2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr
teşekkür ederim asiyeee ehliyete daha var mıııışş bakalım kociş öle diyo ama cok istiyorum

Allah kazasız belasız iyi günlerde kullandırsın inşallah hayırlı uğurlu olsun canım..

ya kızlar ben ço kötüyüm belim ağrıyo miğdem bulanıyo e sol kolum ağrıyo. ofiste kimse yok ofisi bırakıp gidemiyorum. çok fenayım ya ne yapacağımı şaşrdım size yazayım dedim

kızlar ya bu herşeyi dişe yorma olayımız nolcak...oğlan nerdeyse 8 aylık olacak ortada diş miş yok...uyku desen yok..mızıltı desen çok...doktora her gittiğimizde aaa şişmiş diş etleri diyor..nasıl şişmedir anlamıyorum..5 aylıktan beri şiş...iyi de bu diş 1 yaşında çıkarsa bu mızıltı/zırıltı devam edecek mi o kadar süre....ay işimiz var yani...bu aralar yeni modamız yanından asla ayrılmayacaksın..katılma şeklinde ağlıyor yoksa...hatta arkanı bile dönmeyeceksin paşama...gittikçe daha da zorlaşıyor..

arabanız hayırlı olsun selmacım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
sadece bir kaç sayfa okuyabildim arkadaşlar.. giremiyorum çok fazla internetimiz yok çünkü ttnetle sözleşmemiş bittiği gibi kapattırdık 1,5ay oldu ve boşuna telefon faturası ödemekten kurtulduk, şimdi mobil modem alıcaz inşallah..
bu arada bende yeni geldim memleketteydik samsunda..
ikiz abilerimi 1er gün arayla nişan yaptık 1 tanesinin düğünü kurbanda allah nasip ederse.. yani 2 ay sonra tekrara samsuna :))
orası bayağı soğuk ve yağışlı nehirimi ne kadar kalın giydirsemde çok yaramaz olduğu için hasta oldu son gün hemde grip ve öksürük geldiğimiz gibi acile gittik antibiyotikler filan bugün biraz açıldı burnu sümüğü akarken bile çok şirin :)))
sizler nasılsınız bakayım?
(bu arada reglim 9 gün gecikti ama tık yok hava değişiminden olsa gerek korktum 2 gün önce test yaptım bişi çıkmadı olması mümkün değil ama bellide olmaz tabi..korkuyorum..)

hoşgeldin bebişim
merhaba kızlar nasılsınız biz emirle birlikte yuvarlanıp gidiyoruz bu velet delirmiş gibi sürekli mızıldanıyor ben bırakıp gidiyorum diye bu aralar bana küs . Bakıcısından bana gelmek istemiyor kaprisler yapıyor ama çok tatlı benim oğlum. Sabah 5 te gitmeyecem yaşasın ama öğlenciyim emiri 9 da bırakacam akşam 7 de geleceğim öfff yarın oğlum bakıcıda çok kalacak lütfen dua edin. Ev hanımları şükredin bebişlerinize bizim yerimize de kucaklayın çok zor ya ayrılamk inanın serviste gelip giderken hep onun eşyasını kokluyorum çok özlüyorum.

selmacım hayırlı olsun arabanız canım güle güle kullanın inşallah

asiyecim pekmezli suyu ben de veriyorum çünkü zeynep bazen sade su içmek istemiyor gündüz ama çok az koyuyorum tadını değiştirsin diye ama yusufa yarar mı bilmem canım ama sanmıyorum ya

hasta tüm bebişlerimize de geçmiş olsun

ya kızlar zeynep nasıl mız mız bir çocuk oldu anlatamam okuldan eve geldiğim zaman hele geri gideceğimi anlıyor ben daha gitmeden başlıyor ağlamaya normalde de bıraktığım an zırlıyor ya iyice bana düştü bu aralar
gece zeynebi rüyamda ölmüş gördüm Allah korusun babası kaza yapmış ben yokmuşum ama eşim hiç üzülmüyor ben de olmalıydım o arabada zeynep zeynep zeynep diye ağlayarak uyanmışım eşime bir dirsek attım kalpsiz adam dedim hıçkıra hıçkıra zeynebin yanına gittim nefesini dinledim vücut ısısına baktım öptüm sonra yastığı alıp yanında yattım rüyada olsa bile çok korkunçtu ya Allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın evlatlarımızı bize bizi de evlatlarımıza bağışlasın rabbim

