bizimki de arda ama berk'i de varsağol canım evet çok yağıyo uydu falan çekmiyo nasılsa intentte gitmedi oda giderdi ama allah dışarda kalanlara yardım etsin çok zor valla
ya ne güzel tekirdağ ın neresindensin yakınmıyız yoksa?bizimki de arda ama berk'i de var
İYİ GECELER KIZLAR nasılsınız inşallah herkes iyidir
ben dün gece çok zor bir gece geçirdim Allah beterinden esirgesin
gece yatarken fırtına tarzı bir şey vardı yağmur de yağıyordu derken şimşekler çakmaya gökgürüldemeye başladı tüm elektrikli aletlerin fişini çekti çünkü kışın yıldırım düştüğünde herşeyimiz yanmıştı saat 3 gibi tuvalete kaltım eliektrik yoktu ortalık kızıl kıyamet ama yağmur şimşek gökgürültüsü iyice şiddetlenmiş
yatağıma uzandım dua ettim Allahım afetinden sen esirge dedim bir de zeynep yıldırım düştüğünde çok korkmuş çok ağlamıştı kışın bütün bu endişelerle ve korkularla ki ben şimşekten ve gökgürültüsünden acayip korkarım dalmışım saat 4 e 10 vardı zeynebin sesini duydum ağlamaya başladı bsıçramışım bismillah bismillah dedi elektrik olmadığı için ayağa kalkmayım düşerrim diye yatakta emekliyerek beşiğe varayım dedim orda film koptu
elim yataktan pırttı boşluğa geldi dengem bozuldu alnımı pencerenin önündeki duvara çok şiddetli vurdum canımın acısıyla yataktan da düştüm yüzümden ılık ılık birşeyler akmaya başladı eşim mumu yüzüme tuttuğunda kanlar fışkıyordu abrtmıyorum resmen dışkırıyodu o yağmurda hemen acile gittik önce lokal anrstezi yaptılar yaranın içine iğneler yaptılar ardından da 8 dikiş attılar canım çok acıdı uyku bulantı falan var mı diye sordular yok dedim kızım evde beni bekler eşim de sahur yapmadı daha dedim hemşire ağlamayla karışık güldü gözleri doldu eve geldik zeynep mahsun mahsun yatıyordu uyanmış ablam dedi hiç ağlamadı seni bekledi resmen dedi yavruma sarıldım emzirdim iğneler uyku yapmış olduğum yerde uyumuş kalmışım ablam başımda beklemiş kusarsa falan diye işte böyle kızlar verilmiş sadakam varmış gözümün çok az üsütnde şimdi dikişler kör olabilirdim Allah korudu doktor iz kalır dedi ben de desenize güzellik tacımı elimde alacaklar dedim adam güldü umarım çok kötü olmaz dikiş izlerim az değil 8 tane
sizleri öpüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?