2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr

durucum valla ben hiç sakınmadım,ben heryerlerinden doya doya öpüyorum.kimseyede bişey demiyorum,herkes istediği gibi sveip öpüyor.hatta ilk zamanlarda çekiniyorlardı kayınvaldem falan acaba bişey dermiyim diye,bende yok valla herkes sevsin öpsün hasta olmadığı sürece aşk böceği yapcam ben oğlumu diyordum.allaha şükür bişiycik olmadı şimdiye kadar.

aybuke canım ya bizimkide aynen 1 haftadır çekmecelere taktı,acilen şu kilitlerden almam lazım çünkü salonda açıp kapatabildiği 3çekmece var,hayır karıştırması sorun değilde kendiliğinden hızlıca geri kapanıyo ittirince elini sıkıştırcak diye korkuyorum.

sibelcim çınarın dişide hayırlı uğurlu olsun.valla bizimki emerken ısırmalara başladı yine başa döndük yani meme ucu acısı yönünden

buarada efede hırçınlaştı daha doğrusu inat başladı,istediği olmayınca yıkıyor ortalığı,yemek konusundada mızmızlık yapıyor.sanırım bu aralar böyle hepsi

bu öpme konusunda bende hiç umursamam hasta olmadıkça karşı taraf hoşuma bile giidyo hatta mikrobad ihtiyaçları var alsınlar sonra çok çekersin emel böle herkesten herşeyden sakınırsan .daha dur yerlerde gezcek yerdeki oyuncağı alıcak ama alsın karışma sen rahat edersin yoksa devamlı hasta bir bebeğin olur.hatta aptamilin sayfasında bile var bebeğinizi çok hijyenik ortamlarda yetiştirmeyin diyo .tamam pis olmuyucan ama çokta evhamlı olmayada gerek yok.ben kendim valla bazen kendimi kaybedip severken ısırıyorum ama benim oğlanın bu daha çok hoşuna gidiyo kıkır kıkır gülüyo sadist mi ne

asiyyeeeeelülülülülülü allah seniiii, ablam da hep derkiiii,,

yok yookk kesin bu erkek olarak doğdu da, annesi pipisini kopardı görmemişliğinden deerrr

çok titizlenince benkaydirigubbakcemile3

ooofff yatak odasını temizledim, dün temizliğim yarım kalmıştı, şimdi bir tek nisa nın yattığı oda kaldı

yatak odasında oyuncak, süs, renkli kremler, parfümler, makyaj malzemeleri ne varsaaa hoooppp topladıımmm görünmeyecek yerlere koydum

bakıcımız haftaya işe başlıyor , 4 yaşında kızı var, haf kızının dikkatini çekecek ne varsa ortadan yok ettim, yaa ben de de gıcık bir huy var işte, izinsiz eşyalarımın karıştrılmasına kullanılmasına gıcık oluyorum, çocuk ta olsaaa...

ne yapayım topladım herşeyi, çok sade kaldı oda ama idare etcez kızım için..

günaydın kızlaR
öpme konusunda ailecek öpüyoruz hemde doya doya doyum olmuyo ama neyse sadece bi kere bu öpme konusunda kayınvalidemle tartışmıştık aşırıya kaçmıştı öpün canım nolcak bugünleri geri mi gelicek sevgimi doya doya hissettirmek istiyorum anlıyo sevildiğini ben öptükçe gülüyo canımbenim
aybüke canım arda da dün çekmecelerini karıştırırken yakaladım hatta video ya bile çektim süper oldu ilk karıştıması bizimki emeklemiyo ama istediği yere sürünerek dönerek ulaşıyo ve sonuç çekmeceler çekmecesini açtı kapadı açtı kapadı elini soktu ve bezini aldı başladı oynamaya çok tatlıydı ama hergün böyle dağıtmaya başlarsa yandık bi onlar toplu zaten ben bu evin işlerine yetişemiyorum isyanlardayımmmmmmmm-tatlicadiarzu-

herkese selam öldüm bittim resmen koltuğu yıkadım
sabahtan beri onunla uğraşıyorum ellerim acıdı
mis gibi olduda çok ıslatmışım yaaa :S
o kuruduktna sonra da diğeri ve tekliler var
ama bu sefer iftardan sonra yıkıcam öldüm susuzluktan
emel bizde öpüyoruz gerçi bizimkiler öyle şapur şupur öpmez
kayınvalidem hiç öpmez ama geçen arkadaşım şap diye yapıştı yanağına
yavaş dedim napıyosun bide çocuklar var tabi yiğenlerin ne zaman görseler yanaklarına
yapışıyorlar kızıyorum çok öüpülüncede yanaklarında kırmızı damarlar çıkıyor
çocukların

