- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
iyi geceler kızlar geçmişi okudum biraz ben bitirene kadar sibelcim sen de çıkmuşsın
ben hamişlikten önce kas gevşetici ağrı kesici ve antidepresan kullanıyordum canım ama şimdi sadece minoset alıyorum arada anlayacağın ağrıyı çekiyorum ha bir de dediğim o iğnelerden oluyordum sırt ve boyundaki teteik noktalardan
şafakçım geçmiş olsun canım
kardelen ve dide inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz
çiğdemcim ben de senin gibi kendimi çirkin berbat ve şişko hisssediyordum gerçi şişko hissediyorum demek yalnış olur çünkü şişkoyum zaten neyse bugün saçları kızıla boyattım kestirdim kaş bıyık kıl tüy derken akşam oldu sağolsun ablam gitmeden hallettim işlerimi
kızlar biz de yarın tıp fakültesine gidiyoruz çocuk nefrolojisi bölümünde aylık kontrolümüz var yarın ultrason çekilecek ve idrar kültürü vereceğiz kültür sonucu bayram sonuna kalır ama usg yi çok merak ediyorum ya acaba taş ne alemde büyüdü mü küçüldü mü doktor endiş yapmayın bir şey çıkmayacak göreceksiniz tarzında çok iddialı konuşmuştu bakalım ne olacak dua edin teyzeleri zeynep için
kızlar akşam haberlerine 10 aylık bir bebek gördüm aç olduğu için inanmazsınız ama 5 kg bile yoktur bacakları bir bebeğin ilk doğduğu andaki halinden bile daha zayıf anneside öle çünkü bir barakada yaşıyolarmış ve annesi çoçuğuna doğru düzgün bişey yediremiyomuş suratını bir görseniz minancıktı .birden oğluma baktım onun yemediği benim çöpe attığım yemekleri düşündüm ve buradki hepimizin durumlarını düşünün allaha şükürler olsun bizlerin durumu var yapıyoruz yemiyolar onların durumu yok ve sonuç böle dünyanın adeleti bence burda kilosuydu yok motor gelişimiydi yok oturmasıydı yok şuyuydu demektense allaha ellerimizi açıp binlerce kez şükretmemeiz gerek bizim en azından imakınımız var ya onlar napsın o sadece bir örnekti bunun gibi binlerce çoçuk var .
günaydııınnnn
kız gerçektenmi çok sevindim şimdi görsün gününü.ne yaparlarsa hak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?