- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bi ara giriyodum ama sonra yazamadımsize benim kızımda şubatta doğacaktı ama erke doğum oldu 3 hafta erken alındı 31 ocakta oldu
Allaha şükür sağlığı ii ve emiyo bende artık sizlerle beraber olmak istiyorum aranıza alırsanız tabia.s buarada herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıklı ve mutlu ömürlü olurlar inş.
canım göğüslerde süt olunca sertleşiyo emdikten sonrada az sertligi gidiyo ve ben ne kadar emdigini anlayabiliorum.bi göğsümü bitirip diger göğsüme geciyorum böyle daha iyi anlasılıyo
kızlar nasılsınız misafirlerim vardı bugün biraz önce gittiler kızlar ev işlerini nasıl yapıyosunuz ya ben hala bir düzen oturtamadım bi yeri yapsam diğeri kalıyo bebişler biraz büyüyene kadar böyle olucak heralde
canlarım gaz ilacı kullanan var mı aranızda yada bebeği gazlı olanlar benim oğlumun ara ara gazı oluyo valla ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım görmeden gaz ilacı veremem dedi çarşamba kontrolum var bakalım ne diycek sizin doktorunuz gaz ilacı verdimi bana fikir verirmisiniz...gaz olunca ne kullanıyosunuz senağlama
canlarım gaz ilacı kullanan var mı aranızda yada bebeği gazlı olanlar benim oğlumun ara ara gazı oluyo valla ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım görmeden gaz ilacı veremem dedi çarşamba kontrolum var bakalım ne diycek sizin doktorunuz gaz ilacı verdimi bana fikir verirmisiniz...gaz olunca ne kullanıyosunuz senağlama
kızlar aşılarınızı nerde yaptırıyosunuz. özel hastanemi sağlık ocağımı, burdaki sağlık ocağındaki hemşire aşılar için hiç bi fark yok dedi. 1 yl öncesine kadar farklıymış, özel hastanedekiler ateş yapmıyanlardanmış. ama artık 1 yıldır bizimkilerde ateş yapmayanlardan dedi. ben karar veremedim. nerede yaptıracağım konusunda. sizler nerde yaptırıyosunuz???
kızlar nasılsınız misafirlerim vardı bugün biraz önce gittiler kızlar ev işlerini nasıl yapıyosunuz ya ben hala bir düzen oturtamadım bi yeri yapsam diğeri kalıyo bebişler biraz büyüyene kadar böyle olucak heralde
hoşgeldin bitanem aramıza seninkide benimki gibi aceleci çıkmış bizimde 13 şubattı 27 ocakta oldu.iyikide geldi:)seninde bebeğin ahyılı olsun sana iyi evlat olsun inş.
rosedann hosgeldin cnm seni tekrar aramizda görmek nekadar güzel ... Allah yavrunu anali babali büyütmek nasip etsin ...
kizlar ben gecmis yazilari pek okuyamiyorum basimi kasicak zamanim olmuyor inanin ...bi yandan ev bi yandan tuan bi yandan bebek bide gelecek ay sinavim var((( bitirmem gereken 14 kitap yüzüme bakiyor ..dualarinizi bekliyorum ins. en azindan bir kac dersten gecsem gene pacami kurtarabilirim birazcik ......