2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa çok hoşmuş bende istiyorum böyle bişi nerden kaça aldın acaba
heryer minik minik oyuncak dolu çok dağınık gözüküyorgamyoncuiremsu

selam kızlar
ancak okudum yazılanları yazmaya sıra geldi
bebişlerimiz ne oldu böyle ya bayramda nazara mı geldiler
hepsi inşallah bir an önce atlatırlar da sağlıklarına kavuşurlar

benim bugün ağrılarım had safhada
kıpırdayacak gücüm yok resmen
akşam döndük biz de çorludan
kayınvalideye yemeğe gittik
yemekten sonra çınarın altını değiştirirken bütün vücudunun kızarmış olduğunu gördük
c.tesi gece de sol kolunda kızarıklıklar vardı sinek ısırdı diye düşünmüştük ama değilmiş
akşam izmirdeki dra tel. ettik zaditen diye bir damla vrdi akşam ve sabah 8 damla kullanın izleyin ona göre görüşelim dedi
sabah baktım hepsi kaybolmuş
alerji oldu sanırım ama tam olarak neden olduğunu çıkartamadık

damla antihistaminik olduğundan sanırım akşam 11de uyudu gece 1de mama içirdim sabah 7,5ta uyanıp emdi geri uyudu saat 10da uyandı
kahvaltı oyun falan derken saat 12,5 gibi yine uyudu ve hala uyuyor

bu uyanmasından sonra herhalde benim canıma okur o kadar uyumanın üzerine P

Bayram sonrası tüm bebişlere bi haller olmuş,hepsine geçmiş olsun
Benim kızımda dünden beri çok huysuz zaten pek iştahlı değildi 2 gündür hiçbirşey yemez oldu,bi beni emiyor o kadar.Dün gece uyumadı bi önceki gecede uyuduğu söylenemez.Dişmi çıkarıyo anlamadım,ne versem kusuyo ne yapacağımı şaşırdımmafoldumben

tüm bebeklere geçmiş olsun kızlar..ben de bu oğlanın burnunu açamadım gitti...tonimer filan hiç işe yaramıyor..ne yapsam bilemedim..ıhlamur da öksürüğünü kesmiyor...ya yok mu bi kocakarı ilacı bilen???

aylincim buğuseptil yapardı annemler bize küçükken ama bilmiyorum bebeklere uygun mu

valla benimde aklıma başka birşey gelmiyor sibelcim ya...biraz sıcak suyun içine vicks atsam da onu mu solutsam uzaktan acaba...bir de bak aklıma şimdi geldi...tişörte, yastığa filan damlatılan birşey almıştım onu damlatayım bari...çocuk hırıldamaktan bitap düşüyor garibim...burnu tıkalı olunca emzik de tutamıyor ağzınd..bir sinir içindeki sorma gitsin...

kızlar ben geldim hülya senin dediğin gibi burnu tıkalı olduğu için ağzından nefes almış boğazı kurumuş kan alındı mikrobik birşey yok dedi ama test sonucunu beklerken dahada ateşlendi 37.6 oldu doktor ateşi çıkacak gibi dedi ve öksürdü 3 tane şurup verdi.eve gidince banyo yaptır dedi eşimi bekliyorum tek başına yıkamaya cesaretim yok.inş böyle atlatırız ben ishal olmasından korktum daha çok hem ateş hem ishal çok yoruyor çünkü bebişleri.doktor göbeği olduğu için oturamıyor uzun süre onu yoruyor dedi gülsem mi ağlasammı bilemedim.1 yaşına geldiğinde bebekler doğum kilosunun 3 katına ulaştığı zaman yeterliymiş.seninki şimdiden ulaşmış mamayı sulu yap dedi .aptamil 3 çok iyi çözülmüyor dedim .o mama o şekilde dedi sıcak yapıp iyice çalkala dedi.ıhlamur verebilirmiyim dedim ver ama şeker katma dedi.bizim doktor sıfır beden bebek istiyor

aylin oyuncak kutunuza bayıldım.
bende bugün ikea kataloğunda güzel şeyler gördüm bakmak lazım böyle yerlere.
bu arada canım sana hip mamayı kim önerdi.ve sen devamlı onu mu kullanıyorsun? ben aptamile alternatif arıyorum da

bebişlere geçmiş olsun vidi canım emirinde öksürüğü var bir de hırıltısı var dün akşam arkadaşım dedi. temiz beze beyaz hacışakir sürüyorum ve önüne arkasına koydum dün akşam yaptım sabah acayip şekilde balgam çıkarttı devam etmeyi düşünüyorum.

dilek ciddimisin kız bende deneyeyim yarin alayım marketten sabun.evde katı sabun bulundurmuyorum almak lazım .her türlü nyönteme açığım bende yeterki ilaç içmesin.her içilen ilaç böbreklerine bağırsaklarına zarar veriyor

asiş geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır ömer yusuf
buarada sen aptamil 3 mü kullanıyorsun 9.aydan itibaren değilmiydi o
sizin doktora bizim kızı götürelim ozaman :))

canım hipp yurtdışında çok kullanılan bir mama...ve organik devam sütü olan tek marka o yüzden tercih ettim...bir de marka avusturya markası üretim yeri de avusturya...güven verdi bana..malum milipa alman markası ama üretim yerleri genelde 3. avrupa ülkeleri..(çek/polonya vb.)ben uzunca süre 1 ay önceye kadar aptamil kullanıyordum...sonra kendi kararımla değiştirdim..oğlan da yadırgamadı...normalde 300 gr ı carrefour da 16 tl civarı...kampanya da hediyeli 8.90 a bulunca aldım bende...

anladım canım bende gözüme çarparsa bir yerde alayım alternatif olsun fiyatıda uygun. vallahi biz doğduğundan beri milyar olmuştur herhalde mamaya verdiğimiz para malum 1 aylıktan itibaren sırf mama içti.

bende aslında baska mama denesem daha fazla ıcermı dıde dıye dusunuyorum bebelac sevmedı daha once heroyu denemıstım almamıstı sma denım dıyorum ayy kızın kılo alcanı bılsem valla rakı sofrası kuracam o derece sınırlerım bozuluo gecenlerde doktor daha 5 .ay kılosunda 2 ay gerı kalmıs dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…