aaa özlemcim hoşgeldin canım benim özledik valla seni,tabiki zor oluyordur tek başına canım.
derin gelinimede maşallah onuda çok özledik annesi ekle fotolarınıda gözlerimiz bi bayram etsin:) bizlerde eskisi gibi sık giremiyoruz canım,bende mesela daha sık girerim efeyle ilgilenen birileri olunca diyordum ama tam aksine oturamaz oldum pc başına.neyse artık daha sık görmek istiyoruz seni buralarda canım.öptüm ikinizide
Canancım valla süper olmuş, dar ama ne kadar kullanışlı bi mutfak çıkmış ortaya..fayanslar değişmeden bile güzel görünüyor canım ellerinize sağlık,güle güle kullan.
kızlar ya ben iyce fena oldum nasıl burnumn akıyor ve hapşuruyorum anlatamam,gerçi bi taraftanda iyi bu bi iyleşme belirtisi benim için,başım rahatladı burnum akınca ama acaba şimdi tekrar efeye bulaştırırmıyım diye düşünüyorum.aynı evde annesi olarak nasıl uzak durulabilirki çocuktan,oy oyy bi atlatsak tamamen artık.
dilekçim nasıl peki kızarmışmı diş etleri,ah kaşıntısı olmasa varsın geç çıksın tabide tahmin ediyorum deli oluyodur şimdi kuzum