2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyigeceler hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun bebi,şlerimizle beraber nice bayramlara inşallah
eşim yarın çalışıyoırmuş canım sıkıldı kızım ilk bayramını babasız kutluyacak ((

kızlar dedesi kızıma yürüteç almış şimdi getirdi
kullanma talimatında 6.aydan itibaren kullanılır yazıyor
ve en fazla 20 dakika tutulmalıymış içinde

kizlar bayraminiz kutlu olsun bizde kayinpederime gittik esi tatile gitmis bende yemek yaptim orda güm gün yemek yapmak mutfak temizlemekle gecti ama cok sevindi kayinpederim bir haftadir konserve hazir makarnalardan yemis :S

tatoscum cnm iyi haberlerini bekliyoruz tatlim dualarimiz sizinle

cok üzüldüm ya repler nereye kactiiiiiiiiii yaklasik 6 bin reim vardi simdi 20 nasil olmus o yaaaaaa

kızlar dedesi kızıma yürüteç almış şimdi getirdi
kullanma talimatında 6.aydan itibaren kullanılır yazıyor
ve en fazla 20 dakika tutulmalıymış içinde

canım kardelenle sana mutlu bayramlar dılerız dıdoyla:)
yurutecınızde hayırlı olsn bn sordum doktora kalcasında sorun yasamıstık yurutecın etkısı olurmu dıye bence kullanmayın dedı bence bı doktoruna sor sende uzun kalmadıgı surece
bısı olmaz sanırım ama solım dedım

iyi bayramlar arkadaşlar opuyorumnanaktan
biz gezme işini bitirdik bu günlük
ama yarın köye gidiyoruz babaneye balıkesire perşembe gelicez kısmetse
herkesi öpüyorum bebişlerideea.s.

hepiniz yogunsunuz galiba kizlar :)) benim günüm cok siradan geciyor canim SIKILDI evdeeeee esimde gelicek tuani alicak ise gidicek

sevgicim güle güle kullanin yürütecinizi cnm üzme kendini esin sizler icin calisiyor sonucta tatlim :))

Selam Şubat anneleri.. Oğluşumu arefeden bir gün önce Cuma günü sünnet ettirdim o yüzden giremedim. Hepinizin bayramını kutlarım.
Allah'ım bebeklerimiz ailemiz ve sevdiklerimizle daha nice sağlıklı bayramlar görmeyi nasip etsin.

cnm hayırlı olsun oğlusun erkeklığe ılk adımını atmıs allah damat olmasınıda nasıp etsınn

Melekciğim geçmiş olsun.Allah damatlığını da görmek nasip etsin. Maşallah bizde geçen hafta pazartesi yaptırdık ve 3 günde iyileşti çok kolay oldu. Bence diğerleri de daha küçükken yaptırsınlar.

herkesi bir bayram telaşı sarmış çok fazla giren olmamış haklı olarak.bizde yoğun 2 gün yaşadık. güzel bir bayram oldu inş güzelde biter.melekçim allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin.sırada biz kaldık galiba

Son düzenleme:

sağol canım sizinde bayramınız mübarek olsun
size ortapedi doktorumu dedi önermiyorum diye
çocuk doktoru zaten 2 aydır her gidişimde söylüyor
yürüteç önermiyoruz diye ama ortapedei doktoruna sormadım
telide yok zaten en fazla 20 daakka kalıyor içinde ama
ben yinede bi soruyum sağol canım uyanrın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…