2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim sağol canım fikirlerin için sabah kardelen 7 gibi kalkıyor mama içiyordu yarın mama yerine kahvaltı veriyim bakalım gerçi kardelen çok acıksada yemiyor ama :S bugün mesela sabah 7 içti mamayı 11 e kadar uyumuşuz 11:30 anca hazır oldu kahvaltısı ama en fazla 2 kaşık yedi dün akşamda
aç olmasına rahmen muhallebiyi yediremedim sonra mutfakta mama hazırlarken uyuya kalmış yani çok aç olsada uykusu geldiyse uyuyor

cnm ınsallah ıyı olur hersey zeynebın ve senın ıcın .dularımız zynep ve butun hasta sıfa bekleyen bebeklerımız ıcın olsun.:Saruboceq:

kızlar akşam haberlerine 10 aylık bir bebek gördüm aç olduğu için inanmazsınız ama 5 kg bile yoktur bacakları bir bebeğin ilk doğduğu andaki halinden bile daha zayıf anneside öle çünkü bir barakada yaşıyolarmış ve annesi çoçuğuna doğru düzgün bişey yediremiyomuş suratını bir görseniz minancıktı .birden oğluma baktım onun yemediği benim çöpe attığım yemekleri düşündüm ve buradki hepimizin durumlarını düşünün allaha şükürler olsun bizlerin durumu var yapıyoruz yemiyolar onların durumu yok ve sonuç böle dünyanın adeleti bence burda kilosuydu yok motor gelişimiydi yok oturmasıydı yok şuyuydu demektense allaha ellerimizi açıp binlerce kez şükretmemeiz gerek bizim en azından imakınımız var ya onlar napsın o sadece bir örnekti bunun gibi binlerce çoçuk var .

haklısın canım yatıp kalkıp şükretmemiz lazım

çiğdem, bu aralar aynı durum bende de söz konusu...Doğumdan sonra hiç böyle olmamıştım, çok agresif, unutkan ve depresifim.Sanki hiçbirşeye yetişemiyorum, hiçbirşeyi beceremiyorum.Ve kendimi inanılmaz çirkin hissediyorum, bir de son 3-4 gündür inanılmaz karnım şişiyor, dün ağrıdan uyuyamadım.Geçen ay 27'sinde regl olmuştum, ona da daha var ama niye böyle oldum bilmiyorum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun zuhalcim inşallah iyiye gitmiştir canım sonuçlar çıkınca bizide bilg,ilendir de merakta kalmıyalım canım...

günaydııınnnn
kız gerçektenmi çok sevindim şimdi görsün gününü.ne yaparlarsa hak.

bişey yapmıcaklarki asiyecim cinayeti işlediğinde 18 den küçük olduğu için
çocuk mahkemesinde yargılanıcak pis mahlukat bugün müge anlıda konuştular en fazla 16 yıl yatarmış zaten ne beklenirki başka burası türkiye adaletsizliğin adalet olduğu ülke

ibşa canım geçmiş olsun.
benim oğlumunda 1 hafta sren ishal ve ateşi olmuştu hatırladıkça hala üzülüyorum.ama herşey geçiyor buda geçecek canım.
şu sinek olayını hiç sorma ya normalde cibinliği var yatağının ama eliyle çekip aralıyor paşa, gene giriyor işte .prize ilaç takmayada doktor müsade etmiyor sakıncalıymış astım ve alerji yapma riski varmış.bende yatmadan kontrol etmeye çalışıyorum evi ne yapayım üzülüyorum onun canı acıyacak diye

slm kızlar benim oğlan uykuyla ilişiğini iyice kesti...gündüzleri toplasan 1-1.5 saat bölük pörçük uyuyor..gece desen yine aynı...22.00 den sabah 06 ya kadar saat başı uyanıyor 2 gündür..burnu filan tıkandı biraz ondandır diyorum ama sinir sistemim harap oldu yahu...bu uyku işi berbat...ne gece ne gündüz var..zombilere döndüm iyice..güya yarın kuaföre filan gidecektim..ama bu huysuzlukla çok zor valla...

bu arada tabi bir de acaba diş mi diyorum sıkıntısı...calgel filan sürüyorum ama daha hiç rahatlattığını görmedim...bir çıksa da rahatlasak...eltimin kızı 18 aylık oldu.. o da azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor onu da aldı bir mıymıylık...ayy valla şaşırdım..ne uyutur bu bebekleri bilen var mı??

kızlar ben çok aptalım kardelen uyurken bende uzanayım azcık dedim
uyurken ağladı yanıma aldım yani almışım hatırlamıyorum
sonra bi çığlık koptu yataktan aşağıya düşmüş hemde baza (
yüzüstü düşmüş kullanmadığım paspaslar vardı onları katlayıp koymuştum kenara
onların üstüne gelmiş allahtan ama yatak duvara yakın ya kafası vursaydı
inceledim heryerini dizi kızarmış bitek kafasında yüzünde bişey yok

kızlar ya biz yeni eve tasındık o yüzden netimiz şimdilik yok cok özledim sizleri
cok şükür kızımın enfeksiyonu düzeldi takip edemedim burayı ne var ne yok bilmiyorum inşalah bebişlerimizin hepsi iyidir

kızlar az önce hastaneden geldik dün idrar tahlili yaptırmıştık çok şükür temiz çıktı herhangi bişey yok
tek nedeni kaldı bu iştahsızlığın DıŞLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…