2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar ben kaçtım kardelen uyanmak üzere kahvaltı savaşına başlıcaz birazdan
bugün kocişte çalışıyor onu kaldırmam gerek ellemesem öğlene kadar uyur

üfff sevgi senin eşinde benimki gibi desene adam tam bir bayram yapamadı valla oda buğün işe giti üzülüyorum ama napsnlar bebişler için çalışyolar .işallah büyüyünce kıymet bilir bu veletler

üfff sevgi senin eşinde benimki gibi desene adam tam bir bayram yapamadı valla oda buğün işe giti üzülüyorum ama napsnlar bebişler için çalışyolar .işallah büyüyünce kıymet bilir bu veletler

evet canım malesef birinci günüde çalıştı bidün evdeydi
çalışmaktan gocunmaz insanda hakkını alamıyor işte
bunada şükür diyoruz napalım inşallah bilirler dediğin gibi

Herkese günaydın
benim çok morelim bozuk perşembe günü okula başlıyorum emirden ayrılmak çok zor geliyor içim yanıyor. Kafayı yiyecem uyuyamıyorum. Sinirlerim çok bozuk.
Birde emir de bu durumu hissediyor galiba o da huzursuz biz de hala uyku düzeni yok eşim sürekli kızıyor bana bırak odaya ağlayarak uyusun diyor ama ben yapamam oo ağlarken bende ağlıyorum zaten . Herkes üstüme geliyor sen bunu çok şımartıyorsun tepene çıkıyor diyorlar. Ama ne yapacam bilmiyorum çok ağllayınca kıyamıyorum.
Ben hamilelikte çok çektim biliyorsunuz onu kaybetme korkusu çok yaşadım şimdi ona bakarken daha içim acıyor ve içime sokasım geliyor kızlar.
Siz nasıl yapıyorsunuz bana ne önerirsiniz. Lütfen yorum yapın ne olur çok kötüyüm.

slm kızlar...tekrar iyi bayramlar...ilk gün büyüklerimizi gezdik..çoraplarımızı harçlıklarımızı topladık...dün ev güvenliği alışverişi yaptık:)) priz kapakları-dolap tutucular ve köşebentler aldık..ayrıca kablo yuvaları tabi...bugün babamız onları halletti...gerçi benim oğlan bulur yine bir muzurluk...dün oğlana koçtaş tan oyuncak kutusu aldım..tekerlekli/kapaklı filan..oda takımının vardı sandığı ama yetmiyor artık...ihtiyacı olan varsa öneririm..şık ve kullanışlı..bir sürü rengi var..bir ara koyarım resmini...gerçi praktiker de aynı kutu daha ucuzaydı...26.90 tl...ben 29 tl ye almış bulundum...akikayı soran olmuş..şükür kurbanı akika..allaha teşekkür...erkek için 2, kız için 1 kurban kesiliyor...etinin tamamını kendiniz yiyebileceğiniz gibi dağıtabiliyorsunuz da...kurbanı kestikten sonra 2 rekatta şükür namazı kılınıyor...internetten de araştırabilirsiniz...biz etin birazını aldık kalanını çocuk esirgemeye verdik...allah kabul etsin inşallah...bu arada kızlar oğluşta öksürük ve burun tıkanıklığı var..ıhlamur filan veriyorum ama geçirmiyor...var mı koca karı tarifi olan...ne yapsam acaba ya???

bu arada kampanya bölümüne yazdım ama buraya da yazayım..real de 300 gr hipp biberon maması+200 gr organik yulaflı kaşık maması+önlük 8.90 tl...yani acayip ucuz..son kullanma tarihleri yaklaşmış...ama daha 3 ayları var..benim oğlan zaten haftada 1 kutu biberon maması bitiriyor...ben 3 kutu aldım ama keşke biraz daha alsamıydım diyorum..çünkü sadece biberon maması hipp in 16 tl...süper kampanya yani...

