2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nabersiniz kızlar bende sabahın köründe kalkıyom ama girmeye vaktim olmuyor ya
kızlar kardelen emeklemeye çalışıyor görseni zokadar tatlıki:nazar:
aybuke naptı acaba 12 d edemiş emar inşallah bi sorun yoktur iyi geçmiştir
ben sık kullanılanlara ekledim şubat forumunu direk ordan giriyorum
öbür türlü eziyet ya çekilmez

zeynep bugün mıymıymıy kucak istiyor bir de kakasını yapamadı hava çok sıcak eşim oruç tutuyor yemek yok anlayacağınız yusuf yusuf dolanıyorum

maşallah kardelene,az kaldı annesi esas emekleyince napcağını düşünü bütün gün peşinde gezmen gerekio
aybuke kız yaz hadi merak ettim canım nasıl geçti?
zuhalcim aynen valla,yemek yok bide aksi gibi yemek yapcak bişiyde yok evde çıkıp alşmam lazım ama yemio valla

evet ya inş sonuç iyidir.
sevgi yerim ben kardeleni benim oğlumada öğretsin.benimki kıçını zor kaldırıyorkaydirigubbakcemile3

ayy kızlar kusura bakmayın internet gidip geliyooo, giremedim şimdi de bizim yaramaz izin vermiyor

korktuğum kadar olmadı ama yine de tir tir titrediğim anlar oldu, mesela öyle garip sesler çıkarıyor ki makine, bir an acaba tehlikede miyim, bozuldu mu, burada sıkışıp kalacam mı diye ödüm patladı beni rahatlatan şey o mezar da hoparlör varmış, görebiliyorsun, makineyi çalıştıran adamla irtiban kurabiliyorsun, çok zorlanırsan konuş benimle dedi adam, rahatladım yani,,,

sonuç yarın çıkıyor ama doktor çarşamba günü bakacak, fıtık kızlar ben size deyim, çünkü çok ağrım var şimdi bile, eşim psikolojik diyor ya bakalım

o neyse de kızlar bugün resmen şok oldum, tayinim çıktı demiştim yaa, yeni okuluma gittim bugün, eski okulumdan çok çok küçük, ama evimle arası arabayla 3 dakka sürdü bu çok iyi olduu, eski okulum 45 dakka sürüyordu , tabi hergün okul çıkışı yarım saat beklemeyi de sayarsak 1 saat sonra evde oluyordum. şok olduğum şeyse,

1. sınıfı veriyor müdür bana ve taaaaamm 50 öğrenciiiii:1shok: kafamçokkarıştı bebekle ben ne halt etcem bilmiyorumm 50 tane velettt uyyyyy anam uyyy

eski sıınıfım 26 kişiydiiii

Son düzenleme:
cnm ya gercekten meraklanmistik bizde iyi oldu yazdigin
ins. sonuclarda iyi cikar umarim psikolojiktir bel agrin esin yanilmamistir

uff gercekten cokmus ama sen basarirsin 50 velete söz gecirmeyi bide onlar yeni basladiklari icin okula söz dinlerler ya 8. sinifa ciksaydin 50 kisi :1shok:
bence söz dinlerler sende bol bol 5 yildiz verirsin ögretmen hanim delikafadulden

hadi cnm güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz
bende yemek yapicam cok mutluyum nedenini bilmiyom sinavi atlattim ya ondandir sanirim :utangac: sırnaşık şey
aksama güzel güzel yemekler yapicam ve kocisle yemekteyiz programini oynucaz :roflol:cok seviyom böyle puan falan veriyo ya hahaaa süper oluyor :roflol:
BEYLI HANIMLI KONUSUYOZ IKI SN COCUGA BAKARMISINIZ ACABA DIYORUM MISAFIRE COCUKMU BAKTIRILIRMIS ILK DEFA GÖRÜYORUM FALAN DIYO ayni televizyondakiler gibi tartismaya basliyoruz hani benim icecegim hehee

Son düzenleyen: Moderatör:
asiyeeeeee gözden kacirmisim cok tatlilar babami dedi oyy kiyamam ben onaaaa bizimkinde hic öyle bi caba yok daha cok tembel ama bisey gördügü zaman hemen almak icin bizle yarisiyor sabah kucagimdayken bisey yemek istemistim kasigimi kasigimi tuttu kendi agzina götürüyor hemen

kizlar napiyorsunuz ya 4 kisi okuyor tek ben yaziyorum mafoldumben :olmaz:
gidiyorum yemek yapiyim bari kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook coooooooook acim cook

canan ne yemek yaptın yaa ben daa yemek yapmadım bu gidişle akşama bizde yemekteyiz oynıcaz ama dışarda yemekteyiz :roflol: daa yemeğin adını koyamadım koysam başlıcamda,fikir olsun solede

ay canan çok komiksin ya yakın olsak bende sana puan verirdim büyük bir zevkle:)
belkıs canım işin çok zor ya 50 çocuk allah yardımcın olsun.çocuklar bir yane velilerlede uğraşmak zor öğretmenlikte kimse benim çocuğum yaramaz demez çevremden bilirim.
neyse streini burda atarsın.

canan ne yemek yaptın yaa ben daa yemek yapmadım bu gidişle akşama bizde yemekteyiz oynıcaz ama dışarda yemekteyiz :roflol: daa yemeğin adını koyamadım koysam başlıcamda,fikir olsun solede

sende bendensin eşim az önce aradı iftara ne var diye bende daha düşünyorum dedim:roflol:

ben mutfağa geçiyorum kızlar birşeyler hazırlayayım.ya bu oğlan beni çok zorluyor hep mızmız hep oynuycaz delirmek üzereyim....

asiyeeeeee gözden kacirmisim cok tatlilar babami dedi oyy kiyamam ben onaaaa bizimkinde hic öyle bi caba yok daha cok tembel ama bisey gördügü zaman hemen almak icin bizle yarisiyor sabah kucagimdayken bisey yemek istemistim kasigimi kasigimi tuttu kendi agzina götürüyor hemen

anneyi bir kaç aydan beri diyordu sonra gel dedi en sonda dede ve baba diyor canım:nazar:

vala şimdi bi pilav koydum,pancarda haşlanıo onuda soğanla kavurucam,bide buzluktan hazır tavuk snitzel var onu yapcam bi çorba kaldı ortayada salata yaptıkmı yoğurttu karpuzdu derken al sana sofra işte napiim yaacokacimcoook valla cananınki gibi alengirli puanlık olmaz ama napalım bu çocukla anca

kızlar ben de henüz bitirdim yemek yapmayı

tarhana çorbası

patlıcan yemeği( ilk kez denediğim bir yöntemle)

bademli pilav

cacık

daha ne olsun çok şükür

ya hergün paylaşalım da yarına fikir olsun bence, ben çok zorlanıyorum ne yapsam diye

Back
X