- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
ya arkadaşlar bişey sorucam ben gittiğimde hasta bir yavrucak vardı burcu idi galiba annesi. tatilde hep merak ettim nasıl oldu diye bilgisi olan var mı acaba?
Zuhalcıgım..ben emzırmıyorum bu sebepten hapa cesaret edebıldım kendı adıma yan etkısını gormedım..kullanan herkes cok memnun meksıka bıberı dıye bı hap ıstersen nette ıncle
selam kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun fazla kalamayacağım
dün çok hastalandım gece acillik oldum
bahsedediyordum ya fibromiyalji hastalığım var diye gece saçlarımın köklerine kadar göz çukurlarım dişlerim yanaklarıma kadar yayıldı sırtımdaki ve boynudaki ağrı sabah doktora gittim boyun ve omuzdan iğne yaptı şimdi hem iğnelerin acısı hem dün çok ovmuşuz ezilmiş resmen oralar onun acısı hem de ağrı hepsi birbirine karışmış vaziyette çok kötüyüm anlayacağınız yavrumu bile kucağıma almakta zorlanıyorum
banyo ettikten sonra saçımı iyi kurutmadan balkona çıkmıştım bir de bu aralar kafaya bazı şeyler takıyorum galiba ben bile farkında olamıyorum bir anda ağrı giriyor
bu arada dün işe başladım ayyy nasıl zordu ya zeyenbi bırakıp gitmek cuma onu da götüreceğim okula pazatesi de ayın 9 ve 10 unda eşimin de benim de görevimiz var zeynep açıkta kaldı ablama söyledim bakalım gelirse ne yapacağım bilmiyorum hepinizi öpüyorum
sevgıcım ıse baslıcam nasıp olursa ama dıdeyı nasıl bırakıcam aklım beynım almıo
kres ıstıyorum ama enfeksıyon sorunu bole gıderse sık sık hastalanma rıskı cok fazla kreslerde
babaannesıne bırakırsamda ben sık sık hasta olacam bakalım hayırlısı allahtan sadece cok yoğunlasmam gereken derslerı alıcam saatler ev gunler bana kalmıs haftada 5 6 saat anca ders alırım fazlasına gelemem kızımın yanında olmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?