2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese .hakkat nıldunuz ya öncedende sessizdi ama şimdi iiyice sessizleşti.sabahların sultanı asiye yok sibel yok sevgi yok aybüe yok nrdesiz kızlar daha bi sürü kişi gelin kızlra en sessiz burası valla bakıyomda

selam kıslar

annemlerdeyim ama yinede eskisi gibi sık giremiyorum yaa
bizim kız iyice sokakçı oldu napıcam bilmiyorum eve gidince bir hafta alışmakla geçiyor sürekli kucağımda öteki hafta rahat edecem alıştı diyorum yine buraya geliyoruz böyle geçecek heralde günlerr

canım sen bu hapla ne kadar zamanda kaç kilo verdin? Bir de eczanede mi satılıyor? Gidip sahte birşey almayalım...

merhaba aylın..ben şafak...bu ılac eczanede satılmıyor ..ınternettende alınabılır ben burda bu tarz ılaclar satan bı magzadan aldım banada bır musterım onerdı kız 1 ay ıcınde 6 kılo vermıs benımde fazlalıgım 4-5 kıloydu cesaret ettım ve kullanmaya basladım hatta korkakorka ıctım..ama hıc bır yan etkı gormedım teyzem ve ablamda kullanmaya basladı onlarda cok memnun kaldı ılac zayıflatmıyor ınanılmaz derecede iştah kesıyor dolayısıyla zayıflamaya baslıyorsun ılacın dıger yan etkısı cok cok susatıyor gunde 2-3 lt su ıcmen gerekır oruc tutanna tavsıye etmem..aslında ben kımseye bu tarz bıseyı tavsıye etmıyorum ben sadece rısk aldım urunu satan ve kullanan kısılere ınandım ..ama baska bırınde etkı olur hıc vesıle olmak ıstemem ıradesı olan aksam yemegını kessın otamatıkman kılolar gıdıyor ben cok ıstahlı bı kızzım ırade sıfırdı bende catlayıncaya kadar yıyen tıplerdenım..o yuzden bana ıyı geldı hatta ılacı ıctıgım donemlerde yemek bıle gormek ıstemıyordu canım

nisan benim kızda öyle oldu valla annem kapıya doğru yönelsin
kucağına atılıyor bebek arabsı dışarı çıkarken sevinç çığlıkları atıyor
kışta geliyor napıcaz bunlarla

ben buralardayım da bakıyorum kimse bişey yazmayınca bende gidiyom napıyım

kızlar dün ödüp patladı tv izliyordum
kardelenide koltuğa yanıma yatırdım
elimde kenarda tutyorum düşmesin diye
birden döndü kafa üstü aşağıya düşüyordu
aniden ayağına sarıldım asılı kaldı resmen hemen
kaldırdım tabi o gülüyordu ama benim ömrümden ömür gitti

mrb bu ilacı bende çok merak ettim..int te araştırdım ..kimi memnun kimi deil..canım bişi öğrenmek istiyorum .bi kutu da laç adet var ve günde kaçtane yiyosun..

canım benzer şey bizde yaşadık ..babası yerde uzanmış..oda karnının üstünde ayakta .bizimki hoppala yapmayı çok seviyo o anda zıplamasıyla babasının elinden fırladı..zor yakaladı walla bundan sonra çok dikkat etmek gerek..çok hareketlendiler artık..

bugün doktordan geldik emeklemek bizim için kriter değil ama oturmak kriter dedi bazı bebekler emeklemez hemen yürüler dedi zeynepden ötürü kaslarını çalıştırın bu cadının egzersiz yaptırın oturmaya alışsın dedi çok üzüldüm ya maşşallah iştahı iyi olduğu halde sadece 400 gr almış doktor yeni bir mama verdi milupanın süt alerjisi bebekler için geliştirdiği bir mamaymı kutusu 90 tl feda olsun kızıma doktor bu kilo aldıracak inşallah dedi böbrek taşı kilo aldırmıyor kızıma ya kilo almamsı değil aslında da kilo alamamsını sebebinin taş olduğu gerçeği beni üzüyor
işte böyle kızlar bu arada herkes nerde yahu

günaydın kızlar.zuhal bence sein bebeğin gaye iyi kilo almış canım zaten biliyosun artık bu aylrda 250_500 arası laıyolar.yani hemde zeynep in doğum kilosu düşüktü bence ayına göre ageyet iyi canım

selam millet birtürlü denk düşemiyoruz artık çoğu kişide girmiyor
zuhalcim bencede iyi almış zeynep kaç kilo oldu şimdi inşallah düzelicek merak etme

slm kızlar zuhalcım gecmıs olsun zeynep kac kılo cokmu az kılosu bızde pedıasure dıye bı tıbbı mama kullanıoruz 7 kıloyu gormemıze cok az kaldı cok ıstahsız kılo alımıda cok zayıf cok dert etme bence
bızde bugun ıdrar kulturu sonucunu alamaya gıttık soka gırdım sınırden gulmeye basladım ılac kullanmadan once 10.000 olan deger o kadar ığne ılactan sonra utanmadan bıde 100.000 olmus saka gıbı ya cok fazla dedı doktor surup verdı eger gecmesse usg ustesınden gelemessek unıversıteye sevkederız dedı .offf hergun acaba dıye dıye doktora gıtmekten bı gun ınme ınecek yemın edıyorum ınsallah bobreklerle ılgılı bı sorun dııldır .rabbım evlatlarımızı hastalıklardan korusun cok yoruldum ınanın yorgunlugum aslında hasta bı cocua bakmaktan dıılde acaba neyı var ne olacak ıyılescekmı dıye dusunmekten .bobrek sorunu yasayan bebıslerımız varsa eger bılgı verırsenız sevınırım .

kizlar tan elleriyle ayagini tutup emio tuanda yapmisti sizinilerde kesfettilermi ayaklarini sırnaşık şey

bide yemek yediremiyorum .... bir kasik anca yedi hep agzini kapatiyor istemio sonrada aglio
simdi sebze corbasi deniem yer ins.

üfff şu sıcak günde sular kesik sinir oldum valla ya çamaşırlar duruyo bulaşıklar duruyo.oğlan durmuyooo:))canan valla benim oğlanda bir 20 gündür aylakraını emeye başldı bile bi o eksikti valla.neyse çiğdemcim çok geçmiş olsun anam bu ne ya var başında bir uğursuzluk senin ama hayırlsıs diyelim allah dermansız dert göstermesin.valla burda zuhalle beg diye bir arkdaşın bebklerinde var .onlara bir sor bakım iaşllah etz zamnada düzelir.benim oğlanda çok hapşırıyo güne 20 kere yi buluyo sanırsam alerji var bakalım 7 ay kontrolünde bi sorum ama .hülya sende işe başladın unuttun valla biizi ama sende haklsısın anca bi kaç saat boşsundıur oda oğlunla geiriyon zor valla bakalım benimde son 3 ayım ücretsiz iznimin bitmesine .bende bakıcıya bırakıcam nasıl olucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…