2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
zaman kalmadı geçmişe bakmak için
biz bu akşam çorluya gidiyoruz salı döneceğiz kısmetse
gitmeden hepinizin bayramını kutlayayım istedim
hepinizi çok öpüyoruz oğluşla
iyi ki varsınız

nice bayramlara sevdiklerinizle eşleriniz ve yavrucuklarınızla :)

selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım,herkes iyidir umarım.
sünnetli bebişlerimiz çoğalıyormuş:)) hayırlı ve geçmiş olsun darısı bizimkilerin başına.
ya sevgi ve çiğdemcim tahlil sonuçları ne oldu bebişlerin geçmişi okuyamadım ya merak ettim.birisi yazarsa sevinirim,yada artık fırsat bulursam sayfaları karıştırırım.başka havadisler varsa özet geçen biri olursa pek güzel olur valla:)
asiyecim canım benim ya boşver hayatım görmemezlikten gel ne yapacaksın bak canını sıktığınla kalıyorsun elinede bişey geçmiyor,imümkün olduğunca uzak tut kendini hayatım.

bizde bugün kontrole gittik kilomuz 8150 boy 69 normalş seyrinde dewam ediyoruz yani.bide 2 gündür çok huysuzdu,meğerse üst dişlerde geliomuş doktor bugün öyle dedi az kalmış.
bende okul-ev arası koşturuyorum sizlerdende uzak kalıyorum bide bayram telaşı girdi işin içine bakalım artık.bunu atlattıktan sonra kışta gelio yavaştan toplanırız heralde.valla özlüyorum eski muhabbetlerimizi

iyiakşamlar hülya bizim tahlil temiz çıktı çok şükür
yanlız kardelen hiç olmadığı kadar iştahsız deliricem
bugün sadece 280 cc mama ve bikaç kaşık çorba yedi okadar
şaka gibi yaaaa mafoldumben

slm kızlar
sağol hülyacım.efeyede maşallah.
sevgi allah allah ya belki diş çıkarırken iştahsız olabilir diyorlarya o yüzden olabilirm acaba?

bence öyledir çünkü bir hastalık yok sonuçta doktorda onayladı bence geriye bir tek diş kalıyor.
sende çok üstüne gitme canım. kendini yıpratma.

elimden geleni yapıyorum ama tahammülüm azalıyor bazen üzülüyorum saatlerce bişey sürmüyor ağzına

sevgi mamalarını tek verme canım bibeonun içine oldukça kaolrisi yüksek şeler koyki kilo alsın tek mama kilo aldırmaz acnım kaşık mamakoy muahllebi koy cici ebbe koy nebilim tek çmesin biraz sulu yaparsın anlamaz kuzu

sevgicim hadi gözünüz aydın,en azından o knouda için rahatlamış oldu.canım kardelenin dişleri çıkmışmıydı,belki onlardan dolayıdır.efede bu hafta doğru düzgün yemiyor sadece emmek istiyor meğerse üst dişler geliomuş bak,ben onlar daha geç çıkar diye hiç aklıma getirmemiştim.
sevilaya katılıyorum mamasınının içine bişeyler eklersen belki azda olsa faydası olur

ekliyorum kızlar mamasına bişeyler içerse içiyor işte yok hülyacım henüz dişler yok
biran önce çıksalar yaa

kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir gecmisi okuyamadim henüz..
bugün sabah tuani biraktikdan sonra cocuk doktoruna giittik son asimizi yaptirdik pnömokok u..
aksam üstü otura odasinin camlarini sildim evi temizedim biraz esim iste buarada saat 6 bucuk gibi kai caldi ..komsum bebise yogurt getirmis o gelince tuan hemen asagiya firliyor onun evine .. tuan alt kattaydi komsum bende kainin önünde buarada tuan bekliyo onun evinden biri kapiyi acsin ciplak ayaklariyla hem agliyor hem kapiyi caliyor
merdivenden indim biraz tuan gel inersiniz demeye kalmadi onu eve sokmaya calistim sanip basladi feryatlaraaa......
tan yukarda agliyo uykusu var komsum susturmaya calisiyor buarada

neyse alt komsumun karsi komsusu adam acti kapiyi tuana noluyo falan diye sordu ben indim sonra iceri girmek istiyor arkadasim gelicek az sonra diyince olmaz böyle bu cocuk ciplak ayaklariyla basiyor disarda ben hemen genclik dairesini ariyorum dedi hani su cocuklari ailenin elinden alan yerler :1shok: sok oldum gelicek simdi arkadasim dedim ne dicegimi sasirdim adam beni dinlemedi bile ya
polisi ariyorum onlar gerekli islemleri yapsinlar dedi

adama sinir oldum arayin gelsinler dedim ne yapicagimi sasirdim elim ayagim titredi konusamicak duruma geldim .. esim iste polisler gelse görevli gelse cocugu alip götürücekler sonra ugras mahkemelerle .....onlarin elinden kendi cocugunu almak okadar zorki kizlar.......
polisi aradi ve cagirdiiii

yukari cikip arkadasima yalvardim in konus su adamla noluyo diye
indi konustu anlatti adam gerizekali yanlis anladiginni söyledi

sanmiski cocugu biz tek basina biraktik evde disari ciktik bundan 25 yil önce bu aartmanda bi kari koca bebeklerini biraki discoya gitmisler bebek ölmüs adam ozamandan beri hep rüyalar görmüs falanda filan.....
iyi ama biliyor benim oglum oldugunu sakinde davranmadi adam bence rahatsiz oldu bide cok iciyor ondan yapti bunu dedi arkadasim

cok zor bi gün atlattim hala olayin etkisi altindayim......

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya dagıldık resmen gecmısı okumaya cogu zamn vaktım olmuo nollurr atladıgım seyler varsa kusura bakmayın aklım hep burda ama olmuo ıste dıde artık ıyıce zıvanadan cıktı emeklemeye calısıo karnının ustune surunuo ama o halıyle bıtırdı bızı pcnın basına oturunca baslıo aglamaya dun aksam kucama aldım okuyodum burayı bı baktım pcnın tusu dıdonun elınde sokmus bıle ıkı dakkada nsl yaptı annamadım bu bıraz ayaklansın kımse basedemez bunla hakkımızda hayırlısı bakalım
yeme sorunumuz hala devame dıor dun ve bugun ıyıce ıstahsız mamayıda adam gıbı ıcmıo zaten yalandan bı bagırısı var anam ıtfaıye sırenı gıbı ıstemedıgı bısı olsun ıstedıgını yapana kadar bagrıo sırf bagırmasın dıye yapmak zorunda kalıyoruz bole gıderse sımarıgın tekı olcak nese yzdırmıcak gene hepınızı cok sevıyorummma.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…