canım sen bu hapla ne kadar zamanda kaç kilo verdin? Bir de eczanede mi satılıyor? Gidip sahte birşey almayalım...
selam kıslar
annemlerdeyim ama yinede eskisi gibi sık giremiyorum yaa
bizim kız iyice sokakçı oldu napıcam bilmiyorum eve gidince bir hafta alışmakla geçiyor sürekli kucağımda öteki hafta rahat edecem alıştı diyorum yine buraya geliyoruz böyle geçecek heralde günlerr
günaydın herkese .hakkat nıldunuz ya öncedende sessizdi ama şimdi iiyice sessizleşti.sabahların sultanı asiye yok sibel yok sevgi yok aybüe yok nrdesiz kızlar daha bi sürü kişi gelin kızlra en sessiz burası valla bakıyomda
merhaba aylın..ben şafak...bu ılac eczanede satılmıyor ..ınternettende alınabılır ben burda bu tarz ılaclar satan bı magzadan aldım banada bır musterım onerdı kız 1 ay ıcınde 6 kılo vermıs benımde fazlalıgım 4-5 kıloydu cesaret ettım ve kullanmaya basladım hatta korkakorka ıctım..ama hıc bır yan etkı gormedım teyzem ve ablamda kullanmaya basladı onlarda cok memnun kaldı ılac zayıflatmıyor ınanılmaz derecede iştah kesıyor dolayısıyla zayıflamaya baslıyorsun ılacın dıger yan etkısı cok cok susatıyor gunde 2-3 lt su ıcmen gerekır oruc tutanna tavsıye etmem..aslında ben kımseye bu tarz bıseyı tavsıye etmıyorum ben sadece rısk aldım urunu satan ve kullanan kısılere ınandım ..ama baska bırınde etkı olur hıc vesıle olmak ıstemem ıradesı olan aksam yemegını kessın otamatıkman kılolar gıdıyor ben cok ıstahlı bı kızzım ırade sıfırdı bende catlayıncaya kadar yıyen tıplerdenım..o yuzden bana ıyı geldı hatta ılacı ıctıgım donemlerde yemek bıle gormek ıstemıyordu canım
kızlar dün ödüp patladı tv izliyordum
kardelenide koltuğa yanıma yatırdım
elimde kenarda tutyorum düşmesin diye
birden döndü kafa üstü aşağıya düşüyordu
aniden ayağına sarıldım asılı kaldı resmen hemen
kaldırdım tabi o gülüyordu ama benim ömrümden ömür gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?