biizmki iyice sardı çekmeceye, şimdi 1.kesmiyoo, 2. ye tutunuyooo, kalkmaya uğraşıyor

doktora sonucumu gösterdim, fıtık yokmuş çok şükür ama kas spazmı yaşıyormuşum,

bir de bugün gelirken kızıma salıncak aldık, yollayabilirsem resmini yollayacağım bakalım beğenecek misiniz

sağlık ocağına da uğradık, dişi geç kalmış dedi, oradakilerinde bişeyden anladığı yok beee... bana tuz şeker verebilirsin dedi, baktım kaldım, az az ver alışsın dedi

gözün aydin belkiscim
tuz sekermi dedilerrr :1shok: :1shok: oldu bide kolayada basliyalim alissin gercekten bisey bildikleri yokmus hayatim tuz seker bir yasina kadar kesinlikle yasak !!

blkıs gözün aydın canım salıncağınızda hayırlı olsun nasıl bişey aldınız
bende stiyorum kardelene artık yatmak istemiyor hiç yürüteçe koymayı düşünmüyodum ama
alsamda mama filan hazırlarken koysam diye düşünmeye başladım durmuyor ya
canancım sizinde yarı yaşınız kutlu olsun 6 aylık olmuş kuzucuk maşallah

saol tatlim
sevgicim kis naptin öyle birden yapma az az yap islerini
su koltuk yikamak cok sinir selma iyi bilir benim bunlardan önceki koltuklarim tuanin kakou lekeleriyle doluydu neler neler yaptim neler aldim cikmadi oturdum saatlerce basinda agladim ....örtüsüz kullanamiyordum zaten kötü duruyor örtü kullanmayida hic sevmem .. neyseki gecti

bende simdi baslicam temizlige iyice heryeri siliyim kiyafetlerimi ayikliyim ...... kocistte ise gidicek vayy anam vayy

yukarda unutmusumm cnm hayirli olsun salincaginiz

valla canan yavaş yavaş başladım zaten havalar serinlemeden bitirmem lazım yoksa kurumazlar benim koltuklarımda açık mavi şimdi yıkadığım açık mavi diğerleri sarımtrak mavi
bende örtücem ya çok zor yıkaması kışda geliyor zaten soba yakıyorum ben mahvoluyor
durumu toparlıyalımda bende yüzlerini değiştirmeyi düşünüyorum koyu renk yaptırıcam koltuklar daha yeni bari yüzleri değişsin

ayyy ayyy teyzelerii esim az önce seslendi bebisin dislerini cikartmis disetini patlatmissssss zemuszemus zemuszemus darisi diger bebislerin basinaa kaydirigubbakcemile2 cok sevindimmm

ört tabi cnm tuan büyüyene kadar bende örtmek zorunda kalmistim orda daha uygun sanirim yüz degistirme burda cok pahaliya geliyor malesef ..anneme kizardim niye örtü kullaniyor diye simdi hak veriyorum canim anneme ...... a.s.

canan gözün aydın canııım dişiniz hayırlı olsuun,kızlar benim koltuklar beyaz bide düşünün artık valla bende örtüorum napalım

canan gözün aydın canııım dişiniz hayırlı olsuun,kızlar benim koltuklar beyaz bide düşünün artık valla bende örtüorum napalım

aaaaaaa negül 6 aylık oldu dişerde çıktı hadi hayırlı olsun darısı başımıza

tesekkür ederiz teyzeleri
simzu beyaz koltuga bayiliyorum ben cok istedim ama cocuklardan alamadim
simdi siyah deri var sevmiyorumm

canan gözün aydın dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza
sevgi kolay gelsin canım bende koltukları silerken çok ıslatıyorum sonra kurumak bilmiyoo
kışa polar battaniyelerden seriyorum iyii oluyo arda kustuğu anda alıp makinaya rahat oluyo

ayyy kızlar berru şa corba yaptım cok şükür zar zor yedirdim
canan biliom evet koltuklarla cebelleştigini:roflol:
berrunun mu kaldı dişleri tek yaaaa hala cıkamadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…