- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
kızlar ya benim oğlum 36 günlük 15 günlükken falan yüzünde sivilceler çıkmıştı özel hastaneye çocuk doktoruna götürdüm geçer dedi ilaçta vermedi
sağlık ocağına götürdüm oda öyle dedi ama geçmedi
hatta boynunda kulağının içinde arkasında bile var
hatta kulağındakiler ve boynundakiler kıyafetine sarı renkte bulaşıyor
yara gibi sanki gördükçe hem sinir oluyprum hemde içim sızlıyor
sizlerde varmı böyle şeyler
ve ben hergün ellerini ve boynunu ıslak mendille siliyorum
kulağının arkasına da bugün dayanamayıp zinco pişik kreminden sürdüm
gün aşırı yıkadığım halde böle oldu
sinirlerim bozuluyor ya
beyazbulutcum 10 dakika kaynatma çok fazla...biberon ve emzikleri ateşte kaynatmayın diyorlar...üzerine kaynamış su döküyorum ben 3-4 dakikada çıkarıyorum hemen...zaten biberonların kullanma talimatında da öyle yazıyor...gerçi arçeliğin bebeğim sterilazatörünü aldım e-bebek ten...o da çok işime yarıyor..üstelik 20 tl kızlar..aklınızda bulunsun...bir de eğer tek emzik kullanıyorsanız mutlaka ayda bir değiştirin...
emekbebek canım geçmiş olsun ıslak mendille değildi normal bezle suyla silsen tahriş edebilir yüzünü ısalk mendil
kızlar bebeğim emerken bağırsaklarından ses geliyo arada dikkatimi çekiyo sizdede varmı böyle bişey ve kaksı için ben doktora demiştim çok sulu yapıyo hatta bi kaç kere gördüm su çıkarttırıyo sonra yapıyo doktorun dediği kanlı kokulu olmadığı sürece problem yok dedi
çok şükür hergün rahatla yapıyo yapana kadarda çok sıkınıyo sonra bi rahatlıyoki sormayın
sevgicim bende hastaneye degil normal kadin dogum doktoruma gittim
ayy unuttum yarinda bel cikikligi icin doktora gidicez ins. bisey cikmaz
sevgicim sizde gitmediniz dimi bel cikikligi icin doktora ?
aklinda bulunsun ben bugün aradim randevu almak icin ortopedi doktorunu sadece carsamba günleri bakiyorlarmis bebeklere .... ee carsambalarida esim calisiyor baska gün yapalim dedim olmaz dediler esim bizi birakicak tek dönücez eve.... neyse kadin dediki haftaya verebilirim gün ama gec nekadar erken yapilirsa okadar iyi dedi
ondan mecbur yarin öyle yapicaz aman canim sende yaptirmadiysan biran önce gidin doktora
tek bebekle biraz zor oluyor benim icinde cünki yollari cok iyi bilmiyorum umarim yarin kaybolmam :)))
bide tam neo nazilerin oraya gidicem(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?