2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

saol dilekcim :1hug: bellimi olur ins. bigün tanisma imkanimiz olur

selmacim bende asil yanar falan diye cekindim
almanlarda falan tuzlama olayi yok onlarda kokmuyorlar aslinda dimi

http://www.kadinlarkulubu.com/orf-adetlerimiz/38886-ulkemizde-dogum-gelenekleri-2.html bakın kızlar bu sayfada okudum en alttaki kardelen5270 in mesajı .
Bende koltuk altlarına gıdığına kasıklarına ayaklarına ve ellerine sürdüm nerdeyse heryerine sürmüşüm ya ne bileyim bazı insanların teni kokar ya hani birde kokar falan ilerde bende kötü hissederim kendimi keşke yapsaydım dememek için yaptım saatlerce bekletmiyorsunki canı yanmadı hiç ağlamadı hemen duruladık zaten bol suyla .Biride serum fizyolojikle yıkamış bebeğini :))

Ay kızlar burda deprem oldu ÖdÜmÜz koptu ya kısa sÜrdÜ Çok Şıddetlıde deĞıldı ama korkmamıza yettı

kızlar bende 40 banyosunda oğlumun koltuk altlarına ayaklarına filan tuz sürüp duruladım..ne kadar doğru bilemem..yaptık mı yaptık işte...ya tutarsa...

özlemcim canim benim cok gecmis olsun
ama dikkat edin kizlar ya umarim bi daha olmaz
italyadada deprem olmus kizlar duydunuzmu ?? Allah yardimcilari olsun

arkadaşlar çok zor uyuyoruz ya bazen çok moralim bozuluyor

canancim canim bozma moralini gaz sancisimi var bebegin ? benimkide bir kac gündür cok zor uyuyor sütümde azalma oldu ondan saniyorum
su 3 ayi bi atlatsak belki düzene girerler

kızlar kzım hala kakasını yapmadı 3 gün oldu bugün popsunu uyarsammı acba yada doktoramı gitsek

sevgicim simdi aklima geldi
biyerde okumustuk kulak temizleyicisinin ucunu zeytin yagi yap ve poposunu hafif uyar diye yaziyordu

cocuk doktorlari yokmu böyle aranip soru soabilcegin yada cocuk hastanesi ??? en azindan onaylasinlar sonra yap ben hic yapmadim cünki doktorum falanda demedi
zeytin yagini direkde vermedim hic acikcasi ben pek vermekde istemem zeytin yagini direk

cananda yazmis zaten sevgicim :)) hayla agliyormu kardelen
bizi sonra haberdar et olurmu cnm eger uyursa yada kakasini yaparsa

sağolun kızlar yapsammı yapmasammı kararsız kaldım olmazsa yarın sağlık ocağına götürüm huzursuz canancım emiyor uyuyor 10 dakka sonra uyanıor şimdi yatırdım bakalım uyancakmı

inanmıyorum ya valla tatoşa bende çok üzüldüm şimdi. Bebeği nasıl oldu onun iyileştimi. Kadınıda ne çilesi varmış. Allah yardımcısı olsun.

dün gördük bizde kendi topigine yazmis
dilekcim bebegi evine gelmis ama ameliyat olucak daha Allah acil sifa versin
inanilmaz soka girdik cok zor zaman geciriyor gercekten hersey üst üste gelmis
kenke yanimizda olsada bizde ona elimizden geldigi kadar destek cikabilsek
cok cok coooooook zor yasadiklari Allahim gercekten yardimcisi olsun
dualarimiz seninle ablacim......

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın hanımlar nabersiniz?
Ya havalar tekrar bozdu çok canım sıkılıyor dışarı çıkmak istiyorummmm...........

bayanlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum lütfen.
sizde de varmı bilmiyorum iki göğüs aynı olmazmış yapısal olarak.
benim kızım sol göğsümü rahat emerken sağ göğsümü emdiğinde
ya genzine kaçıyo yada emmek istemiyo.
sanırım sağ göğüsten süt çok geliyo yutamıyo sinirleniyo sonra da
emmek istemiyo. bu durumda boşaltamıyo tabi sağ tarafı.
pompa almayı düşünüyorum ne dersiniz. kaşıkla veririm artık.
yoksa sağ taraf şişecek patlıycak.
hangi markayı tavsiye edersiniz?

günaydın arkadaşlar,ay açar açmaz tatoştan hbri okuyunca şok oldum.canım benim ya ne bitmez derdi varmış.tamda desteğe ihtiyacı olduğu bi zmanda nasıl iştir bu böyle.Allahım sabır versin valla çok zor bi durum.umarım en kısa sürede tolgahan şifabulur tatoş ablamızda hayatını düzene sokar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benimde bebiş sol memyi daha rahat alıyo ama bu benden kaynaklanıyor onu farkettim,sol tarafı emzirirken dah arahat tutuyorum diye ilk başlarda sanırım sol memeyi dah afazla verdim bide o zmanlar sağ meme yara olmuştu.şimdi aynı sorunu bende yaşıyorum sağa daha çok süt birikiyor ve emmeye başlayınca ağzından burnundan fışkırıyor.bende çok dolu olduğunu hissettiğim zamanlarda sağ memeyi önce biraz sağıyorum ilk fışkırmasını alıyorum daha snr veriyorum böyle biraz daha iyi oldu ve yavaş yavaş dengelenmeye başladı.

sevgicim kardelen ne durumda yapabildimi kakasını merak ettim?

heyt ya yazın bura biraz bakim doldurun hepimiz doluşuyoz msne bura boş kalıyor sabah erkenci olunca okuyacak bişey olmuyor sıkılıyorum....

evet kızlar tontişim yaptı kakasını ay niye böyle oluyor anlamadım yapmadan öncede çocuk doktorunu aramıştım 5-6 gün yapmaması normal çay kaşığıyla zeytin yağ ver demişti allahtan vermeye gerek kalmadı kendiliğinden doldurdu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…