2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayır zuhalcim ilk gün zıplaya zıplaya ileri atıyordu kendini
bikaçgüne alıştı şimdi baya yürüyerek ittiriyor kendini

kızlar annem kardelene yün yatak yapmış bugün koydum içine
üzerinede park yatağın şiltesini koydum süper oldu yere yakın değil artık
tam orta karar oldu hemde daha rahat yatıyor şimdi kuzum

kardelen artık uykusu geldiğinde emziğini istiyor kızlar
mem mem diye ağlıyor geçen günde eşimin işyerine gittim
iş arkadaşlarından biri kucağına aldı ilk defa bukadar net anne diye ağladı
kadın konuşuyomu diye sordu hatta

selam arkadaşlar
bizde dünden beri ateşler içindeyiz geçengün yıkarken biraz üşütmüştüm ondanmı diş çıkarıyor ondanmı bilemedim ağzına deydirmiyor biberonla bişi içmiyor kaşıkla mama veriyorum allahtan onu yiyor
saat 1:45 te randevumuz var doktorla bakalım ne dicek işallah enfeksiyon falan yoktur

canancım mutfağını iyi günlerde kullan çok şık olmuş

sorma canım yaa üst dişleri çıkmaya çalışıyor sanki kıpkırmızı olmuşlar bide dört diş izi var işallah hepsi beraber gelmiyodur:bbo:

kızlar hafta sonu akını doktora götürdük. kilo vermiş . 1 ay boyunca kilo almadığı gibi birde vermiş
ben işe başlayalı 1 ay oldu ve oğlum hiç kilo almamış. doktor zayıf bir bebek dedi.canım zaten sıkındı buda üstüne kapak oldu. hayattan hiç tat alamıyorum. bunalımdayım. çalışacağım diye kaynanyı manisadan yanımıza çağırdık şimdi ona tahammül edemiyorum. evimden soğudum.oğlumdan ayrıyım ve çok özlüyorum. eşime derdimi anlatmaya çalııyorum ama anlamıyor. tartışıyoruz. eşimin konuları yüzeysel geçmesi beni delirtiyor. onun tek istediği benim çalışıp eve destek olmam.

dayanamıyorum hergece ağlıyorum. bide akının zayıf çıkması delirtti beni. içimi dökeyim dedim sizes. sadece bıuarada beni yargısız oalrak dinleyen birileri var. ben çocuğuma bakma istiyorum
çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmm

kızlar merhaba...bende bakıp gidenlerden oldum 3-4 gündür...herkes iyidir umarım...ilk defa dün gece oğlum deliksiz uyudu...aman kocaman bir maşallah diyin...burnumuz hala tıkalı...bin tane cambazlık yaptık açamadık gitti...alerji olayından korkuyorum bende...arada gözleri de sulanıyor...inşallah alerji yoktur...özellikle süt ve ev tozu alerjisi insanı perişan ediyor..ne yedireceğini şaşırıyor insan..evdeki halıları kaldır..battaniye kullanma...çok zor yani..inşallah öyle birşey çıkmaz...bu hafta içi alerji testi yaptırmayı planlıyorum..8 ayı devirdik bu arada...bende sık giremiyorum artık çünkü internet üzerinden satışa başladım...teyzemin kapanan bir dükkanı vardı...epey de malı vardı elinde..abiyeler-bluzler filan...paraya sıkışınca onları satışa koyduk...böyle işte kızlar..bu arada daha bizde anlamlı emekleme, doğrulup oturma filan yok..ancak ha-hu diye bağırıyor benim efe oğlum...diş de yok..geçen gün parkta bir bebek annesiyle konuştuk..11. ayda çıkmış...ya naparız o kadar ay bu sıkıntı..yazık yavrulara yahu...1 yaşındaydı ama gayet güzel yürüyor,kelime kelime konuşuyordu..tabi kız çocuklar daha çabuk yapıyorlar herşeyi...

canım seni çok iyi anlıyorum çok zor çalışan anne olmak ne olur canını sıkma herşey yoluna girer genelde çalışan annelerde ilk ay bebeklerde bu gibi durumlare gözüküyor kilo almama vs sonra düzene giriyor kaç ki kilosu?

canım benim seni iyi anlıyorum bende önceden çalışıyordum ve allah benim yüzüme güldü doğum izininden sonra iş yeri beni işten çıkardı çok ta iyi oldu şimdi kızma kendim bakıyorum evdeyim
hem çalışma hem evişi hem çocuk çok zor gerçekten ben şimdi evde olduğum halde zor yetiştiriyorum allah sana kolaylık versin kayınvalidende gelmiş sabır versin evde dışarıdan biri olması çok zor oluyor birde iyi anlaşamıyorsan
ama kafaya takmamaya çalış

canım nasıl takmayım ki eve egidiyorum 1 saat bereaberim sonra yatııyorum hayat o kadar sıkıcı ki bide eşim beni anlamıyor. yada anlamak istemiyor. derdimi anlatmaya çalışıyorum ama yüzeysel geçiyor. alışırsın diyor.ne yapacam ben ya

çok dua ediyorum beni işten çıkarsınlar diye
ozzaman ehm kayınvaldem gidicek hem ben oğluma kavuşacamm hem de onu ben büyütücem

canım bence bu kadar mutsuzsan o işte çalışmanın da bir anlamı yok bence hayta şartları zor çalışmak lazım ama bu şekilde çalışmak senden daha çok şeyi götürüür hiç bence kendini sıkıp çalışma değmez hayatta en önemli varlıklarımız evlatlarımız

aylincim benim oğlanda devamlı gözlerini kaşıyor ve çok hapşırıyor ama alerji testleri 4 yaşından önce doğru sonuç vermiyor yapalım diyenlerden paraı için boşu boşuna yaptırmış olursun .bu arda kanal türkte öğlen 1 30 da anneyşim ben programı var çok eğitici kızlar izleyin derim

evet canım..deri üstü yapılan testler doğru sonuç vermiyor maalesef..ve şoka bile neden olabiliyor..ben sadece kanda IgE baktırıcam...yani bünye alerjik mi diye?? yoksa neye alerjisi olduğunu bulmak için deneme yanılma yapmak lazım bu aylarda...benim tahminim eğer varsa alerjisi ev tozu olabilir...çünkü genelde emeklerken kızarıyor gözleri...hapşırması yok ama öksürük bazen azalıyor bazen artıyor..ama burnumuz tıkalı 3 haftadır...genelde soğuk buhar öneriyorlar oda için ama ben 5 gündür soğuk buhar makinesi çalıştırdım bi işe yaramadı..dün taktım kettle ı açtım kapaığını 2 litre suyu kaynattım odada...valla saunaya döndü odası ama üstte de yazmıştım çocuk dün deliksiz uyudu...

slm kızlar
benim oğlum yalnızlığa gelemiyor hep yanında ilgilenen birileri olsun istiyor çok bunalıyorum dön dolaş hep aynı şeyler

ya kızlar bulaşık makinesi almıstık daha yeni ama deterjanını calıştıktan 5 dakka sonra atıyor yere küt diye ses geliyo bakıyorum atmıs ama atmaması gerekiyor
haliyle güzel yıkanmıyor bulaşıklar
bi aldıgımız yere gidicem ne dicekler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…