iyi geceler kızlar nasılsınız?
inşallah bayram hepiniz için güzel geçmiştir.
biz valla bayramdan pek bişiy anlamadık burda pek kimsemiz olmadığı için,e vde geçirdik.zaten havada kötüydü.temizlik falan yaptık.
dilekçim canım seni çok iyi anlıyorum,ama inan herşey yoluna girecek emirde alışacak bu düzene lütfen canını sıkma tatlım.bende dayanamam öyle ağlayarak uyutmaya kimin içi el verirki.geceleri hiçmi normal saatte yatmıyor?gündüz uykuları zaten bi çoğumuzun kalmadı gibi çok az uyuyorlar.
belkide bakıcıyla düzene girer dilekçim hiç belli olmaz

iyigeceler kızlar bayramın songünüde bitti çok yorgunum
eşim öğlen 1 gibi geldi son gün diye bugünde gezelim dedik
ama trafik sorununu unutmuşuz eve gelmemiz 8 i bulldu
eve geldik tam kardeleni soydum bu seferde kayınvalidem geldi
alışverişe çıkalım dedik tekrar hazırlandık markete gittik eve gel
yemek ye kardeleni uyut derken bu saat oldu ev berbat ama halim yok
yarın büyük temizlik var kış gelmeden koltukları yıkamam lazım
size bakıyım dedim yatıcam birazdan

sevgıcım cekılırmı bu yorgunlugun uzerıne sımdı temızlık bnm evde kotu durumda dıdeyı banyo yaptırdık uyudu bnm de esım aksamları ıse gıttıgı ıcın gunduz bayramlasma ıslerını hallettık arkadasım geldı onla ılgılenıyorum kek yaptım sımdı ev baya dagıldı ama toplamaya halım bıle yok bıtmıo ıs yaa topluom ıkı dakka sora aynı oluoo

boşverin kızlar işleri evi falan ya,azcık bi kendinize izin verin bebişler fırsat verdiği anda şöyle bi uzatın ayaklarınızı,nasılsa çiğdemin dediği gibi 1saate kalmadan her yer yine aynı halini alıyor.( bunu size diyorum ama birininde bana söylemesi lazım)

offf kızlar herşey çok zor aman bıktım yaşamaktan okul stresi sardı beni yine servs nöbet tutmak tabi bu okul nöbeti değil servise sığmadığımız için taburede ortada oturma. Orada da süt izni yok.
Ben çok yanlış yaptım Bursada iznikte meslek lisesinde öğretmendim ve eş durumundan eşimin yanına ilköğretime geldim eğer 1 sene daha sabreseydimde gelmeseydim eşim yanıma gelirdi. Bilgisayar öğretmeniyim ama ingilizce derslerine giriyorum kendi işimi bile yapmıyorum ve de işimden hiç zevk almıyorum sırf maaş karşılığı çalışıp para almayı düşünüyorum. Aptallığım yüzünden

günaydın kızlar moralim çok bozuk sabah ömer yusufun inlemesiyle uyandım yanına gittim gözleri kapalı ama mızıldanıyor kucağıma aldım birde ne göreyim her yer kaka olmuş yatağı üstü başı su gibi cıvık.baktım 37 civarında ateş var.nefes alırkende hırıltısı var burnuda tıkalı.
eşim nezleydi bir ara o mu bulaştı?yoksa üşüdümü?anlamadım ve her hasta olduğunda olduğu gibi kimse yanımda yok.elim ayağıma dolaştı yine ya.annemler yazlıkta mafoldumben

doktoru aradım şimdi anlattım randevu al bugün getir tetkik yapılması gerek dedi.saat 3 e randevu aldım tek başıma ben nasıl gidicem hastaneye yamafoldumben

günaydın kızlar..
asişcim dur panik yapma hemen,bazen 1 kerelik falan öyle kaka yapabiliyor.burnuna serum fzyljik sık tıkalı kalırsa bu sefer ağzından nefes alır boğazlarını kurutur.ateşide normal canım 37 fazla değil.ama tabi sık sık ölç sen yinede.inşallah çabuk atlatır.bide havalar çok aldatıcı canım,ömeri sıkmadan,terletmeden sıcak tutmaya çalış
bide doktoru mutlaka ara dicektim sen aramışsın zaten:)

günaydın arkadaşlar ...
asiyecim geçmiş olsun panik yapma vidinin dediği gibi çokta yüksek değil ateşi sen takip et yine de tabi işallah önemli bişiyi yoktur :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…