dün zeynebe bir şeyler aldık kızlar zeynep yürütecine bayıldı ne iyi birşeymiş bu ya dedim ya bu aralar çok mız mız içine koyunca bir anda sakinleşti müziklerini çalıyor önünde oyuncağıyla oynuyor şimdilik geri gidiyor o da çok yavaş ve acemice ama zamanla öğrenir annem siz bunu çok tembel alıştırmışsınız doğru düzgün oturtmamışsınız diyor haklı galiba zeynep 5 aylık çocuk gibi hala kas ve kemik yapısı bakımından

canm ya öğle rüyaları kafana takıpta canını sıkma kesin izlediğin bi filimden falan etkilenmiştir. bende akını örümceğine koyuyorum yoksa olucak gibi değil. bende annenle aynı fikirdeyim bebkleri herşeye erkendn alıştırmaya çalıştıracaksın. dediğime bakma otutturma konusunda bende korkak davrandım. iyeleri geçer derler ya ondan korktum akın 7 ay 3 haftalık 5 dak desteksiz oturuor . meraketme seninkide alışır . :lepi:

kızlar okuldayım bağlandı köyümüze çok şükür inşallah gitmez çok mutlu oldum.
Emirle bugün ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok özledim eve daha 7 de gideceğim yavrum akamdan çok ağladı. Kadın balkona çıkarttı ben servis beklerken gördüm. Hayırlısı ile bir evime gitsem çıldıracam.
symslow canım allah zeynebe uzun ömür versin üzülme sen seni en iyi ben anlarım inan işe giderken psikolojimiz bozuluyor.
Herkes bana ne kadar zayıflamışsın sen diyorlar bilmiyorlarki böyle bir yaramaz oğlum var yemek bile yedirmiyor.olsun yavruma bir kavuşayım aç kalırım.

dilekçim bukadar üzülme canım allah sağlık versin önce bütün sorunlar hallaolur
bende işe başlamak için uğraşıyorum kızımdan ayrı kalmak 2. plana düştü inanırmısın
çalışmam lazım çünki şu anda öncelik bu sağlıklı olsunlarda varsın bikaç saat ayrı kalalım
içini ferah tut tabi sen bakıcıya bırakıyorsun onunda stresi vardır allah hepimizin yardımcısı olsun

canoooo nerdesin sen ya msn de görüyorum ama elim değmiyor yazmaya bize küstün mü?mafoldumben

asolsun tatlim küsermiyim sizebebis eskisi gibi degil durmuyor artik durdugu yerde .. msni aciyorum evdeyken ama basinda duramiyorum cogu zaman oturma odasinda falan oluyorum bebisle ... 4 tane disi cikti bebisin issiriyo emerken yemek yemiyo hep emmek istiyor
gecen gün nezle olduk ben daha yeni iyilesiyorum bebisin sesi tamamen kisilmisti agliyor sesi cikmiyordu ... simdi sesi cikar oldu tekrardan siz iyisiniz degilmi yazamadim ya okuyamadim da suan bile aglamakli...

ii aksamlarf kızlar umarı herkes ıyıdır
selmcım hyırlı olsun arabanız eskıden haftada ıkı gun eve gelıodun artık hec uğramassın gezici demircool nolcekk
hasta bebıslerımıze gecmıs olsun
baharcım uzun zamndır yoktun ozlettın kendını
bız dun geldık ızmırden haftaya gene gıdıcez ıkı ayrı fılm cekıcekler
gıdınce yuksek cıkan degerler var hemde onemlı dedı ve hemn kan ve sondalı ıdrar tahlılı aldılar baya bı telas yaptık
calsıyum fosfor ve demır cok yuksek cıktı butun vıtamınlerı ıptal ettık sadece ferrum verıcez bakalım fılmlerden sonra tekrar konusalım dedı doktor
hala tam olarak ne oluo ne bıtıo bılmıorum kafam ıyıce karısıo
sevındırıcı olan sondalı kulturde bakterı uremedı bobrek fılmıde sağlam cıkar ınsallah en azından dıger konulara yonelırız

ohh canlarım gelmişş
çiğdem canan hoşgeldiniz cok merak ettim sizi
kız canan neden girmiyon bakem kızz nete özlettin kendini
çiğdem saol şekerim artık evden cıkmam kız okula baslıyorum bu gün acık ögretime kayıt oldum cocuk gelişimi okicam inşallah

çiğdem inş herşey güzel olur ya bence durumu iyiye gidiyor o şekilde yorumladım ben sende rahat ol canım.

canan sorma ya bizde yeni iyileşiyoruz bizde hastalanmıştık oğluşta ömercikte çok öksürüyor burnu akıyor falan.ama buna şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…