canım üzüldüm ya gerçekten sıkma canını bundada vardır bir hayırslm kızlar zuhalcım gecmıs olsun zeynep kac kılo cokmu az kılosu bızde pedıasure dıye bı tıbbı mama kullanıoruz 7 kıloyu gormemıze cok az kaldı cok ıstahsız kılo alımıda cok zayıf cok dert etme bence
bızde bugun ıdrar kulturu sonucunu alamaya gıttık soka gırdım sınırden gulmeye basladım ılac kullanmadan once 10.000 olan deger o kadar ığne ılactan sonra utanmadan bıde 100.000 olmus saka gıbı ya cok fazla dedı doktor surup verdı eger gecmesse usg ustesınden gelemessek unıversıteye sevkederız dedı .offf hergun acaba dıye dıye doktora gıtmekten bı gun ınme ınecek yemın edıyorum ınsallah bobreklerle ılgılı bı sorun dııldır .rabbım evlatlarımızı hastalıklardan korusun cok yoruldum ınanın yorgunlugum aslında hasta bı cocua bakmaktan dıılde acaba neyı var ne olacak ıyılescekmı dıye dusunmekten .bobrek sorunu yasayan bebıslerımız varsa eger bılgı verırsenız sevınırım .
kardelen henüz keşfetmedi daha çok etrafıyla ilgili buaralarkizlar tan elleriyle ayagini tutup emio tuanda yapmisti sizinilerde kesfettilermi ayaklarini sırnaşık şey
bide yemek yediremiyorum .... bir kasik anca yedi hep agzini kapatiyor istemio sonrada aglio
simdi sebze corbasi deniem yer ins.
birazda kızımdan bahsedeyim bari
1 haftadır emekliyor
ek gıda işini kabullendi sanırım artık yuttukları tükürdüklerinden daha fazla zemuszemus
üstelik kiloda aldı kanımca. gerçi bu hafta kont. var o zaman belli olur.
ama çok tatlı oldu yaaaa en güzel zamanları eminim sizinkilere öyledr
hele anne yaaaaaa diyişi var yyesim geliyo
tabi ne dediğini bilerek söylemiyo ama olsun baba demiyo kötükedihüso
zuhalcim, çiğdemcim canlarıım ya çok geçmiş olsun,nedir bu idrar yolu,böbrek sorunu böyle o kadar çok duymaya başladımki.inşallah kısa sürede atlatır.çiğdem peki sebebi neymiş,neye dikkat etmek gerekiyormuş bişiy demiyormu doktor?
saol canım dileklerin için hiçbişey söylemedi o konuyla ilgili ben o kadar ilaçtan sonra iyileicene bide tavan yapmasının sebebini sordum ama ilaç tahlil sonra gerekirse usg de belli olucak dedi ya aslnda bütün hassa konulara dikkat ediyorum olucak olan oluo ama ben tahlilin yenilenmesini isticem bi kez daha baksınlar çünkü değerler sadece 10.000 iken kusma ateş ishal kafasını kaldıramıyodu dide ama şimdi olmuş 100.000 ama ole belırtılerın hıcbırı yok .tuhaf bana gore pazaretsı gıdıp tekrar ıstıcem kültür yapılmasını umarım yanlış cıkmıstır sonuclar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?