyandık bebişim yeni uyudu daha . benim uykumu kaçırıyor ondan sonra kendisi uyuyor

ne pazardı ama.....tam garson gıbıydım..sabah kahvaltıya eşimin arkadası eşi ve cocguyla kahvaltıda bendeydıler kayınvalıdem ,gorumcem ,oglu ve bız 7 kiş...senede bır kere gelıyorlar pir geliyorlar ..sabah 10.30da acılış yaptılar aksam 8de gıttıler ne var ne yoksa ıkram ettım bulasıgı dusunun makına dolduktan sonra zaten oncedende kırlı vardı..elımde yıka yıka bıtmedı bardak bardak bardak offf kusucaktım bulasık yıkamaktan..kadında cene o bıcım kafamın şişmesine yanayım ,yorgunluguma mı bana dogru duzgun yardım etmeyen dıger fertlere mı...bu arada benımkılerde dunyanın en ıyı kayınvalıde ve gorumcesı yoksa ıyı olan benmıyımm acaba..orasıda tartısılır...bana yardımcı olan erdem oldu oglum normalde oyle uzun uzun uymazdı dun oglumda bı agırlık bı agırlık sormayın sayesınde mutfakta bulasık bırıkmeden işimi hallettım o uyandıgı saatleddede onunla ılgılenırken dınlenmıs oldum.anlıyacagınız ben cok yorgunum iş yapmaktan nefret edıyorum yasasın calısan kadın ozgurlugu..
veeeeeeeeeeee bugunun bombası oglumun bakıcısı aradı alttan bır dişi çıkmış oleyyyy oglum kocaman adam olduıuu

slm kızlar bugün abimin eşi yiğit efe nin dişi patlamış dedi bulaşığı bırakıp koştum odaya . Bebişimin dişi küçücük görünüyor artık Dişi ilk gören bebeğe diş hediyesi alır. Bakalım oğluşumun diş hediyesi ne olacak. Diş buğdayıda kaynatmak lazım

selam desem mi acaba:uhm: uğradım yine selamsızlar sokağına mirmirmirmir....nasıl olsa kimse almayacakşakkıdı, ben size o gün küsmüştüm cadılar, bugün barıştım..naniknanik

benim kızımın da diş yeri belli olmuş annem ve halam onu söylediler bugün ama ben göremedim...

hayırlı uğurlu olsun kumru oğlanın dişi,,,

herkese merhaba nasılsınız kızlar.....bende Derin'i uyuttum geldim pc başına....aaa bu arada çok güzel bişey oldu dün....eşim bana dogum hediyesi aldı...doğum yapalı 6 ay olup biraz gecikmiş bir hediye olsada cok sevindim yinede...laptop almıs....ilk defa şimdi kullanıyorum......çokk güzel küçük bir cocuk gibi çok sevindim ve şımardım :))) kocamı cok seviyorum yaaaa yerimmm onu :))))hehehe

iyiakşamlar herkese dün geceden beri baya dolmuş sayfalar ya oku oku bitmedilmaz:
balkonu boşaltık eşim boyuyor bende oarada bakayım dedim kimvar kimyok ama
kimseler yok yine :çok üzgünüm: neyse ben feci açım cokacimcoook ama akşam 7 den sonra yemek yemicem artık
erimem lazım ya bugün eşime üst baş alıcaz diye dışarı çıktık mağazada o kabindeyken
aynada kendime gözüm takıldı aman allahım dedim bu nemafoldumben napıp edip zayıflamam lazım
benim buarada dün gece gönderdiğim yazıyı okumanızı tavsiye ederim polikarbonat biberonlarla ilgili
dün gece baya araştırdım ve cam biberon kullanmaya karar verdim tabi kardelen dr.borwnsla içtiği
için sorun vardı bugün çözdük bebedorun cam biberonunu aldık
içine dr.browns un aparatını ve kapağını taktık süper oldu dr.browns su bebedor ürettiği için tam uydu
kapağı filan hem cam biberon kullanmış olucaz hemde kızım rahatlıkla mamasını içicek içinde gaz birikmeden :lepi:

Son düzenleme:

emelcim hayırlı olsun canım laptopun iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan

kumru ve ibşa sizinde ilk dişleriniz hayırlı olsun allhım bu yaramazların doğduğu gün düz gibi ne çabuk büyüyorlar

senin kızınında dişi hayırlı olsun belkıscım yok öyle küsmece filan
bazı şeyler gözden kaçabiliyor ister istemez hepimize olmuştur

kızlar ben asıl haberi yazmayı unuttum
ben bugün spriali çıkarttım çok sancı ve akıntı yaptı
gittim doktora demezmi bir aydamı karar verdin yazık 10 yıllık
sprial benneyaptımki delimine sanane be kadın sen işini yapsana :mymeka:
neyse tamam çıkaralım dedi bana demzmi sprial kaymış :1shok: saçtık delikafadulden
seneye mart veya nisan annesi olabilirim :CüvCüv:anlıcanız
ayy allah korrusun şakası bile kötü inşallah bişey olmaz ya naparım ben yoksa

günaydın kızlar .dişeri çıkmış bebişlerin hayırlı olsun.
bende dün annemdeydim akşama kadar eşim iş dönüşü bizi aldı kaynanamlara yemeğe gittik.
tam bir kabustu ömer yusuf hiç durmadı uykusuzluk başına vurdu 3 kişi sırayla salladık en son gene bende uyudu kaydirigubbakcemile3
bu gecede kaç kere uyandı nazar değdirdiler uyuzlar çocuğuma

inş olmaz canım gönlünü sen gene ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…