fistiklar elma diyetine basladim 6 günde 5 kilo verdiriyormus bilginizee yamak isteyen olur belki opuyorumnanaktan
cidooooooo hadi gel katil sende bize tatlim
yesil elma olucak cnm Elma Diyeti Deneyimleri - Sayfa 429 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar bız bu aksam yola cıkıoruz dıdomun yarın tahlıllerı yapılcak cok canı yancak yavrumun bılıorum nasıl dayancam hıcbı fıkrım yok allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı ıcımden bı ses hıc bısey yok bosuna canı yancak dıyo ama tedbırlı olalım bız kadır tugcuya yazdım durumu kesınlıkle abartılmıs bısı yok kac durma orda bısı yaptırma demıs kafamı cok karıstırdı ama randevu aldık hatır gonul yoksa hemen vermıolardı sımdı gıtmesem olmaz esımede solesem olmıcak neyse hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bısey yok
dün hava yağmurlu diye cam silemedik ne yapçam ben ya hafta içi yanlız silemem.haftaya bir arife günü kalıyor o gün anca sil süpür yaparım.dünde halıları serdim artık .şimdi birde sürekli halı süpürme işim çıktı.parkelerin bakımı daha kolaydı üstü boşya hemen süpürüp siliyordum.halıdaki tozu çıkarmak daha zor.ömer yusuf kışın üşür diye yerde anname söyledim böyle geniş döşek gibi birşey yaptırtıcam yorgancıya yere onu sercem.üşümesinden çok korkuyorum.bu arada kızlar bizim oğlan durduğu yerde sanki banyodan çıkmış gibi terliyor her gören şaşırıyor sizinkilerde öylemi kafasından devamlı terler damlıyor o derece yani.hep sırtına bez koyuyorum.doktora sorsam mı ya?terleyen çocuk çok hasta olur diye bir kanı varya halk arasında korkuyorum.anne olmak ne zor sürekli bir endişe halimiz var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?