2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu arada adet olmusum ben cok kötü bacaklarım agrıyor karnımda agrıyor napıcam ya aksama tek misafir de var

hayatim gecmiss olsunnn
hic sevmiyorum adet günlerini ama vucut icin cok iyi oluyor ben losaliktan beri hic adet olmadim aldigim hap yüzünden seviniyimmi üzüeyimmmi bilemedim

Benim kızımda aynı zorlamazsam yemiyo sadece beni emiyo,çok acıkıncada ne emiyo nede yemek yiyio o yüzden de hiç kilo almıyo.Ne yapacağımı bilmiyorum denemediğim yol kalmadı herhalde

kızlar kardelende aynı ilk kaşığı görünce hemen başını çeviriyor kavga dövüş sokuyorum ağzına tadı hoşuna giderse yiyor biraz allaha şükür bugünlerde yiyor bir hafta öncesinde bende sizin gibi her öğünde kriz geçiriyordum hala da sabahtan öğlene kadar ağzına bişey sürmüyor mesela bugün 9 da içtiği mamayla saat 2 yaptı düşünün zorlayınca hiç yemiyorlar yediğiniz yemeklerin suyuna ekmek banın verin ağzına ben bigün patates yemeğini elimle yedirdim az yiyordu ama yiyordu gene azcık ondan azcık bundan sokuşturun ağızlarına biz 4. aydan başladık ek gıdaya yeni yeni alışıyor bazı bebekler böyle olurmuş malesef
ya bu arada adet olmusum ben cok kötü bacaklarım agrıyor karnımda agrıyor napıcam ya aksama tek misafir de var
selma geçmiş olsun seninde heç misafirin bitmiyor anacım çok hamaratsın yapıyon güzel yemekleri börekleri misafir eksik olmuyo maşallah

canan hep haşlanmış şeylerle bebek büyümez onların kalorili şeylerde yemeye ihtiyacı var bitanem. hafatada 2 kez yap 2 gün yer zaten bazen bende aynı yemeği 2 gün yedirdiğim oluyor. çorba falan eksik etme sonra nasıl alışıcak bu çocuk.
şu gelme olayını gözünde çok büyütme bak kabuslar görmeye başlamışsın.allah kolayını verir.

Selam anneler...Akşam 22, den sabah 7 ye kadar uyuyan oğlum ; 15 dak. bir uyanır oldu. Kafayı yemek üzereyim. Benim durumum da olan var mı?

selam kızlar kaçgündür yazamadım okuyamadımda.
biz 2 gündür hastanelerle uğraşıyoruz efe çok ateşlendi ve bugün 3. gece hala düşmüyor.
aynı şekilde bende hastayım çocuğumla doğru düzgün ilgilenemiyorum bile.
bugün tahliller için kan alınırken ağlamaktan kendinden geçti ve birden kasılıp resmen fışkırtarak her tarafa kustu(
off çok kötüydü ya onu öyle görünce bende fenalaştım.hemşireler bi taraftan beni sakinleştiriolar bi taraftan efeyi toparlıyorlardı
idrar tahlili temiz çıktı. kan tahlilinde ise lokast düşük çıktı yani bağışıklık sistemi zayıflamış şuanda enfeksiyonla mücadele edemiyormuş vücudu kuzumun.bi görseniz kafasını kaldıramıyor sürekli inleyerek uyukluyor, pazartesi tahlil tekrar edilecek, yükselmesi lazım dedi doktor.
çok zormuş kızlar ya gerçekten hani burda birimizin yavrusuna bişiy olunca içimiz gidiyordu ama başına gelince dahada farklı anlıyabiliyormuş insan.allahım tüm hasta yavrularımıza acil şifa versin inşallah.
umarım sizlerde kötü bişey yoktur okuyamadım neler olmuş diye

üffff hülayacım çok geçmiş olsun efeye benim oğland açok hasta canım ya ağır grip çok öküsrüo valla mevsimi herelde kış gelince hastalıklarda başlar dediler ama biz biraz erken başladık allah tüm bebişlere şifa versin

sağol sevilaycım sizede geçmiş olsun canım.ne bilim ya mevsimdenmidir nedir oof, hep kendimi suçlar oldum ben çalışmaya başladıktan sonra 2. kez hasta oluyor.
ya yeterince dikkat edemiyorum çocuğa ondan oluyor diyorum.bi taraftanda teselli veriom kendime hasta olmadan büyüyen çocuk yokki olacak tabi diye ama sadece dilim söylüyor yani içim neler geçiriyor(

hülyacım cok geçmiş olsun canım ya kıyamam ben yaa
bu ates bebeleri mahvediyor ya allahım şifa versin

hülya geçmiş olsun canım onlar hasta olmasın ya insan dayanamıyor
inşallah atlatır biran önce kardelende yine nezle sanırım burnu tıkandı ve akıyor hapşırıyor
dikkat ettikçe daha çok hasta oluyorlar ((

buarada herkese iyigeceler çok yorucu bir gündü bütün gün temizlikle uğraştım
akşamda park yatağı ayarladım kardelen 7.5 aydır üst bölümde yatıyordu biraz daha
yatsa rekor kıracaktı kesin :)) şimdiye kadar hiç tutunup kalkma eyleminde bulunmadığı için içim rahattı
ama artık zamanı geldi yavaş yavaş tutunuyor geçtik alt kısıma daha iyi oldu artık sallarken gıcırdamıyor hem şimdide dolapları düzenledim kardelenin eşyalarını yarında bizimkiler var :S
mama yapmam lazım acıktı dönüp duruyor yatakta çokta acıktım ama inat ettim yemicem
vericem bu kiloları şişkoluktan sıkıldııııımmmmmm

sevgicim hayatim yeme aksam saat 6 dan sonra dikkat et bol su ic inan veriliyor ben bu sekilde 2 haftada 5 kilo vermistim diyet yapmamistim

hülyacığım çok üzüldüm allah acil şifa versin kuzuna. Çok geçmiş olsun üzülme canım efe sağlam erkek o iyileşecek annesi. Merak etme canım dualarımız seninle canım.

hepiniz çok sağolun kızlar iyiki varsınız canlarım benim.
efenin ateşi bi iniyor bir çıkıyor,inincede terlemeye başlıyor, ateşi atlatalım derken bide terle falan daha beter etmesek bari çocuğu.

sevgi valla benimde bu saatte karnım acıktı ama ben dayanamayıp yiyeceğim kilo falan umrumda değil anacım alırsamda alayım sabahtan beri okul-hastane mafoldum valla daha doğru düzgün bişiyde yiyemedim. gidim hazırlıyım gece gece tıkınayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…