2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar bişey sorucam ben gittiğimde hasta bir yavrucak vardı burcu idi galiba annesi. tatilde hep merak ettim nasıl oldu diye bilgisi olan var mı acaba?

şu anda iyiymiş kontrol altında tutuluyormuş
buaray uğramıyor artık ben geçen gün msneden sormuştum
iyi dedi

çiğdem işemi başlıyorsun canım o kilo derdi bendede var valla
bende ramazandan sonra başlıcam kısmet olursa ama kıyafet konusuna sinirim bozuluyor

Zuhalcıgım..ben emzırmıyorum bu sebepten hapa cesaret edebıldım kendı adıma yan etkısını gormedım..kullanan herkes cok memnun meksıka bıberı dıye bı hap ıstersen nette ıncle

kızlar selam..doktordan geldik..oğlumun gözünde yalancı şaşılık varmış...yani burun çukuru geniş olduğu için bize öyle geliyormuş..görme muayenesi 1.5 yaşında yapılıyormuş...valla çok rahatladım..bu arada çok iyi bir göz doktorumuz var..ihtiyacı olan olursa adını filan verebilirim...ordan çocuk doktoruna gittik..bu kaka işi için...tabi kaka tahlili istedi..yapmasını bekliyorum..bu arada probiyotik verdi her gün yarım poşet içilecek...gıda olarak da daha ziyade kabak-patates-pirinç-havuç filan basit şeyler verin karıştırmayın dedi..mikrobik de olabilir eğer değilse çocuğun yeni barsak düzeni bu şekilde gelişiyor olabilir dedi...öyle işte..uyudu şimdi..bende bir lokma birşey yiyeyim...

Zuhalcıgım..ben emzırmıyorum bu sebepten hapa cesaret edebıldım kendı adıma yan etkısını gormedım..kullanan herkes cok memnun meksıka bıberı dıye bı hap ıstersen nette ıncle

canım sen bu hapla ne kadar zamanda kaç kilo verdin? bir de eczanede mi satılıyor? gidip sahte birşey almayalım...

canım çok büyük geçmişolsun allah acil şifalar versin

sevgıcım ıse baslıcam nasıp olursa ama dıdeyı nasıl bırakıcam aklım beynım almıo
kres ıstıyorum ama enfeksıyon sorunu bole gıderse sık sık hastalanma rıskı cok fazla kreslerde
babaannesıne bırakırsamda ben sık sık hasta olacam bakalım hayırlısı allahtan sadece cok yoğunlasmam gereken derslerı alıcam saatler ev gunler bana kalmıs haftada 5 6 saat anca ders alırım fazlasına gelemem kızımın yanında olmak ıstıyorum

Allah kolaylık versin.. bu devrenizi kolay atlatmanız dileiğiğle

iyi geceler kızlarr..
kusura bakmayın valla kaç gündür tam girip bi selam vereyim diyorum bizimki başlıyor mızıldanmalara.
bende işe başladım, sabahları şimdilik bi arkadaşım bakıyor efeye,zorluk çıkartmıyormuş neyseki.ama ben geldikten sonra bir nazlanıyor bir nazlanıyor anlatamam.bugün arkadaşımın da okulda görevi vardı eşim izin alıp baktı efeye.O da aynı şeyi söylüyor'sen yokken çok mahsun,uslu duruyor,sanki anlıyor olmadığını ama uykusu falan gelince sürekli kapılara bakıyor'diyor kuzum,mem mem memm diyip duruyormuş.(bu arada memm uykum geldi emzir demek) bide gece kesinlikle yanından gitmemi istemiyor kolumu tutuyor uyurken,içim gidio valla ama napalım alışacaz.
umarım sizlerde sorun yoktur,bakamadım geçmişe.

herkese iyi geceler o kadar yoğunum ki bende size hiç selam veremedim benimde kusuruma bakmayın daha okula başlamadım ama önümüzdeki hafta başlayacağım ama sevindirici yanı eşim benim okulda müdür yardımcısı oldu birimiz öğlenci birimiz sabahçı olacağız ama köy okulu gittik geldik diyene kadar oğlum 5 saat bakıcı ile kalacak. Yinede çok şükür.
Nasıl ayrılacağım bilmiyorum hala biberona alışamadık çorba sevmiyor devam maması asla yemiyor bu çocuk beni öldürecek.
Birde bir haftadır yatılı misafirim vardı 2 gündür oldu gittiler çok yoruldum sormayın mübarek günlerde. Bu ayı güzel geçirmek istiyorum ama hiç ibadet yapamıyorum namazı bile kılamıyorum emir acayip bu aralar kaynıyor. Birde pipi ucu kapanmış haftaya sünnet ettireceğiz. Şuanda da ilaç kullanıyoruz öksürük bir türlü geçmedi kızlar ne yapayım. Çenem düştü kusura bakmayın sizleri çok özledim.

ohooo kızlar nerdesiniz yahuuu kimsecikler uğramamış öldü bu topik öldükaydirigubbakcemile
kanald de doktorum programı çok güzel onu seyrediyorum ilk yardımı işliyolar streç film ilk yardımda çok etkiliymiş ya çok iyi bilgiler aldım
kırık çıkıklarda yanıkalrda kanamalarda vs yara alan böylege streç film sarıyoruz bir kat o bölge sabit kalıyo doktora gidene kadar mucize bişey kanamayı durduruyo yanıkalrda bi kat deri görevi görüyo aklımızda bulunsun kızlar

kızlar emzirirken oruç tutan var mı aramızda ben yarın deniyim diyorum ya sanki sütüm yeter gibi geliyo yetmezse bile ek bişeyler veririm yetmedi bi daha tutmam baktım değişiklik olmuyo pek devam ederim

günaydın demiycem kimseye zaten kimse de yok (
yapmayın bölee yaa yanlız kaldı bu topik
sevcan ben tutuyorum canım oruc ek bişeylerde verdigim için pek farketmiyor.tut derim ben.sonra o kadar borcu nasıl ödücen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…