Canım benim bende senin gibi düşünüyorum her mamada da oğluma söyleniyorum valla. Sen yeme bebkler açlıktan ölsün diye. Ben diyarbnakırda yaşıyorum görev nedeniyle. Buradaki çocuklar muzu meyveyi neredeyse çok az buluyorlar mama benim oğlum yemiyor. İnanın bana denemedik mama ve çorba çeşitleri kalmadı ama direniyor yememek için 7500 gr da takıldı kaldı 4 aydır valla.kızlar akşam haberlerine 10 aylık bir bebek gördüm aç olduğu için inanmazsınız ama 5 kg bile yoktur bacakları bir bebeğin ilk doğduğu andaki halinden bile daha zayıf anneside öle çünkü bir barakada yaşıyolarmış ve annesi çoçuğuna doğru düzgün bişey yediremiyomuş suratını bir görseniz minancıktı .birden oğluma baktım onun yemediği benim çöpe attığım yemekleri düşündüm ve buradki hepimizin durumlarını düşünün allaha şükürler olsun bizlerin durumu var yapıyoruz yemiyolar onların durumu yok ve sonuç böle dünyanın adeleti bence burda kilosuydu yok motor gelişimiydi yok oturmasıydı yok şuyuydu demektense allaha ellerimizi açıp binlerce kez şükretmemeiz gerek bizim en azından imakınımız var ya onlar napsın o sadece bir örnekti bunun gibi binlerce çoçuk var .
Canancığım tek kelime ile HARİKASIN. alkisalkisalkis Bayuıldım sana ya maşallah bizim muthaklarda da bunların tam tersi. Okurken kayganamı hatırlattın bana o da senin gibi ama eşime hep sorarlar ablan mı diye ama gerçekten ilk tanışmamızda bende öyle zannetttim.BEN VARIM kaydirigubbakcemile3 :roflol: saka maka saysam size bana geelen ac kalir kaydirigubbakcemile3 annemin en sinir oldugu sey benim yemek kurallarim evimde ...
kirmizi et girmez eve girersede 2,3 ayda bir kiyma 500gr oda tek bi marketten alirim ambalajli......
haftada 2.3 defa balik yenir ama dondurulmus olanlardan taze bulmak burda cok zor
sebzeleri haslarim kavurmam
suyunu kullanirim sos icin...
makarna suyula corbami yaparim
kizartma yapilmaz firinda kizartirim yagli kagitta
omega3 yagi aliyorum 500gr lik 6 aydan fazla tutuyor bizde
yumurtalarimda omega 3
aksamlari hafif seyler yenir kahvalti tarzi yada corba sebze haslamasi ......
2 ayda bir oglum ve esim icin anurun tavuk köftesini yapiyorum firinda
cips girmez eve puaca börek 2,3 ayda bir cok nadir
yogurt da az yagli aliyorum
tavuk eti balik eti haric bisey emiyorum
inek sütü icemiyorum soya sütü icebiliyorum
anneme gidince baya zoranicam normal yemekler cok agir geliyor :sinifsinif:
saat 6 dan sonra yemek yenmez bizde annemde 8 lerde yeniyor yemeklmaz:
cnm gözünde büyütmeke haklisin valla ne diyim cok zor ev tasimak
cocuksuz olsan hadi neyse ama hem calisiyorsun hem bebisin var allah kolaylik versn
gözüne kestirdigin bikac ev varmi
günaydın
içimde bir sıkıntı var
çok iş var yapılcak boğuluyorum ya mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?