2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay benim yine başım ağrımaya başladı
yarın işe de gideceğim artık yatsam iyi olacak sanırım
sizlere iyi geceler
öpün bebişlerinizi benim için

iyi gecler hatunlar ben bugün öldüm emir sürekli ağlıyor yatırdığın anda basıyor çığlığı. Hiç mama yemedi çorba yemedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde yoğurt yapıyordum yemedi makina aldım belki yer diye onu da yemedi bugün hazır yoğurtlar var ya onlardan aldım onu da 3 kaşık anca yedi çıldıracam. Bakıcı ne yadirecek buna ne yapacağız. Sürekli emmek istiyor ama ben gidince ne olacak kızlar. Biberon emmiyor öfff çıldıracam.

iyi geceler herkese....kimse yok sanırım....
dilekçiğim bende sendenim kac saattir ütü yapıyordum şimdi oturdum...yarın devam...
kızlar bişey soracagım ya....bebişlerinizi öptürüyormusunuz...ben bu aya kadar öptürmemiştim halende pek kimse öpemez...(bu yüzden k.valide ile papazlık olduk)
şimdi şimdi ben ve babası öpüyor oda şap şup değil kibarca nazikce ama bacagından kolundan sap sup öpüyom......görümcem bugün öptü sinir oldum k.validem halen cekinir benden kolundan falan öper...ama oda bugün öptü 1-2 defa........
yaa ben sinir oluyom onlar severken hiç kucaklarına almalarını istemiyorum....sizde öylemisiniz....kızımda hep aglardı onları görünce bugün ilk basta mıkırdandı sonradan gülücük sacmaya basladı...sinir oldum...bizim kızında gülücükleri meşhur zaten....
bendemi bi tuhaflık var sizde kızıp sinirleniyormusunuz kayınvalide görümce severken bebişinizi....

duru canım seni çok iyi anlıyorum bende aslında öpmlerinden bazen rahatsız oluyorum ama bizde çok öpüyoruz. Onların öpmesini de esirgemedim hiç. Hasta olmadıkları sürece öpsünler diyorum çünkü insan öpmeyince bebişlere doyamıyor ama keşke öpülmese aslında.

günaaydııın herkeseee, oohhh bir güzel uyudummm, buz gibi serin serin, nisa da arada bir uyandı, ama her uyanışında içini çekiyordu yavru kuşum, babası her uyandığında bir daha korkutma çocuğu diye çıkıştıııııı,, offf yaaa...

kızlaarr ben pc yle uğraşırken gözlerime inanamadığım bişey olduu

pc ye dalıp gitmişim
gıcır gıcır sesler geliyordu, bir baktım nisa hanım alt çekmeceyi açmış, içini karıştıyoooo:1shok::1shok:

gülsem mi ağlasam mı şaşkınımkafamçokkarıştı

Günaydın hanımlaaaar

Sibelcim çınarın dişi hayırlı olsun

Elifte hırçınlaştı bu ara kucağa alınca şöyle bi içi kaynıyo heralde saçlara asılıp ağzını
kocaman açıyo ısırmaya kalkıyo yanağımı boynumu artık nere denk gelirse

DilekYazar ben keçi sütünden yoğurt yapıyorum elifte başta yoğurdu pek benimsemedi
sonra bi babymix bi keçi yoğurdu hergün değiştirerek vermeye başladım şimdi severek yiyor
olmazsa kendi mayaladığına az bişey meyve ekleyebilirsin belki daha cazip olur emir için.

Duru bende başlarda hatta 3 aya kadar kimseye öptürmedim(gizli öptülerse bilemem)
hatta kendimiz bile öpmedik sonra sonra biz başladık öpmeye şimdide anane babanne amca dayı dede hepsi öpüyor.
ben bi sakınca görmüyorum artık bağışıklık sistemleri
gelişti sayılır. Ya hakkaten öpmeyincede insanın içi serinlemiyoki napalım.
Bencede öpen hasta değilse sakıncası yok diyorum.

Günaydın kızlar okadar uykusuzumki Eymen gece hiç durmadı uyanıp uyanıp ağlıyo kuzum ya korkuyo heralde içini çekiyo zaten zorla yemek yediriyorum çok yorgunum valla sahura 3 te kalktık beraber sonra uyuttum 6 da tekrar uyandı tabi bende toplam 4 saatlik uykuyla işe geldimmafoldumben

Canım öp ya nolcak gerçekten öpmeden doyamıyo insan benim içimden ısırmak bile gelio dişlerimi sıkıyorum valla alıp tekrar içime sokasım geliodelikafadulden
Bu kaynana görümce faktörleri offff nedir bu yaaa ben de çok korkuyorum bi erkek kardeşim var kötü görümce olurmuyum acaba kardeşime çok düşkünüm çünküüüü benneyaptımki
Biz eşimin tarafıyla ayda yada 2 ayda bi görüşürüz o yüzden hiç sorun olmuyor öpsünler ama sık görüşsek sinir olurum tabikiii lmaz:

senin bu kızının erkek olarak doğduğunu düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3 o zaman halin nasıl olurdu bilmiyorumdelikafaduldennaniknanik
zilliye ye bak ya daha şimdiden annesine zararlar yapmaya başladıkaydirigubbakcemile3

emel bende öpülürken içimden sayıyorum hele kayınvalidem kolu boynunu ayağı öpmedik yerini bırakmıyor aynı sokaktaki torununu 3 haftada bir görünce böyle oluyor gıcık insan işte.
sokaktan gelip insan bir elini yıkar dimi ? biz koruyup kollayalım onlar dikkat etmesinler ...olacak iş değil.
ama temziliğine inandığım kişilerin öpmesinde zarar görmüyorum.yeterki eller yıkansın ve grip nezle gibi hastalıklar olmasn.

kızlar bugün teyzemin 7 si okunacak oraya gidicem oğluşumuda annemlere bırakıcam kız kardeşim bakacak.
içim bir tuhaf...bu arada Emel sana avcılarda teyzem oturuyor demiştim ya işte o teyzem vefat etti.
neyse ben kaçtım.

Asiyecim ben kaçırmışım galiba hasta olan teyzen vardı o mu canım başın sağolsun Allah geride kalanlara sevdiklerine sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…